Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

7 מקומות גרנדיס או מזדה 5?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגרנדיס טוב יותר מהמאזדה בכל פרמטר, במיוחד בנושא החשוב ביותר בקניית רכב שבע מקומות, המרחב הפנימי ותא המטען.

הוא אומנם לא חסכוני, אבל זה לא הרבה יותר מהמאזדה.

הסיבה היחידה שאני מצאתי שגורמת למשפחות רבות לבחור במאזה הוא עניין נוחות הנהיגה והחניה שדומות לרכב משפחתי רגיל, לא מפחיד לתמרן איתו (יש גם את אפקט העדר שהביא את מאזדה להיות מותג מוביל בארץ).

אז הגראנדיס יהיה יקר יותר לאחזקה, אבל מה שווה המאזדה אם היא לא מספקת את המרחב הבסיסי הדרוש למשפחה גדולה?

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

בעיקר דלק, אבל אני מעריך שגם ביטוח וטיפולים מעט יקרים יותר.

ניתן לבדוק עלויות בשיחת טלפון עם סוכן הביטוח והצעת מחיר ממוסכים מורשים של מאזדה ומיצובישי.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם
פיקאסו מליסינג יש הרבה.אינו נדיר בכלל. שיפוץ גיר מגיע בסביבות 150 אלף קמ מסתכם בדרכ ב 2000-3000 שח. גם אם תרצה להחליף גיר אז תגיע ל 7000 שח. נדיר שמחליפים. בכל מקרה לוקחים לבדיקה לפני קניה. עדיף מודל 2009 שעלותו כ 35000 שח. הוא לא באמת 7 נוסעים, אלא אם מדובר בילדים.

מאיפה לך הנתון המצחיק של שיפוץ גיר ב 3000 שקל ?

יצא לך לדבר עם מוסך גירים מתמחה בנושא ? - לי יצא ביום חמישי ...

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

לא לשכוח גם את מנוע ה1.6 טורבו של סיטרואן מנוע נהדר כאשר הוא תקין קצת פחות כאשר הוא לא. אני הייתי לפני רכישה של רכב כזה וירדתי מזה בגלל סיפורי הזוועות ( יש לציין שאני נוהג ברגב צרפתי כבר שלישי במספר וממש לא מפחד מהסטיגמות אבל מבעיות אמינות יקרות דווקא כן)

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

הגרנדיס רכב מיושן מאוד. הוא גדול בפנים וזה מצוין אבל אסור לשכוח שהוא גדול גם מבחוץ, דבר שמקשה על מציאת מקום חניה. מבין שניהם הייתי בוחר במאזדה, אבל אין לרכב 7 מושבים אמיתים. אני מצטרף להמלצה על C4 פיקאסו.

פורסם

שמדובר ברכב למשפחה צריך לקחת בחשבון את נושא הבטיחות , אם אני לא טועה דיברו שהברקסים ברכב הזה הגנדיס לא משהו .

הסיטרואן די אמינה אכן הגיר שלה הוא נוטה לתקלות או לאחזקה ז"א מניסיון שלי החלפת קלאצ כל 80 אלף ק"מ ( עלות של כ3500 ₪ כולל ) , החלפת מוח ושפוץ גיר ( 7000 ₪ כולל במורשה ) .

שאר הרכב בהחלט מזדקן בכבוד ללא בעיות מיוחדות ושלי עברה המון, ובנוסף יחסית חזק חסכוני נוח ומאובזר מאוד .

פורסם

אני לא חושב שלגרנדיס יש בעיית בלמים. התאונה בטבריה הייתה בעיקר בגלל תפעול לקוי של הנהג. אבל עדיין לא הייתי קונה את הרכב הזה ומעדיף על פניו את C4 פיקאסו

פורסם (נערך)
מאיפה לך הנתון המצחיק של שיפוץ גיר ב 3000 שקל ?

יצא לך לדבר עם מוסך גירים מתמחה בנושא ? - לי יצא ביום חמישי ...

עשיתי פה הכללה וזה מסוכן. אבל לרוב יש שני תיקונים בגיר של הפיקאסו המדוברת: שיפוץ גדול ושיפוץ קטן. קרא בשרשור זה מה שכתבו על שיפוץ הגיר ותראה שלא טעיתי . כמובן שיש הבדל בתמחור בין מוסך יבואן ומוסך פרטי... תמיד היה.

וכן. אני כותב מניסיון. דרך אגב קלאצ' שורד בדרכ יותר מ 80K אבל כל מקרה לגופו.

עריכה אחרונה על ידי save
  • תוכן חדש...