Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4181 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי ג׳נטים שכנראה מצופים מין לכה , רכב בן שנה .

אני מחפש חומר לא מזיק ללכה ולג׳נט לניקוי הפיח וגם - מברשת איכותית .

אשמח על המלצות - מוכן גם מ ebay

תודה

מצורף צילום הגלגל .

1.jpg

פורסם

חומר ג'אנטים של סונאקס - http://www.autostore.co.il/%D7%9E%D7%A0%D7%A7%D7%94-%D7%97%D7%99%D7%A9%D7%95%D7%A7%D7%99%D7%9D-SONAX.html

מברשת - פה זה נהיה מעניין. מברשת פשוטה שתעשה את העבודה אם אתה משתמש רק פעם בהרבה זמן ורק אם אתה תשתמש בה בשביל לקרצף עם החומר לג'אנטים תעלה 30 ש"ח (חפש באוטוסטור)

מברשת רצינית שאמורה להחזיק שנים בשימוש אינטנסיבי - http://www.autostore.co.il/%D7%9E%D7%91%D7%A8%D7%A9%D7%AA-%D7%9C%D7%97%D7%99%D7%A9%D7%95%D7%A7%D7%99%D7%9D-EZ-Detail.html

לי יש פשוטה, השתמשתי בה פעם אחת לניסוי וכנראה שאני אשתמש בה פעם בכמה חודשים כי בתאכלס שטיפה של הג'אנטים עם כפפה (אחת ישנה שמשמשת אצלי רק לג'אנטים) מספיק לי.

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

+1 למה שכתב I.G

אגב בחומר של סונאקס מומלץ להשתמש פעם ב - כיוון שגם החומר חזק מאוד וגם יקר יחסית, עדיף לקנות משהו זול יותר לשימושים בין שטיפות רגילות, ואת הסונקס להשתמש במצב שיש לכלוך כבד.

לי יש את המברשת ואת הסונקס שהמליצו לך כאן (המברשת בדגם הקודם האדום שחור - אותו דבר ועושה את העבודה).

וגם המברשת הזו יחסית לניקוי כבד של החישוקים - היא מגיעה עד לצד השני של הג'נט, לכן גם טוב להשתמש בכפפה / מטלית מיקרופייבר פשוטה כדי להסיר את הלכלוך בשטיפה השבועית, ואחת לחודש כשמצטבר גם לכלוך כבד בחלק הפנימי של הג'נט אפשר להשתמש ב EZ

Opel Adam S 2017

פורסם

משהו זול= שמפו. לא כל שטיפה חייבים להוציא את כל החלקיקי מתכת. אם אתה רוצה באמת לשמור על הג'אנט אז שים אוטם מתאים.

צריך כמה שפריצים של החומר על כל גלגל כל כמה חודשים בין יישומים של האוטם אז יוצא לא כזה יקר.

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

• חברי המעגל הראשון
פורסם

איך אתה מוציא את האבק בלמים מהחריצים הקטנים?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
איך אתה מוציא את האבק בלמים מהחריצים הקטנים?

אבק בלמים?

בקשר לגאנט עצמו-שכחתי שלא לכולם יש את אותם הג'אנטים :-o...במקרה שלי יש מרווח ולכן אין לי שום צורך במברשת..

!

פורסם

לפעמים יש חתיכות אבק בלמים קשות, אצלי למשל יש חלק שעד כה לא הצלחתי להסיר. נקודות קטנות ביותר כ מ"מ בודד שמפוזרות בחלק כלשהו בג'נט.

מה שכן לחומר הנ"ל יש ריח מאוד חזק של תפוז עם עובש משהו לא מוגדר, הרבה לא מסתדרים עם זה, לי אין בעיה הרחתי דברים קשים יותר (תנסו לאכול חומוס פול למשך שבוע)

לחריצים אני משתמש במברשת שיניים לפעמים כי יש כאלה מקומות שזה לא נכנס לשם

Opel Adam S 2017

פורסם

שאלה, למה לא לנקות את הג'אנט עם סולר?

יצא לי להשתמש בשיטה הזו רבות באופנוע על הג'אנטים ועל השרשרת הינע, משאיר את הג'אנט נקי מבריק וקצת שומני למגע(אפשר לשטוף עם סבון לאחר מכן, אבל לא חובה) לאחר ניקוי בסולר ושטיפה במים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

סולר זה מגנט לאבק. במסלול היה לנו מפקד מפגר שאמר לנו לסלר את כל התומ"ת לפני אימון כדי שיבריק וכשחזרנו מהאימון היינו צריכים לגרד עם שפכטל את הבוץ שזה יצר.

פורסם

לא יצא לי לנסוע עם האופנוע באימון צבאי, אבל בכל מקרה, לאחר שטיפה עם סבון ומים לא אמור להדבק אבק יותר מג'נט שנשטף רק עם סבון.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הסולר משאיר שכבה שמנונית ואליה נדבק הכל. אבק יש בכל מקום והוא לא נתפס על משטחים יבשים.

פורסם

הEZ מברשת מעולה.

אני אישית עובד עם הWHELL WOOLIES ומאוד מרוצה.

לגבי החומרים, כפי שהוזכר - הסונקס מעולה. יש לי בנוסף את הפרימיום בלו של CG שניתן לדילול גבוהה יחסית - אז אני משתמש בו לשטיפות השגרתיות בלי לבזבז יותר מידי חומר.

M-TECH E46

פורסם

באיזה דילול אתה משתמש בו? נראה לי שאקנה כזה גם, מתבאס לסיים את הסונקס אחרי כמה שימושים מועטים בשביל לכלוך קל יחסית

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...