Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4132 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש כבר זמן מה דרגות א' ( ברזל בולט ) של תא"ל ( חרבות ).

בשק"ם בצבא לא מוכרים לי כי צריך אישור דרגה , בריקושט זה יקר,

האם מישהו יודע איפה אני יכול להשיג את זה בזול ?

או לחילופין האם יש למישהו והוא מוכן למכור לי תמורת סכום הגיוני ?

אופיר

פורסם

ואתה צריך את זה בשביל מה בדיוק?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מזכיר לי קטע מהטירונות ששמנו לאחד החברה דרגות של סא"ל בזמן שהוא ישן. אני לא אשכח את הפרצוף שהיה לו כשהמ"מ צרח עליו והוא לא הבין למה :lol:

פורסם
ואתה צריך את זה בשביל מה בדיוק?

אני רוצה ללכת בבסיס עם הרגשה טובה...

וברצינות -

בשביל פרוייקט שאני מכין - לא תתבצע שום הליכה עם הדרגות או התחזות...

פורסם

אז זה לא מצדיק שנעזור לך

אם תגיד שאתה הולך לבדוק כמה עמוק אפשר להכנס לקריה אז אולי אטרח

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
מזכיר לי קטע מהטירונות ששמנו לאחד החברה דרגות של סא"ל בזמן שהוא ישן. אני לא אשכח את הפרצוף שהיה לו כשהמ"מ צרח עליו והוא לא הבין למה :lol:

חובבנים. אנחנו שמנו לקמב"צ אל"מ לפני תדרוך חטיבה :D

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אצלנו אחד הטירונים (טירונות שיריון) שם דרגות מ"מ ותיזז חבורה של טירוני 02 שגם עשו טירונות באותו בסיס.

רצנו על זה הרבה אחרי כן...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
חובבנים. אנחנו שמנו לקמב"צ אל"מ לפני תדרוך חטיבה :D

חובבנים, אני הפכתי את הדרגות של תא"ל לפני ריאיון טלוויזיוני, משום מה, הוא לא צחק כשהוא ראה את עצמו בטלויזיה...(טלויזיה או טלביזיה?)

פורסם
אצלנו אחד הטירונים (טירונות שיריון) שם דרגות מ"מ ותיזז חבורה של טירוני 02 שגם עשו טירונות באותו בסיס.

רצנו על זה הרבה אחרי כן...

גם אצלי עשו את זה. אני חושב שזה מצליח כי כל שריונר מפתח ״אגו-קשר״ כאילו הוא מינימום פאטון. אנשים מסוגלים לבצע תרגום סימולטני של כל ספרי הארי פוטר לנדב״ר (תקני!) בלי למצמץ.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

מודה. אחד השיאים היה כשחבר שלי עשה תשבץ (לא, זה לא השיא), וכשהוא היה צריך שמילה שהוא חשב עליה תסתדר לו בתשבץ הוא היה מצייר עוד קוביות ריקות. כשאמרתי לו פקוק מה אתה עושה?? הוא לא הבין מה הבעיה בזה..לא נורא, לא אשמתו :-P

• תוכן חדש...