Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4201 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
גיפון פוזה ידני מעולם לא נמכר פה היטב ללא קשר למחיר. מילא אם היה לו הילוך כח, אבל אין באוטלנדר בנזין. זה רכב לדודה ולאמה , בלי להיות שובנסטים שוב. שם חייבים אוטומט. מתי יהיה אטרקטיבי ? כשבגודל ההנחה יהיה ניתן להחליף את הגיר לאוטומט.

אני חושב שהקשקאי והייטי סותרים את הטענה שלך - כל אחד מכר מאות יחידות.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
היטי נמכר ב 105k . מחיר רצפה ועדיין מהווה אחוז קטן מהמכירות.

קרוב ל20% מהמכירות (הייטי מעולם לא נמכר ב-105K ש״ח).

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
כי הייתי מעדיף לקבל את זה בלי כל הקקמייקות בשקל וחצי בהתקנה מקומית, אבל עם הנחה גדולה יותר.

ניסית להתעניין אצל יבואן והוא לא מוכן להביא? אולי כדאי לנסות שוב, תמיד יש אפשרות שלצד מדיניות תמחור חדשה תגיע גם גמישות מסוג שאתה מבקש.

פורסם

לא ניסיתי ולא אנסה, אני לא מתכוון לרכוש רכב חדש בישראל.

אמרתי את זה בצורה היפותטית.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

אני רוצה להכניס כמה דוגמאות להשווה:

1. כאשר יוצא גאלאקסי 5 הדור קודם גאלאקסי 4 נמקר באלף ש''ח פחות.

2. כאשר יצא LG3 דגם קודם LG2 היה זול באלף ש''ח ונישאר יותר טוב מחדש.

במקרה שלנו עם ספורטבק זה מאוד דומה, אבל אל תחכו לדגם חדש כי לא יהי בשנה\שנתיים הקרובים.

מיצובישי חושבים על דגמים חשמאליים\היברידים בלבד ולא יחדשו במנוע אטמוספרי שום דבר בגלל זה הם מפנקים כל כך, כי רכב טוב מאוד גם כך.

הנדסת אנוש ברמה מעל כל רכבים שראיתי בחודשים אחרונים באולמות תצוגה. במיוחד במחיר כזה.

עריכה אחרונה על ידי Олег Шульгин
פורסם

אולג, הכל טוב ויפה - אבל בחיאת רבאק, לא יכולת לכתוב את הכינוי בעברית או באנגלית? איך אנשים ידעו לפנות אלייך? :loco:

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

המחיר הזול ביותר בו הוצע היטי הידני היה 109900

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מה תחלופה לפג'רו , הפג'רו זה רכב שטח לכל דבר והאאוטלנדר מקסימום קרוסאובר עם הנעה כפולה, לא תחליף ולא נעליים.

הלנסר ספורטבק כבר מיושנת, איתנו עוד מ2008, מנוע 1.8 עם גיר רציף, לא בולטת במיוחד בשום תחום, אולי אמינות.

פורסם

האאוטלנדר יכול להיוט להיט בשוק המסחריות הקטנות (ברלינגו, בוקסר) תא מטען ענק, קצת פוזה לקבלן המתחיל .

מה יכול להיות יותר טוב.

• תוכן חדש...