Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4129 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי,

חתפתי אבן בנסיעה והשמשה הקדמית שלי נסדקה.

הרכב הוא הונדה סיויק הצ'בק שנת 2009.

על השמשה יש חיישן גשם וחיישן אור -- האם החיישנים האלה מגיעים כחלק מהשמשה (כמו למשל החימום בשמשה האחורית) או שהם מתנתקים כשמחליפים את הזכוכית?

ובאופן כללי מה ההבדל בין שמשה קדמית חלופית למקורית? למשל ידוע שפגושים חלופיים נשברים מכל מכה קטנה לעומת פגושים מקוריים, ומה עם שמשות?

עריכה אחרונה על ידי TVCooL
פורסם

בגלל החיישנים הייתי מתעקש (ומוסיף תשלום מכישי) על מקורית, תחשוב על עוגמת הנפש כשתבדוק את החיישנים לאחר ההתקנה והם לא יעבדו, ואז תצטרך לשלם את העלות המלאה של שמשה מקורית.

פורסם

אז כל העניין שאני לא יודע אם החיישנים הם חלק מהשמשה או שהם מתפרקים -- הרי את המראה שגם מדביקים על הזכוכית מפרקים :)

פורסם

אם ירכיבו כמו שצריך אז החיישנים יעבדו על שמשה תחליפית, יתכן שיהיה שינוי עם הרגישות של חיישן הגשם בגלל גודל הטיפות אבל לא בטוח שתרגיש בכך.

פורסם

אם כבר בשמשה חליפית עסקנו תוכלו לעזור לי אני כבר הלכתי לאיבוד בנוגע לבעל עסק זגגות שיוכל להשיג לי שמשה קידמית מקורית עבור טויוטה קורולה החדשה 2014 . כרגע אנחנו עם תחליפית עקב סדק נאצלנו להחליף והביטוח הביא לנו תחיליפת והמיקום של המראה נמוך ומרגיז .

20140827_072745.jpg20140827_072725.jpg20140827_072719.jpg

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

לדעתי במקום להחליף שמשה גש לזגג שיוריד את המראה ממקומה הנוכחי וידביק אותה גבוה יותר. המראה במילא תסתיר את הריבוע השחור שישאר שם. לחילופין אולי אפשר להחליף רק אז זרוע המראה לכזו מתכווננת ולא מקובעת כמו שאצלך.

קח את השרשור הזה כהשראה למה שאפשר לעשות.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...