Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4159 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו זוג צעיר עם ילד בדרך, ואני מחפש להחליף את הטרנטה שלי למשהו יותר נורמלי..לא מצליח להחליט מה גודל המשפחתית שהכי יתאים -משפחתית קטנה (כגון קיה ריו, טויוטה אוריס, פוקוס האצ'בק, קיה סיד)

או גדולה (קיה פורטה,פוקוס,קורולה וכו')

הרכב אמור להיות רכב יחיד

התקציב עד 55000

הדילמה היא כזאת:

1. אני מעונין להחזיק את הרכב לפחות ב 5 שנים הקרובות

2. עוד שנתיים שלוש יש סיכוי טוב שיצטרף ילד שני למשפחה

אני שומע אנשים שמספרים שמשפחתית קטנה לא מתאימה ל 2 ילדים, לעומת כאלה שאומרים שכן ואפילו מסתדרים עם סופר מיני. גם לגבי אותם דגמים אני רואה תשובות לא חד משמעיות. אני לא רוצה לקנות רכב גדול מדי סתם, ומעדיף להשקיע את ההפרש ברכב קטן יותר וחדש יותר אם זה אפשרי.

נשאלת השאלה---איך להחליט על גודל הרכב הדרוש ? ואם יש לכם גם המלצות לדגמים מה טוב..

תודה!

פורסם

למשפחה עם 2 ילדים תספיק משפחתית קטנה בהחלט.

לנו הייתה אקסנט שנת 2000 כשהיינו עם 2 ילדים, זה היה בסדר גמור מבחינת מושב אחורי ותא מטען.

יש לי חבר שעד לא מזמן החזיק דייהטסו סיריון לאותם צרכים.

השאלה היא בכמה זה יוזיל?

כמשומשות ניתן לקנות היום פורטה במחיר של i25 ככה שאתה לא ממש מתקדם בשנים (אולי שנה פחות, גם זה לא בטוח).

אני הייתי מתמקד בקיה פורטה 2011,היא מוצעת במחירי שוק נמוכים ונותנת תמורה מצויינת. מדובר ברכב מרווח ומאוד נעים לנהיגה (אני מדבר רק על דגמי 2011 והלאה, כי מדובר בגיר שונה מזה של מודל 2010,יותר חסכוני ויותר נעים).

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

אני מכיר מקרוב i25 פרימיום 1600 סמ"ק. הרכב טוב מאוד ואמא שלי מרוצה ממנו מאוד.

הוא צפוף במושב האחורי אבל יש לו תא מטען ענק.

דגמי הליסינג 1400 נחותים ממנו מאוד בנושאי זריזות, צריכת דלק ואיבזור.

כשקנינו היה פער גדול במחיר בינה לבין הפורטה.

היום, הייתי קונה פורטה, היא תמורה טובה יותר לכסף.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

הייתי ממליץ לך להתחיל בגיחה לסניף של חברת ליסינג/טרייד/השכרה או כל מקום אחר שבו תוכל למצוא מגוון רחב של מכוניות מקטגוריות שונות. אם אתם זוג נשוי עם ילד בדרך, בוודאי שתוכלו למצוא אצל חברים או משפחה איזשהו "סט זיווד ילדים" שיכלול עגלה, תיק ושאר המוצרים הנלווים. קחו איתכם את המוצרים, ובידקו האם משפחתית קטנה באמת תתאים. יכול להיות שאחרי הבדיקה תגלו שאתם מעדיפים לרדת בשנתון ולרכוש מכונית מרווחת יותר כדי לא לשחק "טטריס תא מטען" בכל פעם לפני טיול סוף שבוע. או שאולי תחליטו שבכלל סופר מיני תספק אתכם בשלב הזה וכאשר יצטרף הילד השני תחליפו שוב מכונית.

בכל מקרה, בתקציב שלכם לא חסרות מכוניות מהרבה קטגוריות משנתונים גבוהים יחסית. באתר שלנו תוכל לסנן עפ"י תקציב ולראות מה מהמלאי שלנו מתאים לכם. עם זאת, למישהו במצבכם, שמחפש כלי תחבורה ועסקה טובה, הייתי ממליץ להתמקד במכוניות שנפוצות בליסינג, גם כדי לצמצם את זמן החיפוש וגם על מנת שתוכלו למצוא מכונית חדשה יחסית במחיר נמוך יחסית.

• תוכן חדש...