Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מים נעלמים בגולף mk5 1.9 TDI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4044 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני אשמח לשמוע שמישהו מהפורום נעזר בשירותך והדבר נפתר רק על-ידי החלפת הברגים.

אני לא מוסכניק ואני לא נותן שירותים כאלה , אני טיונר עם הרבה ניסיון עם המנועים האלה

ומכיר היטב את הבעיה . הפתרון שהצעתי יכול לפתור את הנושא בזול וכדאי לנסות .

נ.ב

אני לא אמרתי מה מצוין על ברגים אלו או אחרים ,נחמד שלימדת אותנו איך לסוגרים ברגי ראש .:lol:

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
1

4 סגירה בשלבים נחוצה כאשר מורידים ראש בלבד ! אין כל בעיה להחליף בורג בורג באחד התומך לחץ גבוה יותר של הכותב תומכים 10.9 ק"ג בלבד .

מאיפה הנתון 10.9 ק"ג ? למה הכוונה 10.9 ק"ג.

איזה כייף לי :)

פורסם

בקיצור, בגלל שאין כאן הסכמה בין המשתמשים וזה כזה עניין מסובך, עד שלא ילך ראש מנוע לגמרי, אני אמשיך לסוע רגיל ואמשיך פשוט למלא מים.

חבל לי לעשות ראש מנוע כשהמנוע לא מתחמם...

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

רצוי לבדוק במוסך מומחה לרכב שברשותך את עניין המים הנעלמים בכדי למנוע נזק למנוע ושאר הרכיבים.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...