Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אני מחפש לרכוש רכב בסביבות 40-45 אלף גיר אוטומטי

צריכת דלק פחות חשובה כי לא תהיה נסיעה מרובה ברכב

בגדול אני מחפש רכב משפחתי מאובזר וביטיחותי לצעירים

חשבתי על כמה אפשרויות

מאזדה 3 מנוע 2000 תכנס בתקציב הזה?

הונדה סיווק

פורד פוקוס - הרבה אמרו שהרכב מרגיש כבד מידי

השאלה מה כדאי לי לחפש במגרשים או פרטי?

פורסם

לא מבין את ההיגיון שברכישה של רכב משפחתי לצעיר.

הונדה סיביק זכתה רק ל4 כוכבים במבחני הריסוק, הפוקוס זכתה ב5/5 כוכבים.

אם המאזדה לפני 2009, אזי גם לה ציון של 4/5 כוכבים.

למה לא קיה סיד או יונדאי i30?

משפחתיות, אמינות, מאובזרות ובטיחותיות (5 כוכבים במבחני הריסוק)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לא מבין את ההיגיון שברכישה של רכב משפחתי לצעיר.

הונדה סיביק זכתה רק ל4 כוכבים במבחני הריסוק, הפוקוס זכתה ב5/5 כוכבים.

אם המאזדה לפני 2009, אזי גם לה ציון של 4/5 כוכבים.

למה לא קיה סיד או יונדאי i30?

משפחתיות, אמינות, מאובזרות ובטיחותיות (5 כוכבים במבחני הריסוק)

יש גרסאות למכוניות האלה במגרשים לא סטיישן?

כי רוב מה שראיתי זה סטיישן וזה על הפנים

פורסם

קודם כל זה לא סטיישן, זה האצ'בק(כמו סטיישן קצר) ומה שאתה רוצה כנראה זה סדאן.

כל אחד והטעם שלו, אבל נחשב שהאצ'בק הוא יותר צעיר וסדאן זה יותר קונסרבטיבי(מבוגרים\משפחה). האצ'בק זה לא "על הפנים" אלא זה הכי יפה ופרקטי.

פורסם

כן, הסיד והיונדאי i30 נמכרו בגרסאות 5 דלתות ובגרסאות סטיישן.

הi30 מגיעה מאוד מאובזרת - חלון בגג, מערכת מקורית עם שליטה מההגה, AUX וUSB, מראות חשמל, 4 חלונות חשמל, 6 כריות אוויר, ABS, ESP וציון של 5/5 כוכבים במבחני הריסוק.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

כבעלים גאה של סיד 2010 אני בהחלט ממליץ עליה בחום, דגם EX המשוכלל כמובן.

מבחינת עיצוב של הדשבורד - הרבה יותר יפה לעין בהשוואה ליונדאי.

ואפרופו בטיחות, אחרי 2 תאונות שספגתי פגיעה מאחורה במהלך השנה האחרונה, אין ספק שזה רכב חזק ביותר.

HU:OEM+Genesis series 3 high level adapor AMP:Phoenix Gold RX 400.4 COMP:Morel Virtus 602 SUB: Sundown Audio E8

https://www.youtube.com/watch?v=jtQs-1_TH-Q

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

היי ראיתי פורד פיאסטה 2011

האוטו עשה 50K קילומטר

הרכב נקנה מליסינג פרטי ורשום ברישיון רכב השכרה/החכר לשעבר

בעלים קודמים 01 זאת אומרת שאני יהיה 02 זאת אומרת יד שלישית?

יש שבר במחזיר אור מאחורה למטה בצד שמאל

ומכה קטנה בצד ימין מעל הגלגל, הבן אדם טוען שכנראה איזה ילד נתן בעיטה.

בנוסף במראה השמאלית ראיתי שיש סימנים שמישהו ניסה להוציא תמראה ויש סימנים של מברג

וזה נראה ששמו שם דבק או משהו

ספר טיפולים הוא אמר שנמצא במוסך, הוא אמר שהאוטו עבר טיפול ב45K קילומטר

הוא מוכן להתחייב רק על שילדה בבדיקה ללא גיר ומנוע

הוא רוצה 51 אלף על הרכב

מה אתם אומרים?

פורסם

הקילומטראז' סביר לשנתון. אבל כל השאר לא שווים את המחיר.

יש ביד 2 מספיק פיאסטה אוטו' שנתון 2011 במחירים יותר טובים {כמובן שאני לא יודע אם הם במצב טוב או לא}.

אבל גם שבר במחזיר אור, מכה קטנה מעל הגלגל שהוא טוען שילד נתן בעיטה, מראה שמאלית עם סימנים...לך תדע מה עבר על הרכב ועוד במיוחד שהוא לא מוכן להתחייב על מנוע וגיר לרכב שנמצא 3 שנים על הכביש...לפי דעתי תמשיך הלאה ואל תתקרב.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

התבלבלתי קצת הוא רוצה 52 אלף על הרכב .

