Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע יש לי 6" לא מותקנים כיוון שמתוכננת בקרוב החלפה של אוטו ולכן בנייה של קיקפאנל\בנייה בדלתות אינה משתלמת, חשבתי לקנות בינתיים רמקול 4" קדמי.

השאלה שלי - האם כשיוחלף האוטו יהיה אפשר להעביר את ה4" אחורה? (דלתות או דש)

אני מתכוון כמובן לא טכנית, אלא האם זה ישמע טוב. באוטו סאונד כתוב ש4-3.5" זה גודל אופטימלי לרמקולים אחוריים, אבל "ללא תדרים גבוהים, תחום האמצע מרוח"- איך אני משיג את זה ברמקול עם קוטר קטן?

( אם זה משנה- הסט 6" הוא דוטק וה4" שחשבתי עליהם הם אינטגרה של מורל).

פורסם

אל תשקיע על זה יותר מדי חבל על הכסף שלך קנה ארבע אינץ' פשוט של פיוניר אפילו וזהו למה אם אתה עובר אוטו והארבע לא נכנס בדש או שאין מקום בכלל לא תתבאס ותגיד וואלה ביזבוז כסף...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

כן אחי הבנתי אבל אמרת שאתה הולך להחליף את האוטו בקרוב...

מה תעשה איתם אחר כך?במידה ואין מקום בדש בורד?

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

לישם ארבע אינץ' מאחורה זה ביזבוז אם תשאל אותי.

פורסם

4" לא יכול לתת לך תחום תדרים נמוך, אני לא חושב שתרצה לשמוע צלילים גבוהים מאחורה אז לפי דעתי פשוט תמתין קצת ואל תבזבז כסף

SPL @ 136.6DB!

with KICKER KX600.1 and KICKER 10" L7 @ ported 40hz box!

פורסם

כמו שכתבתי, לפי מה שכתוב באוטוסאונד 4" זה גודל אופטימלי אבל "ללא תדרים גבוהים ועם תחום אמצע מרוח" בגלל זה שאלתי- איך אני משיג את זה ברמקולים קטנים?

פורסם

נראה לי נדיר למצוא... תצטרך לעבור על המון סוגים של רמקולים ולבדוק מה ההענות שלהם וגם אם תמצא כנראה זה יהיה משהו יקר של איזה חברה יקרה

SPL @ 136.6DB!

with KICKER KX600.1 and KICKER 10" L7 @ ported 40hz box!

• תוכן חדש...