Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קרה לי בשבועות האחרונים כבר לא מעט פעמים שיש לי נסיעות בהן אני מדליק את המזגןעל 22-23 מעלות ויוצא לי אוויר קר, ובנסיעות אחרות ( לא באותה נסיעה ), על אותן מעלות זה מוציא לי אוויר חם יותר, ממש כאילו על חום, מה יכולה להיות הסיבה לזה?

המזגן עובד בשני המיקרים על A/C.

פילטר מזגן הוחלף חודש שעבר אבל זה לא פתר את הבעיה

פורסם

ברכבים עם בקרת אקלים חבל להשקיע את הזמן בניחושים והחלפת חלקים ללא שום צורך ועדיף להתחיל בסריקת תקלות במוסך.

איזה כייף לי :)

פורסם

יכול להיות שמדובר גם בברז חימום שנפתח לסירוגין ומזרים נוזל קירור לרדיאטור חימום למרות הפיקוד שמורה אחרת.

כפי שנאמר, עדיף לבצע סריקת תקלות.

M-TECH E46

פורסם

אוקיי נעשה סריקה, מישהו יודע אם אורן שירותי רכב בחולון עושה סריקת תקלות במוסך שלו? הוא הכי קרוב אליי כרגע

פורסם

בבקרת אקלים , זה שאתה קובע טמפרטורה מסויימת זה אומר שהוא משווה את מה שביקשת למה שקורה בחוץ ולפי זה קובע אם צריך אוויר חם או קר. אם בחוץ 18 מעלות ואתה רוצה 24 אז אוויר חם. אם בחוץ 26 ורוצה 23 אז אוויר קר.

ככה זה אצלי לפחות

פורסם
בבקרת אקלים , זה שאתה קובע טמפרטורה מסויימת זה אומר שהוא משווה את מה שביקשת למה שקורה בחוץ ולפי זה קובע אם צריך אוויר חם או קר. אם בחוץ 18 מעלות ואתה רוצה 24 אז אוויר חם. אם בחוץ 26 ורוצה 23 אז אוויר קר.

ככה זה אצלי לפחות

לי יש גם ראנקס וגם אצלי זה עובד ככה.

אין שום בעיה. הכל תלוי במזג אויר בחוץ ואם בחוץ חם ואתה מבקש 22 מעלות והמזגן מוציא חום, פה יש בעיה

פורסם

אגב, בדקתי היום אצלי את העניין הזה עם הבקרת אקלים, בחוץ היה 21 מעלות לפי המד טמפרטורה ברכב, והדלקתי מזגן על 22 מעלות, והוא הוציא לי דווקא אוויר קר.. אז לא יודע עד כמה זה באמת מכוון את עצמו לפי הטמפרטורה בחוץ

פורסם

יש אויר קר ויש אויר קר.

כמה זמן אחרי שהנעת את הרכב יצא לך אויר קר? אני מקווה שאתה מבין שאוויר חם יוצא רק כאשר הרדיאטור מספיק חם.

וכן, יכול להיות שבחוץ 21 ושמת מזגן על 22 ויהייה אויר קר. ההבדלים שביקשת הם של מעלה אחת בלבד אז המזגן יוצא אוויר קר/נעים.

בטח יש גם חיישן לתא הנהג שגם אליו הבקרת אקלים מתייחסת.

תגיד שמת על 26 מעלות ובחוץ 21 ואחרי 15 דקות נסיעה עדיין יוצא אוויר קר , נקבל שיש תקלה. מה שאתה מתאר נשמע דיי תקין.

אם בחוץ 21 תשים על 25 וחכה 5 דקות לראות שהמנוע מתחמם ורק אחרי זה שיוצא אוויר חם.

• תוכן חדש...