הוא טוען שהוא לא מוכן להתחייב על מנוע וגיר כי הוא לא רוצה להתחייב על משהו שהוא לא בטוח לגביו

תאמת שלא ראיתי הרבה פיאסטה 2011 ביד 2, לפחות לא באזור המרכז.

כדאי אולי לחפש בליסינג/מגרשים?

פורסם

אני גם שקלתי רכב כזה וכנראה שהייתי קונה אם לא הייתי הולך בסוף על רכב ידני. מסכים עם מה שאוהד רשם, חוץ מהנושא של מנוע וגיר בבדיקה. גם אני לא הייתי מתחייב על רכב יד1 שהוצאתי מהסוכנות.

שילדה זה דבר שאפשר להתחייב, כי אם הרכב התקבל עם שילדה נקייה, סביר שלא תצמח לה בלילה פגיעת שילדה בלי ששמתי לב, ובלי שהרכב עבר תאונות.

מנוע וגיר? מה אם הגיע אליי איזה אחד לחוץ שלא יודע מה זה כסת"ח של מכון בדיקה, ומבקש ממני 500 שקל החזר כי "יש איקס ורעשים"? מה אם המכון החליט לכסתח קצת יותר מהרגיל ולרשום "סימני נזילה\רטיבות"?

אני לא סוחר ולא איש מכירות, רק רוצה למכור את הרכב למישהו שיסכים שהכל שקוף והוגן, גם אם בשורה תחתונה זה עולה לי יותר זמן וכסף. לא הולך ליצור פתח לעימות עם אנשים.

דבר נוסף, אל תשכח שמחיר מבוקש יכול להיות גבוה משמעותית ממה שבעל הרכב מוכן לקבל. אני מהרכב שהזכרת הייתי יורד, אלא אם אתה הולך ורואה ספר טיפולים, וגם הוא מוריד במחיר. אם אין היצע עכשיו באיזור, אל תצפה לזה.

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם

צודק במאה אחוז בנוגע למנוע וגיר אבל אם בן אדם טיפל ברכב כמו שצריך הוא יכול להסביר לרוכש שהרכב מטופל ויכול להיות שבבדיקה יהיו כסת"חים ולהגיע לעמק השווה.

לפי התשובות שהמוכר נתן לפות"ש, אני לא בטוח שהוא טיפל ברכב כמו שצריך וכבר על ההתחלה התחיל לגמגם ולתרץ.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

יש מספיק פיאסטות, תמצא אחת נורמלית ושמורה יותר,

חוץ מזה קח בחשבון שהפיאסטה היא לא מכונית סדאן, אין לה יומרות ספורטיביות ולא מנוע 2000.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

היי מצאתי פיאסטה 2012 עם 50K באלבר , הרכב הוא יד ראשונה (00) מליסינג פרטי

זאת אומרת שאני עובר ל01 (יד שנייה) נכון?

לקחתי אותה היום לבדיקה במעבדה לרכב בחולון

בגדול הם אמרו לי שהאוטו במצב מצויין ולא עבר איזה שהם תאונות ואין בעיות בגיר ומנוע

רק מה הדרך הנכונה לבדוק ספר טיפולים ולאמת ק"מ?

דבר נוסף לגבי הבלמים באלבר הראו לי שנעשה טיפול חודש שעבר לבלמים והם נמצאו תקינים

בנוסף המליצו לי לשים תוסף דלק לרכב כמו K44, זה הכרחי?

ד"א רוצים עלייה 61K המחיר סביר?

מה אני עוד צריך לעשות לפני?

4v3zutmnwcdk.jpg

zvj2nzlwjmym.jpg

פורסם

הבדיקה ניראת בסדר והמחיר לא מוגזם בהתחשב בהיצע לפי מה שאני רואה ביד2 (בהנחה וזה באמת ליס פרטי ולא ליס תפעולי נהג יחיד שהציגו לך כ"פרטי").

לאלבד אמור להיות כל המידע. הם לקחו את הרכב בטרייד ככה"נ, ואפשר לבדוק איתם מול המוסך שהרכב טופל בו. אאל"ט היסטוריה של רישוי אתה יכול לבדוק ברישיומט באישור של אלבר. אם אתה מגלה על הדרך משהו לא לעניין, שקול שנית.

השאלה היא, למה לא בדקת את שני הדברים האלה לפני שהלכת לבדיקה? זה רכב חדש באחריות יצרן שהיה בבעלות פרטית בהסדר מימוני. ההיסטוריה שלו אמורה להיות קצרה וברורה.

השאלה עכשיו מה הם מציעים לך מבחינת אחריות ותיקון ליקויים.

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
  • תוכן חדש...