Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב וערב טוב.

אז אני לא בדיוק יודע איך להסביר לכם את התקלה, מה שקורה זה כשאני מניע את הרכב ועומד במקום

על הילוך סרק (אוטומט) ונותן נגיעות קטנות בדוושת הגז אז האוטו 'מגמגם', בין 1000-2500. הוא נותן

כמו דפיקות מוזרות כאלה במנוע. אחרי כמה פעמים כאלה של נגיעות בדוושת הגז זה מסתדר לבד אבל זה

פשוט מציק. אם אני לא 'מחמם' את הרכב בצורה הזאת זה יהיה מורגש גם בנסיעות ארוכות במהלך עצירות והאצות.

ואז זה משתחרר ברגע שהמנוע עולה מעל ל2500 סל"ד.

לפעמים גם בנסיעה בין עירונית אם אני נוסע על 100-110 ואז מאט ל80 (הסל"ד יורד לבערך 2000) ואז נותן

קיק הוא עושה את אותו הדבר, מין חוסר זרימה או משהו בכיוון הזה.

למי שיש מושג או כיוון מה לבדוק ואצל מי לבדוק יעשה לי השנה!

נ.ב כשהאוטו קר, ואני מניע אותו אני מרגיש רעידות ממש חזקות בהגה ובכל הרכב, מהמושבים ועד הפלסטיקה של

הדלתות. כבר החלפתי לפני כמה חודשים את התושבת השמאלית ואת התושבת התחתונה (גיר).

מישהו יכול להמליץ על משהו? (אחרי החלפת 2 התושבות מתוך ה3 היה שיפור מסויים לחודש~ וזה התחיל לחזור

לאט לאט למצב הראשוני של רעידות חזקות...

תודה רבה מראש!

פורד פוקוס 2004 | מיצובישי לנסר ספורט 2009 | סוזוקי אלטו 2010

פורסם

כדי להתחיל מלבדוק את כל הצינורות וואקום שמחוברים כראוי ולא קרועים וסדוקים

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

הרעידות יכולות לנבוע מכך שהרכב גם ישן והפלסטיקה לא מחוזקת כבר...לגיסי יש פוקוס כזו 2002 עם 157 אלף ק"מ מטופלת במוסך מורשה ועדיין יש לו רעידות בפלסטיקה...

אני גם מציע לך לבצע את מה שהמליצו קודמיי בנוגע לניקוי מצערת ובדיקת הצינורות, יכול מאוד להיות שמשם תבוא הישועה.

שבוע טוב!.

פורסם

רוב הרכבים שונאים תושבות סיניות\שקר כלשהו.

תתחיל בלבדוק את התושבת האחרונה.

סביר להניח שכשהזדקקת להחליף את התושבות שלך, התושבת ההיא שלא החלפת לא הגיוני שתהיה במצב מצויין, אז אולי היא גם נדפקת לאט לאט...

תושבות שמים רק מקורי אלא אם בא לך שיישארו קצת רעידות(לפעמים קצת הרבה, לפעמים פחות, אבל כל תושבת סינית או שקר כלשהו משאירה רעידות).

פורסם

תודה רבה לכם על התשובות אשמח אם תוכלו קצת להרחיב על הנושא של

ניקוי מצערת ובדיקת הצינורות

וכמובן כמו שהוזכר כשל בהצתה.

יש לכם מקום מומלץ שיודע לעשות את הדברים האלה ביסודיות באזור הדרום? (באר שבע-אשקלון).

האם מצערת שלא פורקה מהרכב אף פעם (נראה לי) תגרום לבעיות חדשות? כמו סדקים או קרעים בצינורות כאלה

ואחרים?

שוב תודה רבה על העזרה

*לגבי התושבות שהחלפתי, באמת החלפתי אותם בלא מקוריות ואני אשקול להחליף אותם פעם נוספת

למקוריות של פורד. כמה אמור לעלות 3 תושבות לרכב מקוריות? כולל מע"מ ועבודה.. ושוב מוסך מומלץ

שיתעסק עם זה.. פשוט החלפתי כמה מוסכים בשנים האחרונות ואני לא מצליח למצוא מישהו שבאמת

אפשר להאמין בו ולהסתמך על העבודה שהוא עושה.

פורסם

הייתה לי תקלה זהה ברכב מסוג אחר, התקלה הייתה פיספוס הצתה.

ממליץ לך לחבר את הרכב לקורא תקלות ולראות איזה תקלה מופיעה בו.

יכול להיות שזה אפילו רק פלאגים.

לגבי המלצה על מוסך אין לי אז חכה לבעלי נסיון עם מוסכים.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

מישהו שיכול להמליץ על מוסך טוב בבאר שבע? (אין בעיה להתרחק טיפה אם זה שווה את זה).

והאם יש עוד אנשים שיש להם רעיוניות מה כדאי לבדוק?

פורסם

תודה איתמר אני לא חושב שיש צורך להתקרב למורשה בגלל שזה פשוט לא כדאי.

שוב, כל הטיפולים והבדיקות שהוזכרו למעלה, מישהו שיכול לתת המלצה על מקום שאוכל להגיע אליו ולבדוק את הכל?

רצוי איש מקצוע שמוכר בחברת הפורום הזה ושתוכלו להמליץ עליו.

• תוכן חדש...