Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כבל ספידומטר קרוע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב שלום לכולם

אז אתמול יצאתי לנסיעה לנקות קצת את הראש ובשלב מסוים שמתי לב שהמהירות ירדה ל-0

חשבתי בהתחלה לרדת מהאופנוע או להוריד רגל שלא יפול עד שראיתי שהעצים מסביב ממשיכים לזוז :-)

הקיצר כנראה נקרע הכבל ספידומטר בתוך המוליך.

מישהו יודע אז איך להחליף לכתום LC4 כבל וכמה אמור לעלות ?

לא נראה לי מסובך רק לא יצא לי לעשות את זה עדיין.

יום טוב

אדום! רק אדום!!!!

מה אין במלאי?

רק Kתום !! רק Kתום !!!!

פורסם

אני אישית לא הייתי קונה מקורי. הוא עולה המון. זה למוסך ספידומטרים כגון מיקי ספידומטרים בחולון או כל מקום אחר. שרק יכניסו לצינור של הכבל את הכבל עצמו חדש וזהו. יעלה בין 50 ל 100 שקל תלוי בכבל ובמקום שאתה הולך אליו.

פורסם

על זה נאמר להשחיל או שישחילו אותך. :-D

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם
על זה נאמר להשחיל או שישחילו אותך. :-D

פה אתה צודק. על הכבל הם ייקחו 50 שקל ועל העבודה עוד 100

אם זה אופנוע שפשוט לחבר בו את הכבל, כמו באופנועי קאסטום (היו לי כמה אני יודע) אני במקומך הייתי עושה את זה לבד. רק תביא את הכבל הישן שהם יידעו איך היציאה שלו, מרובעת וכו.

פורסם

לדעתי תמצא אצל ''שחר אופנועים'' את חלקו הפנימי של הכבל במחיר שווה לכל כיס, הוא נמצא מול אוף רוד.

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

• תוכן חדש...