Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

במוו 220 או 320 עם קיט M

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזמנתי את המחשב דרך מבוסס אנדרואיד עם הווייז.

הבנתי שיש דרך לפרוץ אותו כדי להתקין מה שבא לי. מישהו יודע / מכיר מדריך טוב באינטרנט ?

שוב תודההההה

פורסם

שמע גם אותי החברים בלבלו שרכשתי (בידיוק לפני שבועיים) רכב. ובסוף עם כל ההיגיון שאולי יש בדבריהם הלכתי עם מה שהלב שלי אומר, כי בגדול זה 300 אלף שקל שיוצאים מהכיס שלי לא של חברים שלי.

ואומנם ההיגיון אמר, לך קנה סדרה 3 היא נותנת קצת יותר ועולה קצת פחות, אבל בחרתי מרצדס, כי זה מה שאהבתי בעין, וכי מרצדס זה מרצדס אפילו אם יש מתחרות בשוק שנותנות קצת יותר, כמו הלקסוס או אינפינטי, רכישה בסכומים כאלה לא תמיד נעשית באופן מושכל של עלות מול תמורה, הרבה פעמים מה שמנצח בסכומים כאלה, זה האפקט, היחוד של הרכב, וכן כן המותג. אין מה לעשות, כמה שאנשים יכחישו או יגידו לא לא מפתאום, זה ככה נקודה.

שורה תחתונה לך על הסדרה 3 ותן לחבר שלך כאפה כמו שכבר אמרו פה,הסדרה 2 נראית צעצוע ליד ה3 וזהו,רכב שיתן הרבה יותר אפקט הגעה וכוח, הייתי אגב פוזל לכיוון המרצדס cla, רכב מדהים ששווה לבדוק רק בשביל הV הזה ברשימה לפחות שתדע שבדקת את כל האופציות.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

הייתי אגב פוזל לכיוון המרצדס cla, רכב מדהים ששווה לבדוק רק בשביל הV הזה ברשימה לפחות שתדע שבדקת את כל האופציות.

ה-CLA אכן נאה להפליא, אבל מה הקשר בינה לבין ה-3? CLA זאת A עם טוסיק, סה טו. ההשוואה הנכונה היא בין C ל-3. לא פחות מזה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...