Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4170 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

לאחרונה אני שומע מן רעשי תיקתוק מתגברים כאשר אני עומד במקום מונע יותר מחצי דקה, יושב ברכב

ובצד ימין מכיוון תא הכפפות מתחיל בהדרגה רעש תקתוק רציף אך חלש שנשמע שמקורו בחלק הימני הקיצוני בתוך מכסה המנוע.

מה שכן כאשר אני מתחיל נסיעה הרעש מפסיק וחוזר שוב כשאני עומד במקום.

הרכב- סיאט לאון 1.2tsi ידנית. שנתון 2012, שנתיים וחצי על הכביש. טיפולים כל 10,000 רק במוסך רון.

תודה

פורסם
הרעש מגיע מהצינורות דלק שעוברים בדיוק באזור תא הכפפות, גש לאחד ממוסכי רשת צ'מפיון והם יסדרו לך את זה.

צודק - היה לי את אותם רעשים ברכב.

מכיוון וחששתי לגשת למוסך והרכב היה חדש יחסית.

חיכיתי כחודשיים והרעשים נעלמו מעצמם, יש מצב שמדובר בתדלוק לא מוצלח..

Kia Niro 2017

פורסם
נצל"ש - יש לכם המלצה טובה למוסך מורשה VW במרכז/ שרון?

ממליץ בחום על מוסך רון בת"א (לא רחוק ממרכז עזריאלי)

שירות מעולה ומקצועי. מחירים שפויים בניגוד לצ'מפיון

פורסם
ממליץ בחום על מוסך רון בת"א (לא רחוק ממרכז עזריאלי)

שירות מעולה ומקצועי. מחירים שפויים בניגוד לצ'מפיון

הרכב חדש, ולכן עניין "המורשה" קריטי.

אם אני טועה בניגוד לרון אשמח לדעת.

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

כמו שאחרים אמרו מדובר בצינורות דלק שיצאו מהבידוד המקורי שלהם שנדפקים בדפנות ועושים רעש , גם לנו יש גולף 2013 שהייתה לה את אותה הבעיה וממש נבהלתי ולקחתי את הרכב למוסך , המוסכניק שמע את התיאור שלי והבין ישר במה מדובר , פתח את המכסה התחתון של המנוע שמוחזק עם כמה ברגים ושם מסביב לצינורות בידוד ספוגי כזה והכל הסתדר . זאת בעיה מאוד נפוצה אצל VW GROUP

• תוכן חדש...