Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4156 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נמנמתי לי ופתאום אני בא למחשב והמעבד עובד אבל המסך שבכותרת לא עובד כאילו הנורה לא דלוקה כאילו הוא לא מחובר . ניסיתי לנתק כבלים של מתח והVGA וזה לא עזר וניסיתי לחבר במחשב בממ''ד וגם לא עזר כולל לנסות כבלים של המסך במחשב ממ''ד גם לא עזר .

יש מצב המסך הלך לי ? יש לציין שהמסך נקנה עם המחשב בשנת 2008 .

מסך.jpg

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

במסך הזה לא שווה להשקיע בתיקון, בסבירות גבוהה שזה ספק הכוח, אם תרצה, אתה מוזמן למעבדה שלי בפתח-תקווה, אם זה משהו פשוט כמו קבל נפוח, אתקן לך ללא תשלום.

פורסם

אם זה הספק כוח זה אומר שהמסך מת ? מה הסיבה שהוא הפסיק לעבוד עייפות החומר ?

פורסם

סבירות גבוהה לקבלים שסיימו את חייהם. אם ברצונך לתקן - עלייך לפרק את המסך, להגיע לכרטיס ספק הכוח ולהחליף את הקבלים הפגומים.

If you live by the GUN

You die by the GUN

פורסם (נערך)

האלקטרוניקה במסכים הללו מאוד אמינה יחסית, אבל יש להם 2 נקודות תורפה:

ספק הכוח - לרוב מדובר בקבלים או מייצבי מתח שנדרשים החלפה, החלפה של קבל/מייצב עורכת כמה דקות, אם יש בעייה יותר עמוקה בספק, במסך 17" עתיק לא שווה להשקיע יותר מכמה דקות, בטח שלא להתחיל לחפור עם הסקופ, המחירים של מסכים חדשים לא מצדיקים התעסקות שכזאת.

הפלורסנטים - נשרפים כמו כל פלורסנט אחר שאתה מכיר, תיאורתית ועם הרבה התעסקות, ניתנים להחלפה, לא מוצדק במסך הספציפי שלך (וגם זו לא הבעייה אצלך, כפי שאתה מתאר אותה).

כאמור, אם מזדמן לך להגיע לפ"ת, אם מדובר במשהו פשוט כמו קבל בספק הכוח, אני אתקן לך אותו ללא תשלום.

עריכה אחרונה על ידי saay222
פורסם

תודה לכולם על התשובות המקצועיות :)

את המסך לקחתי ביום רביעי לחבר טוב של אבא שמבין באלקטרוניקה ומחשבים שיבדוק אותו. אתמול בערב (חמישי) אבא דיבר איתו והחבר טוען שעלות תיקון של המסך בין 250-300 שקל , הוא לא ציין את הבעיה או הגורם ככה שאתקשר אליו היום לברר. האם שווה לתקן או לקנות מסך חדש?

פורסם

לדעתי ממש לא שווה.

בתוספת זניחה של 100-200 שקלים אתה מקבל מסך חדש עם אחריות, גדול יותר ושלבטח גם טוב יותר בכל הפרמטרים ממסך 17" עתיק.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לי קרה דבר דומה במסך אחר של LG.

החלטתי לפתוח את המסך ולראות מה הולך שם.

מה שגיליתי היה קבל אחד שהתנפח (בלוח של הספק כוח). קניתי קבל זהה והחלפתי, והופ המסך חזר לחיים.

אני מציע שאם יש לך ידיים טכניות, תפתח את המסך ותבדוק אם יש קבלים מנופחים בפנים.

פורסם

טוב אז עדכון קל ממהלך היום . היום (שישי) בבוקר קפצתי לקנות מסך חדש גם הוא של חברת "LG 22 עלה לי 625 שקל. למי שגר ברחובות אז קניתי במנוחה ונחלה יש שם חנות מחשבים שחבר המליץ לי עליהם. יקר או משתלם?

יש לי 3 שנים אחריות .

לגבי התקלה של המסך 17 אינץ' החבר של אבא אמר שצריך להחליף שם חלקים וזה לא משתלם אז ככה שהבעיה רצינית אז עדיף היה לי כבר לקנות חדש וזה מה שעשיתי :)

שבת שלום ותודה רבה לכם :) !

הנה תמונות של המסך שקניתי :

20150213_102801.jpg20150213_184744.jpg

פורסם

מה זה משנה עכשיו אם העסקה הייתה כדאית או לא? כבר קנית. לדעתי זה מחיר סביר למסך 22 מחברה טובה, תתחדש.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איזה קפיצה מ 17 3*4 ל- 22 9*16 !!!

תתחדש!

אגב יש לי אחד כזה של VIEWSONIC שהשבתתי אותו בכוונה לטובת LED חדש, אז לא נורא.

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

• תוכן חדש...