Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרארי 488 GTB

In Flames
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4162 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקדימונים לתערוכת ז'נבה בשיאם ופרארי שיחררו תמונות של 488 GTB.

מנוע 3.9 טורבו, 670 כ"ס.

0-100 ב3 שניות.

מהירות מקסימלית מעל 300.

לפי דעתי קודמתה, 458 איטליה יותר יפה.

http://www.netcarshow.com/ferrari/2016-488_gtb/

02_Ferrari_488_GTB.jpg

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
  • תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ךחלעגר9טתוש9ן8984וץט6-םון-6םשץח98חצ'8סת99ר_4א956

סליחה, נפלה לי הלסת על המקלדת.

וואו! מדהימה! :shock::shock::shock:

פורסם

האם כדאי לשדרג לאחת כזאת מיונדאי I10?

לאא....גם אני חשבתי שלא.

פורסם

פרארי לוקחים צעד נועז כאשר הם מכניסים מנועים גודשים אל המכוניות הספורט הקשוחות שלהם (להבדיל מהקליפורניה הרכה יותר).

אני מתאר לעצמי שdelivery למרות הטורבו יהיה מדהים,והסאונד גם.

Porsche 944 turbo

פורסם

אני מניח שלאור הכנסת מנועי טורבו לפורמולה 1 לפני שנה, הכנסתם למכוניות הכביש של פרארי היתה צעד מתבקש. וניתן לשער שהכוח אכן יונפק וירד לכביש באופן שמצדיק את השם פרארי.

עוד דבר מעניין שבדומה לקליפורניה T, פרארי שוב פעם מציגים מכונית חדשה שהעיצוב שלה מבוסס על עיצוב הדגם הקודם - לעומת העשורים האחרונים שלמיטב זכרוני רוב או כל הדגמים החדשים שהיו מוצגים קיבלו עיצוב מובחן ושונה מהדגם שקדם להם. מעניין אם יש פה החלטה שיווקית לנסות להצמד לעיצובים מוכרים (כמו שפורשה נצמדים ל-911) או חסכון בעלויות, או סוג של יובש יצירתי. ה-488 נראית קצת פחות "מושלמת" מה-458, שתיהן מרשימות מאוד אבל האיטליה הציגה קווים יותר נקיים.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

5.3 שניות 100-200, מכשיר רציני... :shock:

יש לה 50% יותר כוח הצמדה ועדיין פחות גרר מ-458.

מעניין כמה תעשה ברינג וגם לשמוע ביקורת על הטורבו-לאג...

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

האמתי שגם הקליפורניה, וגם ה 488 הזו . מבוססות על הפלטפורמה , של הרכבים שלפניהם. גם ה קליפורניה וגם האיטליה, עוד לא הגיע לגיל פרישה. אילו הם מתיחות הפנים של הרכבים האלה !בהיסטוריה של פרארי יש לזה תקדימים, כמו טסטרוסה שה מחליפה שלה נקריאה 512tr למרות שהיה מדובר באותה שילדה עם מנוע חזק יותר או ה 550 שמתיחת הפנים שלה ניקריאה 575 !

פורסם

אם אכן מדובר במחליפת ה-458, יהיה מעניין לראות מה יהיה ההספק של הגרסאות החזקות יותר (כמו הספציאלה) וגם מתינראה אותן בארץ.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
אני מניח שלאור הכנסת מנועי טורבו לפורמולה 1 לפני שנה, הכנסתם למכוניות הכביש של פרארי היתה צעד מתבקש. וניתן לשער שהכוח אכן יונפק וירד לכביש באופן שמצדיק את השם פרארי.

עוד דבר מעניין שבדומה לקליפורניה T, פרארי שוב פעם מציגים מכונית חדשה שהעיצוב שלה מבוסס על עיצוב הדגם הקודם - לעומת העשורים האחרונים שלמיטב זכרוני רוב או כל הדגמים החדשים שהיו מוצגים קיבלו עיצוב מובחן ושונה מהדגם שקדם להם. מעניין אם יש פה החלטה שיווקית לנסות להצמד לעיצובים מוכרים (כמו שפורשה נצמדים ל-911) או חסכון בעלויות, או סוג של יובש יצירתי. ה-488 נראית קצת פחות "מושלמת" מה-458, שתיהן מרשימות מאוד אבל האיטליה הציגה קווים יותר נקיים.

זה מפני שפרארי מחליפה עיצוב ממשי לרכב על 2 דורות להבדיל מייצרנים אחרים לדוגמא:

308\328

348\355

360\430

550\575

טסטרוסה \512TR

400\412

Porsche 944 turbo

פורסם
צ'יפ לפרארי... לא מספיק לך הסוסים באורווה, הא יא חזיר? :lol:

זו מכונית למי שמאמין שהשמים הם הגבול. ואתה יודע איך זה...כשיש ביקוש, יש מי שמספק אותו.

אני מניח שפרארי מראש הכינו עצמם לגרסאות חזקות יותר על בסיס אותו מנוע. הפעם זה די קל. :roll:

• תוכן חדש...