Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4136 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאמא שלי יש רנו מגאן שנת 2005 ,אותו מנוע כמו שלך, גם אצלה ההוראות הם כל 30k אני קיצרתי לכ 8k אני מטפל לבד ברכב ולכן זה ממש משתלם, כרגע הרכב עם למעלה מ250k ומפגין אמינות , נוסע נהדר ,ואפילו כמה בעלי רנו כזאת נהגו על הרכב ואמרו ששלי נוסעת יותר טוב משלהם וקיימים הפרשי קילומטראז לא קטנים, ההשקעה משתלמת.

אני ממליץ לך להלחיף שמן כל 10k או שנה הקודם מבינהם, אך ורק פילטר שמן מקורי,כנל לגבי פלאגים, ושמן 5w40 סינטטי מלא מחברה מוכרת, אני אישית שם קסטרול אדג' . בהצלחה.

HU: alpine 9855. FRONT: tw:TangBand 25-1719S - woofer:hertz mlk 6.5 . SUB: DC AUDIO .LEVEL 3 "12". FRONT AMPS: celestra fa475.woofer amp: Celestra fa2150 SUB AMP: dc audio 2.0k. dsp: audison bit one

פורסם

תחליף כל 10k זו דעתי.

HU: alpine 9855. FRONT: tw:TangBand 25-1719S - woofer:hertz mlk 6.5 . SUB: DC AUDIO .LEVEL 3 "12". FRONT AMPS: celestra fa475.woofer amp: Celestra fa2150 SUB AMP: dc audio 2.0k. dsp: audison bit one

פורסם
לפי הוראת יצרן הטיפול יתבצע כל 30000 ק'מ, המוסכניק שלי הציע לי לא להשמע להוראה זאת ולבצע טיפול כל 15000.

האם נכון?.

צודק לגמריי.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
אני נוסע כ-24000 ק'מ בשנה.

אם אתה לא גר באיזור הררי או במדבר אז אין צורך לצמצם את התדירות ואתה יכול להשאר עם טיפול כל שנה .

אם אתה לא מטפל במוסך מורשה רנו אז רק תדאג לשם שמן איכותי התואם את התקן הנדרש ופילטרים מקוריים ולא צפויות לך בעיות עם המנוע.

פורסם
אני נוסע כ-24000 ק'מ בשנה.

אם רוב הנסיעות בינעירוניות, מעט פקקים ובאיזור מישורי + אתה משתמש בשמן סינטטטי ופילטרים מקוריים, אתה יכול להחליף פעם בשנה.

אם המתכלים תחליפיים ו/או האוטו מבלה חלק גדול מהזמן בעיר ובפקקים, או בתמאי עומס כמו עליות או נסיעה במהירות גבוהה (מעל 130-140) תחליף כל 15.000 או אפילו כל 10.000.

שמן חצי סינטטי לא למשוך מעבר ל 15.000.

עריכה: לא העתקתי מדני דין, זה במקרה יצא ככה [emoji3]

פורסם

אני בעלים למגאן 2 2004, שלפי הספר גם צריך לעשות כול 30000.

אני מקפיד כול 10000 או שנה להיכנס למוסך ולעשות טיפול.

הרכב פשוט נפלא, מקבל הרבה תשבוחות על הרכב, שהרכב נראה מצויין ומטופל מכנית :).

תירד ל-15/10 אלף.

פורסם

הוראת יצרן אומרת כל 30000 או שנה, המוקדם מבינהם.

אף אחד לא אומר שאפשר לנסוע 10000 בשנה ולטפל כל שלוש שנים.

כך שאתה מטפל בדיוק לפי הוראת היצרן וזה בסדר גמור.

• תוכן חדש...