Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4095 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני מספר ימים כשהוצאתי את הילדים מהגן החניתי מתחת לעץ, היום גליתי שיש נקודה קטנה של שרף דביק על מכסה תא המטען. ניסיתי להוריד אותו עם מגבון לח אומנם זה הוריד שכבה של השרף אבל עדיין נשארה שכבה דקה אך עקשנית שמסרבת לרדת.

אני מפחד לגרום נזק לצבע אז באתי לשאול מה עושים?

פורסם

חשבתי לעשות, אבל אז משהו גרם לי להירתע שהפלסטלינה לא תמרח את השרף עוד יותר. אני חשבתי יותר על כיוון של חיפוש חומר נוזלי שיצליח איכשהו לדלל את השרף ולפרק אותו. אם לא יעלו כאן הרעיונות אז כנראה שלא יהיה מנוס מפלסטלינה אז אם מישהו נתקל בעבר בבעיה וטיפל בה , זה הזמן .

פורסם

אפשר תמונה?

גם אני חושב שפלסטלינה היא הפיתרון, אבל אולי אפשר לנסות שיטה אחרת (לא בטוח שהיא תעבוד) אם יש לך QD ומגבת מיקרופייבר.

פורסם

הייתי מנסה מהקל לכבד, קודם כל onr (הוריד לי מהצבע דברים דיי מפגרים וכל פעם מפתיע לטובה), אח"כ הייתי מנסה ipa (ואני דיי בטוח שבשלב הזה השרף הדביק ימחק מתכולת האלכוהול), ורק בסוף עובר לפלסטלינוש.

"יאללה בירי".

פורסם

זה נראה מזעזע אני יעלה תמונה בבוקר.

תודה על הטיפים אני ינסה

פורסם

דורקי לא זוכר איפה קראתי פעם שלא מומלץ לרסס wd על צבע הרכב. לא יודע עד כמה המידע הזה אמין אבל

פורסם
תשתמש ב- wd40

זה רעיון מצויין.

בנוסף , הנחת מטלית ספוגת ONR, ולתת לחומר לעבוד.

גם חומרים מסירי שומנים ולכלוך ביתיים יכולים לעשות את העבודה.

בכל מקרה כשיש חשש מחומר מסויים, מתחילים בכמות קטנה ובלחץ מתון ומפעילים את הראש.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

יש עדיפות לעבוד על הפח כשהוא חם? כי אולי החום יתרום לריכוך השרף. או שעדיף על קר?

פורסם

גם אצלי היו כמה נקודות שרף.

ניסיתי ONR, ipa , פלסטלינה - לא עזר.

הפתרון האחרון הוא מדלל צבע בדילול נמוך (לא רציתי להגיע לזה) ובסוף הצלחתי להוריד לגמרי את הכתמים עם מים חמים.

• תוכן חדש...