Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש פיאט פנדה בשנתונים 2006-7 .

אשמח לקבל חוות דעת על צריכת דלק .

אמינות.

נוחות נסיעה.

ותחזוקה.

תודה מראש .

פורסם

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

צריכת דלק מעולה, אמינות מעולה, נוחות נסיעה עירונית מעולה (מושבים עם קפיצים ייחודיים, תנוחת ישיבה ג'יפית שמאפשרת שדה ראייה), בין עירוני נוחות בינונית מינוס - אחרי שעתיים מתחילים לזוז קצת באי נוחות וגם המבנה המוגבה של הרכב גורם לתנודות אם יש רוח צד.

תחזוקה זולה, בדגמים שלך מדובר באותו מנוע כמו פונטו ספייס. נפוץ והחלקים זולים.

אתה תהנה ממנו מאוד.

פורסם

תודה רבה על התגובה!

הביקורות עליו יחסית טובות ואני כנראה אליך עליו.

השאלה היחידה שלי היא איך תיבת ההילוכים הרובוטית ?

הרכב מיועד לחברה שלי .

היא לא תסבך עם התיבה ?

או שזה נטו עניין של הרגל?

פורסם

אני אישית לא אוהב רובוטיות הם לא נעימות במיוחד בעיר.

אבא שלי לעומת זאת כן אוהב.

שתנסה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

צריך לנסות. הגיר לומד את התנועה שלך, מגיב בהתאם אחרי כמה זמן.

אני מתפעל אותו בצורה ידנית, ז"א מעלה ומוריד. אשתי יושבת בעיקר על האוטומט. בחיפה זה יכול קצת להציק, במיוחד בשיפועים שבהם אני מתגורר - אשתי למדה די מהר איך להוריד הילוך אם היא מרגישה צורך.

ממליץ לבדוק אם עבר שיפוץ מתישהוא, כי ייתכן ותמצא את עצמך עם תיקון יקר מאוד שיעלה כמעט כמו הפנדה עצמה.

פורסם

לאחותי יש רכב כזה שנת 2005 .תשמע אין לי מילה רעה אחת להגיד על הרכב. הוא נרכש לפני שנה (מעל המחירון) ומשרת אותה ממש בנאמנה. הוא עוד לא עם 100 אלף קילומטר. צריכת דלק עומדת על 1-17.5 מדהים. שקל ל3 קילומטר בערך. הביטוח זול. חפש אחת טובה. הטובות נמכרות מהר!

תקלות בשנה הזאת לא היו כמעט בכלל ( הלכה המשאבת דלק, אבל בשביל הגרושים שעלתה מקורית יחד עם עבודה לא כדאי להתלונן).

הרכב של אחותי אני מאמין יצא למכירה בקיץ ( רוצה תכסף לטוס לתאילנד) ואז נראה כמה השוק שלו טוב.

בהצלחה לך

9d5f5e68a709c5bb2523665034d98355.jpg

• תוכן חדש...