Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

ברשותי סיאט איביזה חדשה עם כ-2500 קילומטר. מנוע 1.2 TSI. לפני מספר ימים התחיל רעש של טיקטוקים מונוטוניים מהמנוע, רעש שהיה מתגבר על פעם שלוחצים על הגז. נכנסתי עם הרכב למוסך, שם האיש שירות והמכונאי שמעו את הרעש. בהתחלה הם אמרו שזה נשמע כמו השרשרת טיימינג או איזה רצועה, אך היום לאחר בדיקות הודיעו לי שהכל בסדר עם הרכב, והרעש נבע מכך שהיה חסר חצי ליטר שמן. חשוב לציין שבשום שלב לא היה חסר שמן, אלא שהוא לא היה במקסימום. בדקתי שמן לפני שבוע והיה כמלא כשתי שליש.

האם יכול להיות שרעש כזה באמת נגרם בגלל שלא היה שמן במקסימום?

היום כשהנענו ונסענו ברכב הרעש אכן נעלם.

פורסם

שמן שנמצא בטווח התקין במדיד אמור שלא לגרום לפעולה לא תקינה ו/או רעשים כלשהם.

נשמע מוזר ובכל מקרה או לא טוב או לא קשור.

עקוב אחר העניין ובדוק כאשר שוב יחסר כחצי קילו שמן או קצת יותר [ובכל מקרה שמפלס השמן יהיה במיקום תקין בבדיקת המדיד] אם חוזר הרעש.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

כיוון שמדובר ברכב חדש,עמוד על כך,שייפתח במוסך כרטיס עבודה מסודר,שיפרט את כל תלונותיך והפעולות שנעשו כדי לפתור את התקלה.

לי נראה ממש מוזר שרכב יוצא משערי המפעל עם מפלס שמן לא במקסימום או שהבעיה חמורה יותר והמנוע אוכל שמן מסיבה זו או אחרת.

התיעוד יעזור במידה והבעיה תחזור על עצמה/תחמיר עד כדי צורך חלילה לבצע תיקון מהותי במנוע הרכב ,מה שיכול גם לגרום לירידת ערך של הרכב במצב מסויים.

המנועים האלו בכללי ידועים כבעייתיים במנגנון שרשרת התזמון ואעפ"י שמדובר ברכב חדש,מציע לך להיות עם האצבע חזק על הדופק.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

תודה על ההודעות. גם אני כמעט בטוח שאין שום קשר. אמשיך לעקוב ולהיות עם היד על הדופק. זה כבר פעם שנייה שאני מכניס את הרכב למוסך, על בעיות אמיתיות. הרכב עבר רק 2000 ק"מ.

• תוכן חדש...