Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה ימים החלטתי ללכת הביתה מבית ספר בדרך שלא הלכתי בה לפני ומצאתי דודג' דארט משנת 1969 אם אני לא טועה, ואני ממש רוצה למצוא את הבעלים בשביל לקנות אותה. (אני מחדרה)

תמונה של הרכב:

11043430_932114713479618_7887315417674266281_o - Copy.jpg

פורסם

תסים פתק/דף נייר ותכתוב שאתה מעוניין לקנות את הרכב, תכתוב מספר טלפון שלך.

אפשר גם לשאול את הדיירים הנמצאים קרוב לרכב למשל הבית ממול הרכבת בטח הם יודעים למי הרכב / ממתי פה ויתנו לך כיוון.

מחפש חלקים למרצדס בודי W124 שנות 1985-1995.

פורסם

איפה מצאת אותה ?

יש לי הרגשה שזה הרכב שהיה להורים שלי בשנת 1986~ (תושבי חדרה) .

נמכר בתחילת שנות ה90 , אני זוכר שכשמכרו אותו ההילוך רברס לא עבד , אמא שלי היתה שמה פתק שלא יחנו לפנייה כי אין לה רוורס:lol:

פורסם
איפה מצאת אותה ?

נמכר בתחילת שנות ה90 , אני זוכר שכשמכרו אותו ההילוך רברס לא עבד , אמא שלי היתה שמה פתק שלא יחנו לפנייה כי אין לה רוורס:lol:

לא בטוח בדיוק מה הרחוב, אני אבדוק מחר כשאני אראה אותה :)

פורסם

בהצלחה בחיפושים :-D

במחיר של ה-R אפשר לקנות M135 ועדיין ישאר לך כסף לקנות סוזוקי אלטו מהעודף...

פורסם
איפה מצאת אותה ?

אהבתי:-)

פורסם

הרכב עומד שם המון שנים והוא לא למכירה

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

• תוכן חדש...