Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לעבור לבזק (אינטרנט) ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4111 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

לאחרונה,לאחר שגיליתי חלופה מצוינת למנוי הכבלים בדמות תוכנת קודי ,התחדשתי במחשב קטן מידות בשם פיפו שמהווה חלופה מצוינת להרצת קודי במחשב הביתי.

הגיע הזמן להוריד עלויות גם בגזרת חבילת האינטרנט הביתית.

כיום אני מנוי בחברת הוט והספק 012.

סך התשלום עומד בסביבות 130 ש"ח עבור 12 מגה.

עדיין לא התנתקתי ממנוי הכבלים מן הסיבה הפשוטה שמעבר לרשת ייצור תלות מלאה באיכות החיבור .

לפני מספר שבועות בזמן "הסערה הגדולה" שבאה לידי ביטוי ברוחות חזקות ולא משהו מעבר, הבית היה מנותק מאינטרנט וטלפון.

בבית ישנן 3 טלוויזיות כאשר אחת מהן לפחות חייבת להיות מחוברת ,בכל מזג אוויר ,ללא תלות ברוחות או כמה טיפות גשם שמן הסתם מגיעות כל שנה וכל שנה הבלאגן בארץ חוגג בדיוק בתקופה זו.

הבאלגן מראה כמה מפונקים הפכנו להיות אבל זה נושא לדיון נפרד :)

אציין בנוסף שיש לי נתב אלחוטי די טוב מסוג TL 1043nd , קודי קצת מתקשה כאשר מדובר בחיבור אלחוטי אך מחסור במזומנים כרגע לא מאפשר לי לרשת את הבית בחיבור קווי .

לדעתי, 40 מגה יספיקו ,אולי אני טועה במידה ובסופו של דבר נחליט להתנתק סופית מהכבלים ולחבר 3 טלוויזיות לרשת.

אשמח לעיצה בנושא.

תודה

פורסם

יש ל012 חבילה של 100 מגה ב100 שקל בחודש, תשתית + ספק, בתשתית בזק.

או 15 מגה ב89 ש"ח

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

נשמע מעניין.

אם כי כאמור,לא בטוח שיש לי צורך ב 100 מגה .

אם אעבור, אני גם מוותר על הטלפון הביתי של הוט .

סוגיה נוספת, המודם בבזק (שאני מניח שהם נותנים ) בתוספת תשלום?

וכיצד נעשה תהליך המעבר? לפנות לבזק\להוט \לספק ?

חבר המליץ לעבור לבזק כי אין שם ניתוקים ,גם במזג אוויר משתנה ,האםנם ?

הוא ממש התלהב, האם המצב הוא באמת שחור-לבן מבחינה זו ?

בחדר בו עומד המחשב הביתי אין שקע טלפון, כיום נמתך כבל קואקס מהסלון (בו הוא חובר לשקע טלפון ) על גבי הקירות .

מעניין אם בבזק יהיו מוכנים להתקין שקע חדש (במידת האפשר) כי בזמנו בהוט לא רצו ולכן הפתרון של הכבל שמכער 4\3 מקירות הבית.

פורסם

המצב לא שחור לבן, זה מאוד תלוי באיזור שלך, באיכות התשתיות שם.

בעניין הציוד, אתה יכול או לקנות מכספך באופן פרטי או לקנות מבזק/012.

לגבי שקע בקיר, אתה יכול לבקש מהטכנאי להתקין, כנראה שזה יהיה בתוספת תשלום (אאל"ט, 99 ש"ח לשקע).

כיצד מתבצע המעבר -

א) אם אתה בוחר להפריד בין ספק לתשתית, אתה פונה לבזק, הם עושים לך את ההתקנה, ואז אתה פונה לספק כדי לשנות סוג מנוי (אחרת לא יתחבר), ולהוט כדי להתנתק ולהחזיר ציוד.

ב) אם אתה עושה חבילה משולבת תשתית וספק, אתה פונה ל012 (או ספקית אחרת), והם עושים את כל ההתקשרות עם בזק בעצמם, ולך יישאר רק לפנות להוט כדי להתנתק.

