Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4153 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המרסס הזה הוא לא שוטף אלא רק מתיז, ואם אתה משתמש בו כבר עדיף שתקנה נוזל לניקוי רכב ONR כי זה יתאים יותר.

ואם כבר עדיף את המרסס הפשוט והקטן יותר של 2 ליטר, פחות כבד ואתה לא ממש צריך את כל חומר הזה (2 ליטר מספיקים בדילול עם ONR לרכב ממוצע משפחתי)

Opel Adam S 2017

פורסם

תודה למגיבים

כן ראיתי את שיטת ה ONR ו/או מטליות.

לפני כשנתיים עברתי לגור בבניין שבו החניה היא תת קרקעית ולכן קשה לי לשטוף את הרכב עם דליים, אני צריך להוציא את הרכב מחוץ לחניון ואז להתרוצץ אליו עם הדליים.

ה ONR יחסוך לי מים אך עדיין צריך שינוע של מים ולקחת אותם במיכל יותר קל מאשר לקחת אותם בדלי.

בנוסף, ביום שבת הייתי עם הרכב בשטח והוא חזר מטונף מבוץ, במקרה כזה ONR לא יעזור וצריך קודם לפחות להוריד את הבוץ מהרכב, לכן אני מחפש משהו שגם ייתן לי אפשרות להתיז על הרכב מים גם אם זה (ואפילו רצוי) בלחץ מתון.

פורסם

לדעתי גש למקום או תחנת דלק ותבקש להשתמש בגרניק שלהם (כנראה בתשלום) בשביל להוריד לכלוך כבד מאוד של בוץ מהרכב, ואז לאחר מכן אפשר להשתמש ב ONR.

אגב לשימוש בחומר הנ"ל אתה לא צריך יותר מדי מים, מספיק המרסס גינה הקטן כפי שכתבתי עם 2 ליטר.

אתה יכול כמובן שיטת הדליים למלא אחד ב ONR ושני במים נקיים אבל לדעתי - מרסס חוסך המון עבודה, דליים ומים או כאב ראש אחר של ריצה עם דליים.

הדבר היחיד שמציק אחרי זה - זה שטיפת המטליות שספוגות בחומר ולכלוך.

Opel Adam S 2017

פורסם

האם זה שנדבקת שכבת אבק לאחר שטיפה קשורה לאופן השטיפה לדעתכם? האם ONR לא "ידביק" אבק מהר? הרי כל התרסיסי QD עושים עבודה יפה, נותנים ברק חזק ואחרי יום יומיים יש שכבת אבק קטנה שמצטברת שגדלה מיום ליום..אז עשית שטיפה קלה ב10 דקות והאוטו מתלכלך מאבק מהר יותר.

פורסם

במדינה כמו שלנו אני לא חושב שיש משהו שימנע אבק מרכב, לא משנה איזה חומר.

אבל זו רק דעתי.

אני משתמש לבנתיים ב optimum instant detailer ולמרות שכתוב עליו דוחה אבק - זה לא נראה כך

Opel Adam S 2017

פורסם

מגניב (תודה)... בדיוק כזה אני רוצה.

יש גם בארץ לרכוש במחיר סביר?

נ.ב

ה"שפצור" עם העגלה בכלל נראה מצויין, נראה לי שאני יאמץ את הרעיון.

פורסם

בארץ אין את זה להשיג חוץ מאנשים שקנו ומוכרים .

תוכל לקנות את הערכת שטיפה עם אקדח מקציף מפה:

http://www.aliexpress.com/item/2014-NEW-Car-electric-60w-high-pressure-washing-device-washing-machine-portable-high-pressure-car-wash/1591179140.html

המוכר הזה מאוד אמין, משלוח מהיר, ארוז כמו שצריך .

במידה ותזמין, איך אתה מתכוון לשטוף את הרכב ? שיטת 2- 3 דליים ?

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)
בעקבות הנושא הזה

מכיון שאין לי גישה לצינור מים, מעניין אותי אם ניתן להשתמש במיכל ריסוס כזה

אני הזמנתי בעבר מרסס

http://www.ebay.com/itm/PORTABLE-POWER-PRESSURE-WASHER-CAR-CARAVAN-BIKE-HAND-PUMP-8L-POWER-JET-SPRAYER-/171317983578?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item27e358f95a&rmvSB=true

8 ליטר עם לחץ של 40 אט'

טוב לשטיפה של הרכב עם ריסוס סבון ואחרי זה שטיפה שלו.

מרוצה

תמצא אחד שמוכר לארץ

http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2047675.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xportable+8L+POWER+JET+SPRAYER.TRS0&_nkw=portable+8L+POWER+JET+SPRAYER&_sacat=0

עריכה אחרונה על ידי kobi_g

קובי

:-)

• תוכן חדש...