Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4223 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש צמיגים במידה 195.50R16 וקשה מאוד למצוא משהו נורמאלי.

חשבתי לשנות את המידה, ואני מבקש ממי שיש את התוכנה אם אפשר תמונת מסך של המידות האפשריות

הרכב הוא מיצובישי לאנסר שנת 2005 מנוע 2000 ידני (דגם מנוע 4G63)

תודה רבה!

פורסם
אני מחפש צמיגים במידה 195.50R16 וקשה מאוד למצוא משהו נורמאלי.

חשבתי לשנות את המידה, ואני מבקש ממי שיש את התוכנה אם אפשר תמונת מסך של המידות האפשריות

הרכב הוא מיצובישי לאנסר שנת 2005 מנוע 2000 ידני (דגם מנוע 4G63)

תודה רבה!

.....

Capture.jpg

הראל

החיסכון שלך - ההנאה שלנו !

איפה הקאץ' ?

פורסם

שלום רב,

במיזה שציינת דווקא תוכל למצוא שני צמיגים מעולים של Toyo.

הכל שאלה של מה אתה מחפש, ה-Toyo CF2 שנחשב לחסכוני ו"משפחתי" יותר או ה-Toyo T1R שנחשב לספורטיבי ואוחז יותר.

מחירו של ה-CF2 הוא 437 ש"ח לצמיג ואילו ה-T1R מחירו 433 ש"ח לצמיג.

כל המחירים כוללים כמובן מע"מ, איזון והתקנה ובנוסף - על כל זוג צמיגים תקבל 100 ש"ח מתנה לקניות ברשת קבוצת FOX.

נשמח לעמוד לרשותך גם במוקד הטלפוני בשעות הפעילות שלנו.

פורסם

תודה רבה לכם!

באסה שאי אפשר לשנות מידה למשהו נורמאלי :(

ועכשיו יש לי TOYO T1R, אבל הם לא טובים לטווח הארוך, בהתחלה הם טובים.

הבעיה שאין הרבה דברים אחרים במידה הזו.

יש למישהו אולי רעיון מה עוד אפשר לנסות לעשות?

תודה

פורסם

סובל מאותה הבעיה כרגע עם קוואליר במידה 195/70/14, רק סינים או צמיגים יקרים, אין משהו סביר באמצע.

אני כרגע מחליף מידה ל195/65/15 שהיא סטנדרתית ומלאה באפשרויות, אבל כן זה אומר להוציא כסף גם על גנטים, גם על זמן לנסוע למכון רישוי לאשר אותם, וגם על רביעיה חדשה.

לא זול, אבל לטווח הארוך זה עדיף.

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם

לפי השרשור הייעודי של מידות ג'אנטים וצמיגים, וגם לפי הוראת הרישום הזו (משנה מתקדמת יותר אך עם קוד מנוע זהה) ישנה מידה נוספת שמיועדת אאל"ט עבור האיבו ואולי ניתנת להתקנה גם אצלך - 235/45R17.

יחד עם זאת, אם בכוונתך ללכת על הנ"ל, אני מציע לוודא מראש שמכון הרישוי יסכים לה.

• תוכן חדש...