Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4156 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המסלול פתוח, סלול באספלט ונראה ארוך יותר מאשר המסלול הוותיק בחיפה.

לפי דיווח אחד העובדים, המחיר התייקר מ-55 ש"ח ל-59 ש"ח. אם הדבר עוד לא קרה, ככל הנראה יקרה בהמשך.

בנוסף העובד מדווח כי הקארטים ישארו "סגורים" כל עוד לא תשתתפו בקורס "נהיגה מקצועית" שלהם שעלותו היא 470 ש"ח.

הנה חוות דעתי מביקור במסלול הוותיק בחיפה לא מזמן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?545568-%D7%97%D7%95%D7%95%D7%AA-%D7%93%D7%A2%D7%AA-%D7%A2%D7%9C-%D7%93%D7%9F-%D7%A7%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%A0%D7%92-%D7%97%D7%99%D7%A4%D7%94-%28%D7%9C%D7%99%D7%93-%D7%A7%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%9F-%D7%97%D7%99%D7%A4%D7%94%29

• אחראי פורום
פורסם

ואם כבר יש רישיון? שאפילו נעשה מטעמם ובמסלול בקניון?

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם (נערך)

אמור להיות תקף. למרות זאת, כדאי לוודא את זה. בכל מקרה, אם תחליט לדגום, נשמח אם תדווח.

עריכה אחרונה על ידי UniqueZ

פורסם (נערך)

אם הצוות נשאר אותו הצוות צפויה חוויה דומה.

אגב, כשאני וכמה חברים היינו שם אמרו לנו שהקארטים "פתוחים" מה שהיה לא נכון בפועל, והחוויה הייתה בהחלט עלובה ומביכה.

עריכה אחרונה על ידי Barney

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

אני מתכוון להגיע היום כדי להשקיף על איך שהעסק נראה. אם יחליטו לשם שינוי להיות פחות חמדנים, יש סיכוי שאצא למקצה, אך לא הייתי בונה על זה.

פורסם

פעם אחורונה שהייתי בקרטינג בקניון חיפה, הקרטים היו זוועה. מי ששוקל פחות היה הרבה יותר מהיר. היה שם אחד דק כמו ספגטי, כל סיבוב נדבקתי לזנב שלו, אבל בישורת הם פתח פער, ואני שוקל בסביבות ה75~

פורסם (נערך)

להבנתי כשיש תחרויות רשמיות, הם משווים את המשקלים של הקארטים באמצעות משקולות. עד כה לא נודע לי על מקום שמשווה משקלים במקצה רגיל. בכל מקרה, מהיכרותי עם עולם הקארטינג בארץ, די נפוץ שהקארטים לא שווי כוחות אחד לשני. מעניין אם זה גם תרם כאן.

עריכה אחרונה על ידי UniqueZ

פורסם

עדכון:

הגעתי למסלול והסתבר שהוא עדיין לא נפתח (למרות שהנציג שלהם בפייסבוק פנה אלי וטען שהוא נפתח היום). לטענת העובדים במקום, הוא יפתח מחר החל מ-12:00.

בנוסף, ניהלתי עם אחד העובדים את השיחה הבאה:

- האם ניתן יהיה לפתוח במעט את הקארט למרות שאין לי רישיון?

- הקארטים יהיו פתוחים באותה צורה כמו במסלול בחיפה.

- הייתי לא מזמן במסלול בחיפה והתאכזבתי, הקארטים היו איטיים.

- *ממלמל*, החליטו לעלות את המהירות של הקארטים ל-50 קמ"ש, גם שם וגם פה.

מישהו בעד להפגש מחר במסלול, לוודא עם אלו שכבר התנסו במקצה לפנינו שאכן המהירות היא 50, ואם אכן כך, לצאת ביחד למקצה?

באתר שלהם קיימת "הנחה" - ניתן לצאת למקצה ב-50 ש"ח.

פורסם

תרגום סימולטני:

"הקארטים יהיו פתוחים באותה צורה כמו במסלול בחיפה." - הקארטים יוגבלו ל15 קמ"ש

"החליטו לעלות את המהירות של הקארטים ל-50 קמ"ש, גם שם וגם פה." - החלטנו לספר שהחלטנו להעלות את המהירות ל50 קמ"ש כי גם ככה אין לך אפשרות לבדוק אותנו (אין קליטת GPS במקום).

הייתי שמח להגיע אם לא הייתי בטוח שזה יהיה בזבוז זמן מוחלט.

אגב, יש לך מושג האם כוכב יאיר נפתח מחדש?

פורסם

לגבי כוכב יאיר, לא ברור.

זו ההודעה שפרסם מנהל המקום בפייסבוק:

חברים יקרים,

לצערי, בית המשפט המחוזי לא ראה לנכון להאריך את תוקף דחיית צו איסור השימוש. מצד שני, השופטת הקדימה את הדיון ל 23.2, מה שאומר שהמסלול ישאר סגור עד אז (חודש של הדממה /-:).

תודה לכולם על התמיכה וההתעניינות, זה ממש לא עניין של מה בכך.

הפסדנו בקרב אבל לא במלחמה. בעוד חודש יתקיים הקרב האמיתי, המכריע.

במהלך החודש הקרוב בטח יעלו פוסטים וכתבות בנושא. אשמח שתשתפו בכדי שהמאבק יגיע לכמה שיותר אנשים.

מאז לא היה עדכון מצידו.

אתה קרייתי?

פורסם
לגבי כוכב יאיר, לא ברור.

זו ההודעה שפרסם מנהל המקום בפייסבוק:

מאז לא היה עדכון מצידו.

אתה קרייתי?

לא. אני מהרמה

• תוכן חדש...