Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4212 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תסלח לי מראש על התגובה.

אני לא מאמין בשטות הזאת.

בין אם אתה רוצה סתם לשמור על כושר,

או עושה את זה בשביל הפאן כי יש לך שעה פנויה ביום,

או אם אתה מתכנן להיות בודי בילדר ולהתחרות,

בכל המקרים האופציה המועדפת עליי זה חדר כושר עם משקולות.

לדעתי (וזו רק דעתי) כל השטויות האלה בסגנון TRX, אימון פונקציונלי ועוד דברים שנכנסו לאופנה לאחרונה אלה סתם תחליפים, פחות טובים, שנועדו להוציא עוד כסף מקהל יעד שמפחד מהמילה חדר כושר (או מאלה שהתנסו בעבר ופרשו)

כן, הם נכנסו לאופנה לפני מאה שנה בערך (רצועוצ אימון, כולל טבעות). יש פורומים לקרוספיט ופורומים למזלזלי קרוספיט. להביא את זה לפה זה משעמם. הכל כבר נאמר 1000 פעם. לך לחדר כושר ותשמע איך שרירנים מקומיים קוראים לאלופי קרוספיט בינ"ל ואפילו מתעמלים אולמפיים, "אפסים עם טכניקה מסריחה".

גם אני ממליץ על חדר כושר ולא אימון בבית. אני מתאמן גם וגם. בינינו, חד"כ יש לו שני ייתרונות, פסיכולוגי וביטוחי. חיסרון שלו - באמת שיותר יקר, ולוקח יותר זמן להגיע לאימון. בימים שאני צריך לעשות אימון שלם בבית, באמת שזה קשה ואתה נלחם לא לעגל פינות. בחיים אני לא אמליץ למתחיל באימון כח, להתאמן רק לבד, ולא במכון כושר. יש פה מישהו שקיבל TRX מתנה, שואל נקודתית מה שמעניין אותו וזהו. כמו שאין מקום לתת לו הרצאה על היעדר כיסוי ביטוחי, ככה אין מקום להגיד לו שאימון רצועות זה שטויות ואופנה וגימיק.

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם

כאחד שחדר כושר הוא הבית השני שלו אני אגיד שגם קרוספיט וגם TRX אלה לא גימיקים.

נכון, אני לא הייתי מחליף חדר כושר בהם, אבל גם לא הייתי מזלזל בהם.

התוצאות שהם יביאו שונות, אבל זה לא בהכרח רע, כי יש מי שרוצה שתוצאות השונות הללו.

קרוספיט לדוגמא יכול לעזור לא רע בחיטוב (כן, בגדול זה תזונה, אבל השריפת קלוריות באימון עצים כזה נותנת בוסט משמעותי).

בנוסף, יש מי שלא נהנה באימון בחדר כושר כמו שהוא נהנה באימון מתח או TRX באוויר הצח לדוגמא, ולי אישית, ההנאה מהאימון מאוד חשובה.

בנוסף, לא כולם מחליפים חדר כושר באימונים האלה מרצון (חוסר זמן/כסף/אפשרויות התניידות לאימונים לדוגמא).

לי הייתה תקופה שעקב עבודה לא יכלתי ללכת לחדר כושר כמה חודשים וגדלתי לא רע רק באמצעות אימוני מתח מקבילים שהתאמתי לעצמי.

מה שאתה אומר, חברי המשנע, זה המקבילה של להגיד בפורום הראשי שאם לא קנית רכב ספורט טהור קנית סתם גימיק וכל מה שלא עושה את הרינג בפחות מ10 דקות זה לקמצנים.

פורסם

אסביר מעט על עצמי, אני מתאמן בצורה כזאת או אחרת מגיל 17 +-, השיא היה בגיל 20-21 מבחינת פיתוח גוף, משם עם העבודה הקבועה זה רק הדרדר, יש לי מנוי לחד''כ שלא כ''כ יוצא לי להגיע אליו, החד''כ בשעות אחר הצהריים בד''כ מפוצץ לרמה בלתי נסבלת שזה פשוט הורס את האימון ואת כל החוויה, לעמוד כ 10 דק' כדי לחכות שיתפנו משקולות זה דיי מעצבן.

ב 4 חודשים האחרונים לגמרי זנחתי את הכושר ואין לי זמן או סבלנות להגיע לחדר כושר כדי להתאמן ולתת אימון טוב.

כעת יוצא לי בערך פעם בשבוע לעשות אימון בחדר כושר בעבודה ואת השאר אני משתדל לתחזק בעזרת ה trx.

לא הכי נוח, אולי מעט פחות יעיל אבל זה עניין של הרגל ואני מאמין שאתרגל בסוף, אגב זה בשילוב משקולות במתכונת ביתית.

הקאנטרי ליד הבית עדיין משמש אותי מדי פעם לבריכה וסאונות.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תוכן חדש...