Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4175 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע מה נכנס להגדרה של מכונה ניידת , והאם אכן נדרשת תוכנית הכשרה שונה להפעלת אותה מכונה ניידת.

כנראה שכן, אחרת היו נוקטים באותה הדרך כמו לגבי 12 טון או 15 טון או 3.5 טון ל 4 טון.

כלומר הטיעון שלך הוא זה שבעצם מכשיל אותך.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
שישנו אבל כמו הדגמאות שהבאתי, שמי שיש לו לפני שהתקנה נכנסה לתוקף לא יבטלו לו

כמו שאמרתי, בבואם לשנות יש שתי דרכים:

1. החלה רטרואקטיבית

2. ללא החלה רטרואקטיבית

במקרים מסוימים הם בוחרים לא להחיל רטרואקטיבית ובמקרים אחרים כן להחיל, לפי שיקוליהם הבלעדיים במסגרת סמכותם.

אתה יכול להתחיל לפנות למשרד התחבורה ולבקש פרוטוקולים לגבי ההחלטה הזו במסגרת חוק חופש המידע, אולי תקבל אולי לא.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לא יודע מה נכנס להגדרה של מכונה ניידת , והאם אכן נדרשת תוכנית הכשרה שונה להפעלת אותה מכונה ניידת.

כנראה שכן, אחרת היו נוקטים באותה הדרך כמו לגבי 12 טון או 15 טון או 3.5 טון ל 4 טון.

כלומר הטיעון שלך הוא זה שבעצם מכשיל אותך.

מכונת ניידות שצריך עליהם היתר לדוגמה: בובקט. מרסס. קומביין. שופל. יוקלייד (כנראה צריך עליו גם רישיון למשאית כבדה). נראה לך שעם משהו עושה קורס על שלושה מחמשת הכלים האלו הוא ידע להפעיל את ה2 הנותרים? ויש עוד המון כלים שנכנסים להגדרה... מכונות ניידות שכל בעל רישיון לטרקטור יכול לנהוג עליהם לדוגמה: D9. באגר. מקרצפת כבישים. לך זה נראה הגיוני שהכלים (הכבדים מאוד) האלו שעובדים בכבישים ליד מכוניות/אזרחים כל ילד בן 16 שסיים את הרישיון יכול לנהוג??? אבל זה בסדר מבחינת משרד התחבורה "מכונה ניידת זחלית (כלי רכב הנע באמצעות זחל ולא גלגלים)התקנה החדשה אינה מתיחסת למכונה ניידת זחלית, לגביה לא נשתנו התקנות. כלומר, כל מי שבידו רישיון נהיגה לדרגה 1 (טרקטור) ומעלה יכול לנהוג במכונה ניידת זחלית בכל משקל, בתנאי, שהוא בקי בהפעלתה ובשימוש בה."

ואני מבין אותך שהטיעון שלי הוא גם מה שמכשיל אותי. אבל מצד שני אני רוצה את הרישיון שלי בחזרה! ואני חושב שהטיעונים שלי חזקים על למה לבטל!

פורסם

את השלב הראשון לתקוף את ההחלטה הזו כתבתי לך - פנה למשרד התחבורה ותבקש תחת חוק חופש המידע פרוטוקולים לגבי ההחלטה הזו.

זה לא מבטיח שתקבל את זה, זה לא מבטיח שיש לך משהו, אבל אם אתה רוצה להתחיל זה המקום.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
את השלב הראשון לתקוף את ההחלטה הזו כתבתי לך - פנה למשרד התחבורה ותבקש תחת חוק חופש המידע פרוטוקולים לגבי ההחלטה הזו.

זה לא מבטיח שתקבל את זה, זה לא מבטיח שיש לך משהו, אבל אם אתה רוצה להתחיל זה המקום.

מה אני אמור לחפש בפרוטוקולים?

פורסם

דברים שיעידו מדוע בחרו שהשינוי יהיה רטרואקטיבית

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...