Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איפה מוצאים חשפנית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שאתה מציע זה קומזיץ לא מסיבת רווקים.

אף אחד לא רוצה שהבת שלו תהיה חשפנית, אבל מה זה קשור?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני מציע כזה דבר, כל אחד פה שמציע לחגוג עם חשפניות צריך לקבל את העובדה שהבת שלו (אם תהיה) תהיה חשפנית, וחברה שרוצים לחגוג יזמינו אותה בתשלום בשביל לתפוס לה בציץ ״ולעשות שמח״ כי הם לא מצאו דבר יותר טוב לעשות. תמיד יהיה הצדיק התורן שיטען שיש דוקטורית שמימנה ככה לימודים. אבל יש 99 אחרות שלא, שהדרדרו לזנות כי מה לעשות שזה מקובל ומצאו עצמן עם סרסור וכו׳

לטעון שזה טבוע בזכרים זה בדיחה. פעם הייתי בספארי ברמת גן וראיתי זכר אלפא באיזור של הקופים משלם לקופה כדי שתרקוד עליו.

אם אין לכם משהו מעניין יותר לעשות בתור חבורה של חברים טובים אני מציע דבר הרבה יותר יעיל. שבו יחד ותחשבו טוב למה אין לכם משהו מעניין ומהנה יותר לעשות מאשר לשלם בשביל איזה מגע חצי מיני.

אם בכל זאת לא הצלחתם למצוא רעיון, סעו לטייל בארץ, קחו כמה אוהלים, אלכוהול, קטורת ואוכל ותבלו קצת.

ואני מציע דבר כזה, א-תפסיק לתת דוגמאות מטומטמות! רוצה להמשיך? גש לפורום דמגוגיה! על אותו תקן אתה בטח מציע לכל קרניבור לשחוט את ילדיו ולאכול אותם כי אנחנו אוכלים עגלים.

ב- אם השקפת עולמך המתנשאת אינה תואמת את השקפת העולם של אחרים זה לא הופך את השקפתם לבדיחה. להיפך אדם שמדבר כמוך על אחרים צריך לשבת טוב טוב ולחשוב מה הבעיה בו.

ג- אני או כל השאר פה לא קופים! אם אתה קוף כנראה זה מסביר את שאר תפיסת עולמך.

ד- יש לנו המון דברים מעניינים לעשות זה חלק מהם

פורסם (נערך)

קח את הסכום שתכננתם להוציא על מסיבת רווקים, סגרו טיסה עם wizzair ודירה ב airbnb לסופ"ש בבוקרשט\בודפשט\סופיה, ויצא לכם אפילו זול יותר מאשר לשכור פה איזה דירה בצפון\לופט במרכז.

תהנו גם מה"בית זונות" הנלווה לחבורה של גברים שבאים להתפרק בסופש של צחוקים ביחד בדירה, גם מלהיות מנותקים משגרת החיי יום יום שלכם, וגם בכל אחד מהיעדים הללו לא חסר אפשרויות של מועדוני חשפנות ואפילו מתווספת האופציה לקזינו למי שבעניין.

* אה כן, ולא תפגשו שם בנות של אף אחד מפה...

עריכה אחרונה על ידי tomz
פורסם

E-A

כתב: "מעבר לזה אני אוסיף ואומר שיש לי חבר קרוב שמזיין כל מה שזז לידו ומעמיד כוסיות ברמה בכל שבוע ותאמין לי למרות שהוא מרוויח עשרות אלפי שקלים ומזיין בערמות גם הוא נהנה לבוא עם החברים ופשוט להשתטות".

פשש זה "זכר אלפא" היכן סוגדים לאותו גבר-גבר ש"מעמיד כוסיות ברמה..."?

צודק אנחנו אכן לא קופים- התפתחנו המון מאז, אבל חלקנו עדיין חיות.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

אתה בטח התחברת לצד הנשי שלך כשכתבת את זה.:lol:

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הייתי אומר לאיזה צד התחברת אבל אני לא ארד לרמה שלך. בוא נגיד שהוא לא לוקח קורסים אצל אמני פיתוי למינהם להבדיל מאנשים מסכנים שחוו חוויה מינית אחת או שניים בחיים שלהם ומרוב התרגשות בטח גם התחתנו עם הדבר הראשון שהסכים לשכב איתם. מעל דפי האינטרנט מאוד קל להיות מתנשא ו''אנושי'' מעניין לראות אותך מתנהג ככה גם במציאות. מעניין אם במציאות שבא יכולת להשיג כמעט כל בחורה שאתה מכיר היית בוחר להתנהג ''באנושיות''. גיבור מקלדת כבר אמרנו?

פורסם

ובלי קשר אני רוצה לסיים את הדיון הזה מסיבה אחת ויחידה. אנשים פה כמו כל הישראלים הכל יודעים תמיד יבואו וינסו לחנך ולזרוק את הדעות שלהם אפילו אם הם מנוגדות לנושא השרשור. לא נוח לך עם מה שהבחור מבקש פשוט תבלע את הרוק ותמשיך הלאה, יש פה כל כך הרבה שרשורים שאני מת להגיד לפות'ש את הדבר הנכון לטעמי אבל אני ממשיך הלאה כי דעתי מנוגדת לבקשתו והוא ביקש מידע ולא התייעצות! אולי הגיע הזמן שתלמדו להתעסק בעניינים שלכם ופחות לנסות לחנך אנשים בוגרים אחרים. כידוע לי חשפנות אינה זנות והיא חוקית. נכון אף גבר לא רוצה שבתו או כל אישה שקשורה אליו תהיה חשפנית אבל אלו הם החיים ואם ברצונכם לדון בזה תפתחו נושא חדש.