לגבי כדאיות של 100 מגה - ההבדל במחיר לא גדול, אז לדעתי עדיף שיהיה יותר רוחב פס.

נ.ב. בזק ו012, פרטי חשבון בנק לצורך העברת כספים על הפירסום שעשיתי לכם, יימסרו בהודעה פרטית.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ראוטר עסקינן - למהירויות בתשתית של בזק מעל 15 מגה (40 ומעלה) נדרש ראוטר VDSL.

כאמור אצל בזק אפשר להשכיר, בארץ לקנות זה עולה יקר.. איזה דגמי ראוטרים (אם אני מבין נכון צריך שהוא יהיה משולב מודם) מומלצים בתחום הזה?

ויש מצב למצוא אותם באיביי \ עליאקספרס במחירים הגיוניים מבארץ?

פורסם

היום אצל בזק אתה לא שוכר ראוטר, אתה קונה אותו בתשלומים, והוא נשאר להיות שלך. יש גם אפשרות לקנות בתשלום אחד.

השכרת ראוטרים זה דבר בזוי, ככה בזק היו מחזירים לעצמם פי 10 ויותר את מחיר המכשיר שעלה להם 200 שקל בלחץ.

פורסם

ציוד אני מעדיף לקנות באופן פרטי ,כך אני יודע מה אני קונה, אפשר לעדכן ללא קושי במקרה הצורך בעדכון יציב ורשמי (כמו שלא מזמן עדכנתי את הנתב שלי).

הבעיה שאין תמיכה במקרה של תקלה בציוד.

הגדרת ציוד עושים על פי הוראות ועדיף שיהיו באנגלית.

לגבי אזור ,תשתית וטיב החיבור, האם ישנו מקום בו אוכל למצוא מידע אובייקטיבי ?

בבזק יכולים לטעון שהכל בסדר והבעיה אצלי ("הבעיה בציוד שלך !!! "- בדיוק כמו שהוט התעקשו ובמקרה צדקו :) לפני שעדכנתי את הנתב שגרם לניתוקים תכופים )

פורסם
נשמע מעניין.

אם כי כאמור,לא בטוח שיש לי צורך ב 100 מגה .

אם אעבור, אני גם מוותר על הטלפון הביתי של הוט .

אני חייב לומר את זה: הוט לא מתנקים! הוא מחרפניםח אותך עד שתשתגע ותתחרפן ותישאר לקוח (לא) מרוצה. רק אם תבהיר בצורה שאינה משתמעת לשתי פנים:

א. אני רוצה ניתוק, ללא כל סיבה;

ב. אני לא מעוניין שנציג שקר כלשהו יחזור אליי;

ג. אני יודע שניתוק לוקח עד שני ימי עסקים. אני דורש ניתוק מיידי בתום שני ימי העסקים הללו;

ד. אני אחזיר ציוד בעמדת הוט מובייל הקרובה אליי.

תודה ושלום.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

בניגוד אליך, כשהתנתקתי מהוט, לא הלכתי עם ראש בקיר, אלא חיכיתי שיחזרו אליי, ואחרי יומיים אכן חזרו, התנתקתי והחזרתי ציוד.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אצלי כבר כמה ימים יש ניתוקים ואיטיות קשה. לא יכול עם זה יותר.

תשתית של הוט וספק נטוויז'ן.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

אני רוצה רק לדייק, אצלי ישנם שני סוגי ניתוקים.

סוג ראשון-ניתוק של המודם המחובר קווית לנתב-קורה פעם בשבוע\שבועיים

היום לראשונה הורגש סוג חדש של ניתוקים בשני מכשירים המחוברים אלחוטית .

אם אני מבין נכון יש לי 4 אופציות

1.לחבר את שני המכשירים בחיבור קווי

2.לרכוש מתאם על חשמל

3.AP

4.REPEATER

האופציה הראשונה היא היציבה והעדיפה אך גם היקרה מכולן

לגבי השאר אשמח לחוות דעת

• תוכן חדש...