Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
צפו: הנהג הוכה לעיני השוטרים – שלא עשו דבר

תושב רחובות עבר תאונת דרכים, יצא מרכבו הפגוע והחל לצלם את הנעשה בנוכחות שלושה שוטרים. מכרו של הנהג הפוגע הגיע למקום, קילל והכה אותו עד זוב דם, והשוטרים לא נקפו אצבע. דוברת המשטרה: "התיק נמצא בחקירה"

קישור לסרטון ולכתבה:

מתוך MAKO

בואו ניצא מתוך נקודת הנחה שהשוטרים היו שוטרי תנועה. האם אין להם סמכות לעזור לאדם? אין להם סמכות למנוע ממישהו לתקוף אותו?

אני לא הצלחתי להבין את תגובת השוטרים, בייחוד כשידעו שצולמו.

אולי כי לשוטרים אין סמכות? אולי כי הם יודעים שכמו כל מקרה אחר "השוטר יינזף" וימשיך בשלו. אם מישהו יכול להסביר לי, אשמח לקרוא.

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא יכולים להתערב? נו באמת... בפיגוע בבית הכנסת איזה שוטרים התערבו? שוטרי תנועה. בכל מקרה שכזה כל שוטר יכול להתערב. לעזאזל, אפילו אזרח יכול להתערב ולעזור.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• חברי המעגל הראשון
פורסם

1. לא רואים בסרטון כלום חוץ מכמה קללות של ערסים. הסרטון נחתך ופתאום הוא מצלם את הפנים שלו עם דם. אולי הוא נפצע מהתאונה בכלל?

2. בלי קשר, היה יכול להיות ממש נחמד לראות שוטר פוקד על הערס בסמכותיות לסתום את הפה שלו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

גם אני הייתי מעורב במשהו קצת דומה, אולי אפילו יותר דומה מאשר שונה, גם בי נכנסה משאית עקב אוסף עבירות תנועה של נהג המשאית, גם אותי תקף נהג המשאית והבן שלו שהוזעק ע"י האבא.

במקרה שלי לא היו שוטרים במקום, דקה או שתיים לפני הגעת השוטרים ברחו האבא והבן.

לשמחתי התקיפה לא נגמרה כפי שרואים בסרטון, ונפתחה חקירה פלילית בנושא.

ג'וקר, מי שלא רוצה שיצלמו אותו שלא יעשה עבירות תנועה ויגרום לתאונות, מעבר לזה אני תומך בתפיסת בבונים כאלה ושבירת הידיים והרגליים שלהם כמאמר ראש ממשלה אחד בישראל.

אחרי שגרם לתאונה המעורב השני יכול לשבת בצד ולסתום את הפה שלו גם אם (ובמיוחד) אם מצלמים אותו.

אגב במקרה שלי גם יש צילום וידאו, לא של התקיפה עצמה, אבל של המעורבים, ע"י מצלמת הרכב.

Slow, רואים במפורש שהוא מעיף את הסלולרי לפרצוף של המצלם 00:43 בסרטון.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

איפה רואים בסרטון שמישהו מכה אותו? מקסימום אחד מהם דחף לו קצת את הטלפון. לא נראה לי שמזה הוא מדמם מהאף מה גם שאם המכה הזו היתה כלכך רצינית הוא היה פונה לאחד השוטרים מייד.

לא שאני מצדיק את הגועל נפש של ההתנהגות שלהם אבל בין זה ובין להאשים את המשטרה המרחק גדול.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

^ זה בדיוק מה שאני טוען. מאקו עבדו עליכם עם כותרת מפוצצת כדי שתיכנסו לכתבה.

M3, מכה שתגרום לכזה דימום מסלולרי זה קצת מונפץ. הוא עוד ממשיך להחזיק את הטלפון ולצלם אחרי זה.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

עדיין, הם מרשים לעצמם להתנהג ככה והשוטרים לא עושים דבר, במקום לסתום להם את הפה ולמנוע חיכוך. פשוט בושה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
איפה רואים בסרטון שמישהו מכה אותו? מקסימום אחד מהם דחף לו קצת את הטלפון. לא נראה לי שמזה הוא מדמם מהאף מה גם שאם המכה הזו היתה כלכך רצינית הוא היה פונה לאחד השוטרים מייד.

לא שאני מצדיק את הגועל נפש של ההתנהגות שלהם אבל בין זה ובין להאשים את המשטרה המרחק גדול.

^ זה בדיוק מה שאני טוען. מאקו עבדו עליכם עם כותרת מפוצצת כדי שתיכנסו לכתבה.

M3, מכה שתגרום לכזה דימום מסלולרי זה קצת מונפץ. הוא עוד ממשיך להחזיק את הטלפון ולצלם אחרי זה.

רק כדי שאני אבין, לדעתכם הוא שם קטשופ ואז צילם?

אגב לא צריך כל כך הרבה כדי לדמם מהאף, באמת שלא, לצורך כך גם עצם רך ולא קשה (כמו סלולרי) יעשה את העבודה.

בנוסף עם נוכחות של 3 שוטרים, אם המצלם היה כבר פצוע מהתאונה או שלא היה מדמם מהתקיפה, מיידית היה לזה ביטוי בתגובת המשטרה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

"

378. תקיפה - מהי

• המכה אדם, נוגע בו, דוחפו או מפעיל על גופו כוח בדרך אחרת, במישרין או בעקיפין,
    בלא הסכמתו או בהסכמתו שהושגה בתרמית - הרי זו תקיפה; ולענין זה, הפעלת כוח -
    לרבות הפעלת חום, אור, חשמל, גאז, ריח או כל דבר או חומר אחר,
    אם הפעילו אותם במידה שיש בה כדי לגרום נזק או אי-נוחות"

The first one to get angry loses

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...