Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי וריאטורים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וריאטורים בקטנוע

העמדה הראשונית כלומר בעמידה היא

הוריאטור הקדמי שמחובר למנוע נמצא במצב הסגור(קטן) ביותר שלו והאחורי נמצא במצב הפתוח(גדול) ביותר שלו משמע יחס ההעברה הקצר ביותר

בנסיעה במהירות המירבית להיפך ??

או שהתבלבלתי

או שאם בא לכם להסביר לי על מצבי וריאטור בהסברים וא אפשר אז גם תמונות אז אני אודה לכם .

ים long time no

פורסם

קראתי קצת על העניין ואני מבין יותר אך עדיין אשמח אם תתייחסו לשאלה שלי ותסבירו קצת יותר לעומק.

על הקלאצ'ים סנדלי סחיבה רולים משקולות וכל העסק שם למטה

ים long time no

פורסם

ההפך,יענו בילעקס, במצב עמידה הוריאטור הקידמי פתוח, והאחורי סגור, יענו הכח בא מקטן לגדול.

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

פורסם

טוב

מצב סרק = וריאטור קדמי (זה שמחובר לקראנק) סגור

וריאטור אחורי פתוח (זה שמחובר לגלגל). טוב

מהירות מירבית , וריאטור קדמי פתוח אחורי סגור מגדול לקטן כלומר ?!

מצטער שאני משגע אותכם בקטע הזה

סיני נראה לי שהתבלבלת קצת עם קדמי ואחורי אתה טיפה סותר את עצמך במשפט

ים long time no

פורסם

הוא לא סותר את עצמו. הוא צודק. אולי הבעיה אצלך היא בהגדרה.

וריאטור פתוח --> המרווח בין הלחיים הוא הגדול ביותר, כלומר הרצועה

נעה סביב הרדיוס הקטן ביותר.

וריאטור סגור --> הרולים "נזרקו", מלוא המהלך של הוריאטור בא לביטוי ע"י צמצום

המרחק בין הלחיים ואילוץ הרצועה לטפס במעלה רדיוס הסיבוב.

תמיד תחשוב על הילוכים של אופניים. רעיון שינוי רדיוס הסיבוב מהבחינה הזו הוא זהה

:evilbat: ...השדון

------------------

May the Force be with you...always

------------------

כשאני אמות, אני רוצה למות כמו סבתא שלי, בשלווה, תוך כדי שינה. לא בצרחות, כמו הנוסעים באוטו שלה...

פורסם

אהה כן כן אז זאת טעות שלי אני משום מה חשבתי שפתוח זה אומר שהלחיים לחוצות והרצועה מסתובבת סביב קוטר גדול .

טוב הבנתי הבנתי

תודה רבה

ים long time no

פורסם

מי שלא טועה לא נופל.:wink:

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

• תוכן חדש...