פורסם
אולי הגיע הזמן שתלמדו להתעסק בעניינים שלכם ופחות לנסות לחנך אנשים בוגרים אחרים. כידוע לי חשפנות אינה זנות והיא חוקית. נכון אף גבר לא רוצה שבתו או כל אישה שקשורה אליו תהיה חשפנית אבל אלו הם החיים ואם ברצונכם לדון בזה תפתחו נושא חדש.

מסכים לחלוטין. חשפנות זאת עסקה שבה כל צד יודע מה יתן ומה יקבל בתמורה, ואף אחד מהצדדים אינו כופה את העסקה על הצד האחר.

הטפות המוסר כאן הן לדעתי ממש לא במקום ולפחות בראייתי היה עדיף שמי שאין לו מידע רלבנטי לתרום לשרשור היה מדפדף לשרשור הבא.

אף אחד כאן לא ביקש עצה - רק מידע. תפנימו. לייף איז א ביץ'.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם (נערך)

E.A, אתה לא תחליט מתי לסיים את הדיון, כמו שבטח לא תחליט מי אני ומה אני בחיי היום - יום, מאיפה יש לך את עזות המצח לומר מה הייתי עושה אם, מה הייתי עושה כש ואיך הם דרכיי בחיים "האמתיים". אתה אכן צודק יש כאלה שאין טעם בכלל לנסות לחנך אותם לא עכשיו וכנראה גם לא אף פעם. מטרת שיתוף דעות היא גם להשפיע על דעה של אנשים, להראות להם זווית ראייה שאולי לא ראו לפני כן, והם יחליטו אם זה נכון להם, אם יאמצו הכול, חלק, או כלל לא. אני מאחל לך חוויות כמו שאני עברתי ומערכת יחסים זוגית (מושג זר לך כנראה) כמו שלי יש בחיי.

עריכה אחרונה על ידי loty

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם
סיפרתי עכשיו לאשתי על השרשור הזה ושאלתי לדעתה. היו לה שתי תובנות:

1. הבעת דעה כאשר איש לא ביקש לשמוע אותה זה חוצפה.
  2. הבורסה.

לפעמים כשנתבקשה דעה אזי המשיב מעניק מענה רחב יותר,

אתה יכול לשאול על ניקוי דיזות ומישהו יציע לך קרבורטור חדש - מה, תכעס עליו ?

נניח הבחור הזה כאן, כולם בעדו, אז במקום לבזות ולהתבזות,

יכלו כל החבר'ה להיכנס לפי התור להביא ביד בשירותים,

ואח"כ ללכת לאכול כל אחד את הסטייק של הקילו ב NG,

זו דרך אחרת לסחור בבשר, מה הבעיה.

The first one to get angry loses

פורסם (נערך)

לפי הסדר:

דריש: כמו שאני לא אומר לאדם שעוצר אותי ברחוב ושואל היכן ניתן לרכוש חפיסת סיגריות שהעישון מזיק לבריאות וכי מומלץ להפסיק לעשן, כך אני גם לא אטיף מוסר לאדם ששואל היכן ניתן למצוא חשפנית. כפי שציינתי, דבר לא נעשה כאן בכפייה - זוהי התקשרות בין שני גורמים על בסיס עסקי לכל דבר ועניין. אם עדיין אינך מבין מה לא תקין בחלק מהתגובות שנכתבו כאן אז צר לי, אין לי דרך טובה יותר להמחיש את זה מבלי לרדת לפסים אישיים.

סיוויק: הייתי מקבל את דבריך אילו פות"ש היה מבקש הצעות לאטרקציה במסיבת רווקים. הבעיה היא שהוא אינו זקוק להצעות - ההחלטה כבר נעשתה וכעת הוא רק מבקש את עזרתנו במציאת נותנת שירות. סה טו.

לכל הפחות היה אפשר לשאול אותו בעדינות האם הוא סגור על סוג הבילוי הזה או שאפשר להציע לו הצעות נוספות, ואם היה משיב בחיוב אז לפרט את שאר הדברים. אבל אף אחד לא טרח לשאול (ועל פניו אני גם מתרשם שהוא אינו מעוניין במשהו אחר, וזה לגמרי לגיטימי בעיני), תחת זאת בחרתם ישר לתקוף. אתם מדברים על נימוס ודרך ראויה להתנהג? כדאי שתתחילו לעשות בדק בית בדלת אמותיכם לפני שתבקרו אחרים.

עריכה אחרונה על ידי אלעד

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

מכיוון שלמסיבת רווקים יכולים להיות מוזמנים בני משפחה וחברים שאינם מוכרים למארגן, אני סבור שאזכור העובדה שהופעת חשפניות אינה הבילוי המועדף על כל הגברים היא במקומה, ואין צורך לייחס לה חוצפה או התערבות.

עצות בפורום, כל עוד הן רלוונטיות לשאלה ואינן פליליות ופוגעניות, הן לגיטימיות ומשקפות את דעתו והשקפת עולמו של הכותב.

מכיוון ש"על מילים אין מכס" רשאי כל אחד להתעלם מן התגובות, כולל הודעתי זו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...