Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

אז עד עכשיו הייתי מנקה את החלונות עם 2 מגבות כחולות (קוריאני) אחת שספוגה בחומר ושניה פיניש, התוצאה שהייתה מתקבלת הינה תוצאה טובה אבל לא מעולה מבחינתי לפחות .

בת זוג שלי קיבלה יחד עם המשקפי שמש שקנתה מטלית ניקוי אבל בגודל גדול יחסית לסטנדרטיות(מעריך פי 3) וקצת יותר עבה מהרגיל, עד היום השתמשתי בה כדי להבריק מראה פנימית, מראות צד ולוח שעונים, התוצאה הייתה מדהימה .

היום ניקיתי את הרכב והחלטתי לנסות ניקוי חלונות בעזרת מטלית כחולה ספוגה חומר וכן המטלית לניקוי עדשות משקפים.

התוצאות - מדהימות ! אין יותר מבריק מזה מבחינתי.

תהליך עבודה יחסית קשה .

אז אחרי החפירה - מישהו מכיר מגבות בסגנון בגודל יותר גדול ואפילו יותר עבות שיהיה נוח לעבוד ? (אין לי מושג ממה זה עשוי)

בנוסף תמיד הפריעה לי סימני מהלך המגבים הקבועים בשמשה הקדמית (כנראה משימוש במגבים זולים אצל הבעלים הקודם) אז פולישר יש , פדים יש אחד פיניש ואחד פרווה , איזה משחה מומלצת ?

 

תודה רבה :)

COCOdetailing

פורסם

אמת, אני מחזק את ההמלצה של ליאב.

המגבות האלה סופר מעולות וזולות ממש, לא משאירות סימני מים אחרי מעבר אחד.

העניין הוא שהם לא הכי נוחות לעבודה, קצת מתכווצ'צ'ות ביד כשמחליקים על החלון, אז במקום לקפל אותן אני פשוט מכווץ כמו נייר ומנקה את המים מהחלון/שמשה.

בכל מקרה ממליץ בחום, אפילו יותר טובות לטעמי ממגבות וואפל לשימוש הזה.

"יאללה בירי".

פורסם

קצת חושש שאני לא אהיה מרוצה מהתוצאה שוב פעם , גם על הכחולות בזמנו אמרו אותו דבר והתאכזבתי . , מעניין אם קיימת מטלית משקליים גדולה , כי כמו שסיפרתי המטלית משקפיים ניקתה ברמה אחרת.

דרך אגב - מה בנוגע למשחת פוליש ? ובנוסף - עם איזה חומר אתם מבריקים את החלונות ?

COCOdetailing

פורסם

שמע מנסיון - לא נתקלתי במגבות כאלו, הן מרגישות מניילון יותר מאשר מגבל רגילה, ללא סיבים והן מחליקות את השמשות לגמרי.

אם אתה רוצה לנסות ואתה באזור ראשל"צ יש לי מגבת כזו תוכל לקחת בכיף אחת.

היא מרגישה כמו מטלית משקפיים - שהן מטליות ממש טובות אבל נהרסות מהר לצערי הרב (אני מבריק איתן מסכי מחשב ואת ה htc שיש לי)

 

אני ניקיתי את החלון רגיל עם פלסטלינה ושטיפה יסודית עם סבון, ואז עשיתי ציפוי עם PRO KLEAR שעובד נהדר כבר קרוב לחודשיים.

עכשיו בעקרון שוטף רגיל את הרכב עם MR.PINK ולא עם סיטרוס כי פחדתי שהחומר יוריד וקס / ציפוי בחלונות, כמו כן הבנתי שצריך להשתמש בחומר שלא מכיל המוניה / אמוניה או איך שזה לא נקרא - יש ל CHEMECAL GUYS חומר כזה באוטוסטור ב 50 ש"ח - טרם ניסיתי אותו כי נשמע לי יקר בשביל נוזל חלונות.

Opel Adam S 2017

פורסם

אני משתמש בGLASSWORKZ של CG. (האדום), הוא סבבה, משאיר HAZE שדורש מעבר נוסף על יבש.

יש לי גם את הירוק (GLASS CLEANER), שאמור להיות טוב יותר -עדיין לא יצא לי לבדוק אותו.

M-TECH E46

×
×
  • תוכן חדש...