Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4144 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אתמול הייתי באולם תצוגה וקיבלתי הצעת מחיר לפיאסטה חדשה 2015 99,500 ש"ח על הכביש.

ההצעה כוללת:

דגם TREND כולל מערכת מולטימדיה, GPS, מצלמת נסיעה לאחור)

קודן + עלוקה

חיישני רוורס

ואגרת רישוי.

תכלס אני די סגור על הדגם הזה, השאלה האם המחיר המוצע הוא טוב או שיש מצב להוציא מהם עוד דברים?

תודה לעונים!

פורסם

אני חושב שזה בחירה מצוינת.

רכשתי אחת לפני שבוע,דגם טרנד

מחיר טוב,אפשר להוריד קצת,אלפיה ולא יותר,או שתחכה למבצעים

בכל מקרה לקחה מקום שני באירופה לסופר מיני לאחר הפולו

פורסם

יש פה כמה תגובות לגבי חוס שביעות רצון של הגיר הרובוטי בפוקוס,כמו כן למרותש הגיר עדיף מחד מצמדי עדיין הוא לא חלק כמו ה dsg.

בדקתם אך הקליאו?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
יש פה כמה תגובות לגבי חוס שביעות רצון של הגיר הרובוטי בפוקוס,כמו כן למרותש הגיר עדיף מחד מצמדי עדיין הוא לא חלק כמו ה dsg.

בדקתם אך הקליאו?

כמות הסיפורים מסמרי השיער על ה DSG היא לא מעטה,מצד שני אני מכיר גם אנשים שלא חוו תקלות לא בוואג ולא בפורד.

מצד שני לפורד יש מנוע אטמוספרי בניגוד ל TSI שגם שם אגב יש סיפורים לשעת לילה מאוחרת.

לפי מה שהבנתי,בפוואר שיפט של פורד היתה בעיה במחזיר השמן שנפרץ וגרם להחלקה ובשנה האחרונה הם בנו גרסה מחודשת והחליפו אטם וסט קלאץים.

לחבר שלי בפיאסטה עשו את התיקון הנ"ל ומאז הוא לא מתלונן,וזה בדגם 2012.

אני חושב ששתי החברות מצויינות,ותמיד יש סיכון שמשהו התקלקל,אבל זה מאוד רחוק ממצב של כשל רציני בכל הסדרה שמוציאה שם רע לרכב.

פורסם (נערך)

פיאסטה מליסינג 0 קמ באמת לקחתי כאופציה בהתחלה

המחיר בחברות הליסינג הוא בסביבות 90 אלף שקל כולל אגרות רישוי (לא סגור לגבי האבזור אבל לצורך העניין נניח שמדובר באותה רמת אבזור)

בכל מקרה מה שחשבתי שההנחה של הליסינג לא מספיק טובה

נניח בסופו של דבר המחיר שאני אקח את הרכב מהסוכנות הוא 99 אלף, זה אומר שההנחה שאני מקבל בליסינג היא 9 אלף שקל שזה 10%

בעת המכירה בגלל שהרכב יהיה יד 2 אחרי ליסינג המחירון יופחת ב 22%

אז היום אני חוסך 10% (9 אלף שח) ואפילו נניח עוד 5 שנים, שהמחירון יהיה 50 אלף שח - ההפחתה המיידית מהמחירון תהיה יותר מ 10 אלף שח

ככה שהעסקה המוצעת בחברות הליסינג לא נראית לי אטרקטיבית במיוחד

תודה לכל העונים

אשמח לשמוע עוד התייחסויות לגבי המחיר המוצע

עריכה אחרונה על ידי eye
פורסם

בתור אחד שנוהג על הפיאסטה הזו כמעט שנתיים, אני יכול להגיד לך שאני מאוד מאוד מרוצה. רכז זריז וחזק, הגה תענוג, אחיזת כביש גבוהה, מהנה ובטיחותית, עיצוב חיצוני יפה, איכות חומרים מצוינת.

לשלילה אציין: עיצוב פנימי די פשוט, מושב אחורי צפוף, רעש מנוע לא נעים בתאוצות חזקות וצריכת דלק גבוהה בעיר. מחוץ לעיר היא דווקא בסדר.

• תוכן חדש...