Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיבולת מיכל דלק מאזדה 3 מודל 2010

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4207 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי ספר רכב, קיבולת מיכל הדלק היא 55 ליטר.

כבר מספר תדלוקים אני ממלא מיכל שלם (כלומר מתדלק כשמחשב דרך מראה שנותר מרחק של 10 ק"מ או פחות עד התדלוק בלבד) אבל לא הצלחתי למלא יותר מ 45.5 ליטר.

יש רזרבה של 10 ליטר? הק"מ ש"נשאר לנסוע" לפי המחשב דרך לא קשור למציאות? מחשב דרך מזייף?

פורסם (נערך)

אל תסתמך על מחשב דרך מהעובדה הפשוטה שהוא לא נכון, הרזרבה שלך מתחילה מהרגע שנדלקה נורת תדלוק, משם קיימים לפחות כמה ליטרים נוספים לפני שתתרוקן לגמרי, תסתמך על זה.

אצלי הנורת תדלוק נדלקת שהמחשב דרך מראה לי שנותרו לי עוד 100 ק"מ לערך, ב-50 הוא נכבה ומשם אני נוסע עוד כמה קילומטרים עד לתדלוק ומתדלק כמעט מיכל מלא (פחות ליטר שניים).

עריכה אחרונה על ידי Mikelt89
פורסם

נסעתי על רכב כזה המון, וגם לי קרה אותו דבר.

ההסבר היחיד שעלה על דעתי כהגיוני בזמנו, זה שהרכב מתוכנן כך שאתה תראה בעצם שהמיכל ריק, כאשר בפועל נשארו 10 ליטר רזרבה כדי שגם אם אתה חושב שהמיכל ריק ותחפש תחנת דלק בנרות, עדיין לא תיתקע בלי דלק כי הרכב שמר לעצמו דלק למקרה כזה. אולי גם יש לזה קשר לשמירה על משאבת הדלק, שלא תגיע למצב שאין לה דלק לשאוב.

בעצם, המיכל בעל קיבולת של 55 ליטר, אבל שעון הדלק מראה קיבולת שמדמה 45 ליטר בלבד, וככה יש 10 ליטר שתמיד נמצאים במיכל.

מקווה שהסברתי את עצמי מספיק טוב.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
אחרי שנכבה לי הרכב בגלל חוסר דלק מילאתי 54.996 ליטר (מאזדה 3 1.6, 2006)

תודה

בקיצור אחרי שמחשב מראה 0 קמ, יש עוד בערך 120 קילומטר לנסוע? (צריכה ממוצעת שלי היא בערך 12 קמ לליטר)

פורסם
אחרי שנכבה לי הרכב בגלל חוסר דלק מילאתי 54.996 ליטר (מאזדה 3 1.6, 2006)

מוזר

לאשתי כבה השבוע הרכב (מזדה 3 2008. ) והיא תדלקה 45 ליטר :?

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...