Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהמשך לחיפושי המוסך שלי, נאמר לי באחד המוסכים המורשים כי קיים ריקול לרכב (מגאן דיזל אוט' 2014)

במוסך סירבו לחשוף את סיבת הריקול, ואמרו שיש לחבר את הרכב למחשב.

האם מישהו יודע משהו על כך?

פורסם

לא רוצים לחשוף את סיבת הריקול? מה, הם עובדים במוסד?

פה אתה יכול לראות רשימה של כל הריקולים בישראל והסיבות לריקולים כמובן.

פה אתה יכול לחפש לפי מספר הרכב שלך.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
כלומר הם אמרו לך בוא תשלם על התחברות למחשב ואז נספר לך מה מגיע לך בחינם?

לא...אבל לאחר התחברות למחשב התוכנה מודיעה אם יש ריקול למספר שילדה זה.

לא גובים על זה כסף, גם אם תקופה האחריות הסתיימה.

אני מניח שלא אמרו לו, כיוון שלא כל הדגמים נכללים בריקול אלא רק סדרות מוסיימות, ולכן רצו לוודא את פירטי הרכב קודם.

חוץ מזה, אם זה ריקול "רועש", אתה אמור לקבל הביתה מכתב עם הזמנה להגיע למוסך לביצוע. אם זה ריקול "שקט" - מתבצע במסגרת טיפול תקופתי הקרוב, ואני לא חושב שריקולים שקטים נכללים ברשימה שמופיעה באתר משרד התחבורה.

פורסם

עד כמה שאני יודע, ריקולים שקטים - שלמעשה אינם ריקולים, אלא "הוראה טכנית" (או משהו כזה, לא זוכר את המינוח המדויק) - לא מופיעים באתר שהפנתי אליו. שם מופיעים רק ריקולים שמחייבים תיקון מיידי בלעדיו לא יחודש רשיון הרכב.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...