Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4198 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,אני צריך את עזרתכם לגבי ריפודים לרכב ,אני מחפש משהו שישב מאה אחוז לכן החלטתי לבדוק את האפשרות כיסוי מותאם אישית האופציות או להזמין מחול ,או בארץ שהדגם הפשוט עולה בערך 1500 שקלים עם התקנה ,המחיר לא בעיה כי נראה שזה שווה ,זה משנה את כל הפנים של הרכב ,ההתלבטות זה או להזמין מחול משהו טוב שעולה בערך 2000 שקל ולהתקין לבד ,שזה מאבד את המאה אחוז התאמה כאשר לא תופרים לך את זה על המושב ,או ״להתפשר״ על הדגם הפשוט ב1500/2000 בארץ ?? בכל מקרה אשמח לשמוע על הצעות מהנסיון שלכם ,כל דבר בנושא יכול לעזור ,כגון מקום מומלץ ,סוג ממולץ וכו או שאולי אתם מכירים אתר כל שהוא שמוכר כיסויים מותאמים מראש שנתפרו בדיוק לדגם מדובר על גולף דור 4

תודה

פורסם

טופ קאר בחולוןעושים עבודה מדהימה כולל פירוק הכסאות התאמה ותפירה בדיוק לפי רצון הלקוח. יש לי נסיון של שני מכוניות שהם עשו אחת לפני 3 שנים ועדיין נראה כמו חדש

פורסם

ממליץ בחום על טופ קאר בחולון, מחיר מומלץ, יחס מדהים ובאמת עבודה שעושה טוב לעיניים וללב ,

מנסיון בדיוק חודש שעבר עשיתי שם כיסויים לרכב בתפירה אישית ממש איך שרציתי באיזה גוון שרציתי וכמובן שיש לך אפשרות בחירה איזה סוג של עיצוב אתה רוצה ואיפה אתה רוצה צבע ואיפה לא ואיפה לתפור ואיפה לא .

אם אתה מעוניין בתמונות יש לי המון להראות לך איך יצא (:

בגלל הדרישה לניאונים, נראה לי שזה יותר מתאים לאתר www.arsforum.co.il/vb

פורסם

תודה רבה על ההמלצות והעזרה ,טופ קאר אכן מקום מקצועי ונראה שמחיריהם הוגנים ,העניין הוא ,בגלל שאני לא רוצה כיסוי אוניברסלי ,רוצה שישב טוב ולא בערך ,לכן אני מגיע למצב שגם אני אמור לשלם בערך 1600 שקלים וגם להתפשר על הדגם הכי פשוט ..

לגבי הכריות אויר אני כמעט בטוח שהם לוקחים את זה בחשבון ,ומתאימים את הריפוד כך שלא יפגע התפקוד של הכריות אויר

• תוכן חדש...