Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב מחר(שבת) אני מתקין ויש לי כמה שאלות אחרונות לפני ההתקנה ובבקשה כמה שיותר מהר

איך אני פורק את הקבל בפעם הראשונה?

איך למדוד מתח בחוטי ההד יוניט בלי וולטומטר?האם אם נורת ביקורת איך ואיזה?

יש לי נורה כזאת שיש לה כבל אם תפסן תנין גדול וכבל שני אם חוט רגיל דק האם זה זה?

פורסם

אני לא ממש הבנתי אתה יכול בבקשה להסביר לי שלב אחרי שלב?

ושלחתי לך הודעה פרטית אבל אתה מלה אם אתה יכול לתת לי את מס' הטלפון שלך שאם תיהיה לי בעיה לא צפויה אני יוכל לשאול אותך אז אם כן תשלח לי לפרטי וגם מתי אתה זמין

תודה.

פורסם

לפי מה שאני זוכר עם הזיכרון שלי לא מטעה אותי ...

את הכבל שלי אני טענתי ככה

תחבר לו את הארקה שלו כמו שצריך, ובין הקבל מתח לכבל תחבר את המנורה שקיבלתה היא תידלק ולאט לאט תידעך אחרי שהיא תפסיק לעבוד אז הקבל טעון ואתה יכול לחבר לו את הקבל מתח כמו שצריך.....

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם

לטעינה: אתה מחבר את המינוס של הקבל למינוס של האוטו ואת הפלוס של הקבל אתה מחבר למנורה ואת הצד השני של המנורה אתה מחבר ל + במצבר

המנורה תידלק ואז לאט לאט האור שלה יחלש מאוד, כאשר האור שלה נחלש אתה יכול לנתק את זה ולחבר את הפלוס ישירות לקבל....

מה שבעצם קורה פה זה במקום שתחבר ישירות את הקבל ל + ול - ואז יהיה לך טעינה מהירה מאוד, (רואים ניצוצות כאלה) שיכולה להרוס את הקבל אתה בעצם טוען את הקבל עם המנורה בצורה איטית....

ד.א. אסור להשתמש בפיוז בזמן הטעינה!!!

לפריקה: פשוט תחבר לו צרכן כלשהו של 12V כל מנורה צריכה להספיק.... אתה מחבר את הנורה עד שהאור של כבה...

SPL @ 136.6DB!

with KICKER KX600.1 and KICKER 10" L7 @ ported 40hz box!

פורסם

בטעינה של קבל שהגרף שלה כמו אסימפטוטה בהתחלה הנורה תקבל את כל המתח מהמקור ולאט לאט הקבל ייקח אליו את כל המתח והנורה תכבה

פורסם

אני אישית לא הבנתי את עניין הטעינה האיטית ?.... מה זה השטות הזאת בחיים שלי לא שמעתי כזה דבר.

מחברים קבל בצורה הידועה בלי טעינה איטית וכל שאר השטויות שנאמרו כאן.

תראו לי ספר אחד שרושם שככה צריך לחבר קבל.

התקנתי כבר 3 קבלים ב 3 רכבים שונים בחיים לא ביצעתי כזה דבר.

פשוט חיברתי את הפיוז אחרי ההתקנה והכל עבד כמו שצריך.

פורסם

עידן, אפילו בחוברת הקטנה שמקבלים עם הקבל זה כתוב. הסיבה היחידה לכך היא שההטענה המהירה יכולה לגרום להתחממות המחברים ולכך שתהיה צריבה עליהם. הרבה כבלים באים עם מחברים יפים ונוצצים, חבל להשחיר אותם.

פורסם

באמת איך שומעים?

אתה מרוצה?איך המגבר של הקיקר?

אפשר פרטים על המערכת שלך איזה סאב איזה קומפוננטים וכ'ו.?

למכירה סאב רוקפורד פאוור T1

למכירה מגבר רוקפורד פאוור 501BD מונובלוק

• תוכן חדש...