Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4234 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב. לפני כחודשיים ביצעתי ראש מנוע לרכב הנל. במהלך החודשיים האלה ישנה פריצה בין הראש לבלוק וזליגה של נוזל קירור בחיבור מהצד הקרוב לסעפת הפליטה. אתמול שוב הורדתי את הראש לבדיקה חוזרת של מישוריות ועל פניו הכל ניראה תקין וישר לחלוטין. היום אני אגש לחרט שוב על מנת שייבדוק שוב את הראש לאחר החריטה שהוא עשה. כמו כן הפעם גם אשים ברגי ראש חדשים ואטם שוב חדש. עדיין יש מצב שאעדיף למרוח שרלאק למרות שאיני דוגל בזה ומעולם גם לא שמתי שרלאק בראשים שעשיתי והכל היה תקין. לצורך העניין במידה וארצה לשים שרלאק אשמח לדעת כיצד בדיוק למרוח אותו. האם כמו סנדויץ משני צידי האטם? האם על כל שטח האטם? האם רק על המיסגרת של האטם? תודה מראש על התגובות.

פורסם

שלום מאור.

עליך לבדוק שמשטח הבלוק לא קיבל עיוות - כך אבן משחזת חדשה בקוטר ,"7 אבן בינונית ,סמן עם טוש סימנים על הבלוק בכול השטחים ועבור עם האבן בלחיצה עם שתי הידיים על כל המשטח וראה האם הסימונים נמחקים בדגש על האזור החשוד .

רק לאחר וידוי שהמשטח ישר ותקין תמשיך עם ישור הראש והתקן אטם ראש איכותי וחזק עפ ההוראות .

לא נהוג למרוח דבר על האטם ראש וזה גם מצויין על האטם.

בהצלחה.

חיים יוד.

פורסם

תודה על התשובה חיים. בדקתי את מישוריות המשטח על ידי סרגל ופנס והכל ניראה ישר לחלוטין בלי טיפה עיוות. אין לי בעיה לבצע גם בדיקת אבן. עדיין במידה ואעדיף למרוח שרלאק כמובן עם סגירה במומנט המדוייק אשמח להנחייה מפורטת כיצד כן לבצע זאת. תודה.

פורסם

למיטב ידיעתי Shellac לא מיועד ליישום באטמים העומדים בלחץ וטמפרטורה גבוהים. הוא לא יחזיק מעמד לאורך זמן.

אתה יכול אולי להשתמש ב- Copper gasket sealant המתאים לאטמי ראש, אבל גם זאת לפי ההנחיות המתאימות לסוג אטם הראש בו אתה משתמש.

פורסם

שאלתי את המוסכניק שלי על כך , הוא מוסכניק old fashion , ואמר לי שהוא תמיד מורח שכבה אחידה של שרלק על האטם ראש, משני הצדדים.

מעולם לא חזרה לו בעיה בשל כך (לדבריו).

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

סיימתי עם הרכב. בסופו של דבר החלטתי לוותר על השרלאק. הורכבו ברגי ראש חדשים. הסיבה לפריצה מסתבר היא שבעבר הרחוק נעשה כבר שיפוץ ראש לרכב ושכחו חצי שימס שמשמש כמוביל בין הראש לבלוק בראש עצמו ואז ששמתי מוביל חדש בפעם הראשונה שהרכבתי אותו החצי מוביל התקוע מנע מהראש להיצמד לבלוק. מזל שהחרט שלי שם לב לזה וחילץ את השימס.

• תוכן חדש...