Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן בדגמים חדשים מחשב הרכב זוכר את קוד הביטחון הנמצא במערכת השמע.

רק במקרה של החלפת מערכת השמע יש צורך בקוד בכדי לקודד את מחשב הרכב.

איזה כייף לי :)

פורסם

היום יצא לי לפרק את הרדיו ברכב ולצלם כמה תמונות שיכולות לתרום:

אשמח אם תצליחו לזהות את החיווט של הרמקולים ולקבל כמה הסברים.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

בחיבורים יש אופציה לחבר מצלמת רוורס? אני יודע שצריך מתאם מיוחד אם כן, השאלה אם אפשר בכלל לחבר אותו?

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

פורסם

אין לי מושג.

מבחינת החיבורים שנראים קיימים, בנוסף לחוטי הרמקולים ולפי התרשים יש מעליהם חיבור לדיבורית (אם כי איני יודע לזהות חלק מהסימונים שם), משמאל להם יש חיבור AUX, ומתחת להם יש חיבורי CAN-Bus. בנוסף, משמאל לחיבורי הרמקולים יש חיבורי eC שאין לי מושג מהם.

אולי יוסי או מישהו אחר ידעו להרחיב בנושא.

פורסם (נערך)

אני רוצה להכין פלג שיתחבר לקונקטור הראשי במקום הפלג של הרמקולים של הרכב. כמו בתמונה 4 הפלג הצהוב.

זה בשביל לא לחתוך את החיווט המקורי אלא להכין מתאם שיתחבר לHU.

איפה אפשר להשיג כזה? האם ניתן להכין מפלג כזה מתאם לRCA?

כמו זה? http://www.ebay.com/itm/LINE-Out-Adapter-MOST-Quadlock-auf-Cinch-Kupplung-4-Kanal-/141485076395?pt=LH_DefaultDomain_77&hash=item20f12aefab

עריכה אחרונה על ידי pashok.tr

פורסם

אני מניח שניתן למצוא ברשת רק את החיבור הצהוב. רק ענין של למצוא אותו/המק"ט הנכון (בדוק פה למשל).

אחרת, נפוצים מאוד גם מתאמים שלמים לכל הקונסטרוקציה הזו (בדוק פה למשל).

אני מקווה שאתה מבין שהמוצר בלינק שנתת לא הופך את היציאות ל-Low Level שניתן לחבר לכניסות ה-RCA במגבר, כן?

אסייג ואומר, כי קראתי (לדוגמה פה) שבחלק ממכשירי VAG אולי ניתן להגדיר בכל זאת את היציאות כ-Low Level באמצעות סורק VAGCOM/VCDS.

צריך לבדוק אם האפשרות קיימת במקרה אצלך.

פורסם

משום מה לא ניתן לקנות אותו באיביי או באלי אקספרס, אין משלוח לארץ.

זה הדגם 3B7 035 447. צריך גם פינים וקונקטור.

פורסם

ולכן אמרתי שנפוצים יותר המתאמים קומפלט להכל כמו מוצרים שמופיעים בלינק השני שנתתי.

אגב, יכול להיות שיהיה ניתן למצוא את הקונקטורים והחיווט שאתה מחפש אצל אחד מ"מתקיני הבית" של צ'מפיון.

פורסם

לא חייבים קונקטור. בהתקנות שאני מבצע אני חולץ את הפינים המקוריים (בעזרת חולץ יעודי) ושותל פינים חדשים. הצמה המקורית נשארת שלמה. את הפינים ששתלתי אני מחבר למנחת.

פורסם

אתה יכול בבקשה להגיד איזה פינים מתאימים ומה הוא הכלי היעודי שבעזרתו ניתן לחלוץ אותם?

• תוכן חדש...