Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שהמערכת באוטו הושלמה וה-TUNNING והכל פיקס ואני מבסוט לגמרי מהמערכת באוטו נתקלתי בבעיה.

כל השירים שאני מוריד זה FLAC\WAV אבל יש כאלה שלמרות שהם באיכות כזאת עדיין יש בהם כל מיני רעשים ובעיות - 100% זה השירים נבדק.

עכשיו השאלה שלי האם יש דרך לבדוק האם באמת שירים בפורמטים כאלה באמת נקיים או שמישהו סתם לקח MP3 והמיר לפורמט FLAC\WAV ובגלל זה אני שומע לא טוב ?

תודה לעוזרים.

פורסם

איך הגעת למסקנה שמדובר בקבצים?

מקורות הורדה אמינים בדר"כ יציינו באיזה ציוד ומקודדים השתמשו להמיר את המוזיקה. ואפשר להניח שמדובר באמת.

אתה יכול להשתמש בתוכנת עריכת סאונד, לדוגמה Audacity, ולעשות ניתוח לספקטרום כמו גם בדיקה אם יש קליפינג.

קבצי Lossless אמיתיים יכילו כנראה תדרים מעבר לטווח השמיעה האנושית, בעוד קבצים שנוצרו כהעתק מקבצי MP3 יחתכו באופן חד וברור ב-20,000 הרץ או אפילו נמוך מכך.

אתה יכול להוריד קבצי נסיון מכאן לדוגמה: http://www.linnrecords.com/linn-downloads-testfiles.aspx

פורסם

לא תצליח להפליל אותי בכזו קלות :wink:

לא היתה כוונה לאתר זה או אחר, אלא יותר לענין שמקור טוב (אתר מסודר או "יוצר" פיראטי) יצרף איזשהו קובץ log שמפרט את מה שאמרתי.

לצורך הענין, אני לא בטוח עד כמה מוזיקה "עכשווית" זמינה בפורמט לוסלס מקורי.

פורסם

זאת בדיוק הכוונה שלי , כי אני נתקבל באותה הבעיה בגדול מוריד קבצים שעל פניו נראים איכותים אבל זה עדיין לא זה...

2017 Type R

פורסם

עד שפותה"ש יענה, אני אשאל גם אותך - איך הגעת למסקנה שהבעיה היא בקבצים?

הפיוניר שלך לא מנגן FLAC למיטב זכרוני. האם אתה מדבר על קבצי WAV, קבצי MP3 באיכות 320kbps או אחרים?

אתה יכול להעלות קובץ "בעייתי" לדוגמה?

פורסם

רוב הזמן אני מוריד 320kbps והרבה פעמים השיר פשוט נשמע רע , WAV לא מצליח למצוא הרבה...

ואיך אני יודע ? מוריד את אותו שיר לדוגמה 6 פעמים מ 6 אתרים שונים , כולם שוקלים פחות או יותר אותו דבר כולם מוצהרים 320 ובפועל רובם נשמעים רע...

אז לפעמים אתה נופל על אחד שנשמע טוב אבל זה לא תמיד המקרה...

2017 Type R

פורסם

אם פעם היה צריך לדאוג יותר מלגלות וירוס בקובץ שאתה מוריד (לא שהיום זה לא קיים), היום צריך להיות מודאג מאיכות המקור של הקבצים.

זה על משקל סרטונים למיניהם שרצים ברשת וכתוב עליהם שהם HD, ואפילו הנגן האונלייני מנגן אותם כ-HD, אבל כל קשר בין זה למציאות רחוק שנות אור.

אולי הפתרון הוא להתחיל לשלם על מוזיקה שרוצים...:roll:

בעיקר עכשיו שפשטו על מפרץ הפיראטים והאתר הופל לעת עתה :mm_cry:.

פורסם

כן אני מניח שאתה צודק , האמת שהייתה תקופה לפני כמה שנים שהייתי רוכש שירים באייטונס , אין כאב ראש הכל תמיד מגובה אתה יכל להוריד בכל רגע נתון , טאכלס ככל הנראה שכדי לחזור לזה :)

2017 Type R

• תוכן חדש...