Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה מערכת חשמל סטנדרטית (מצבר רגיל, אלטרנטור רגיל [אני מאמין 120-100 אמפר] ללא שדרוג 3) יכולה "לספוג" מבחינת וואטים?

כרגע יש לי ברכב מגבר 400 וואט עם חיווט 4G של רוקפורד ואני רוצה להוסיף מונו של בערך 600-750 וואט, האם תהיה בעייה?

הרכב הוא סיאט איביזה 2014 , אם מישהו יודע את הפרטים על האלטרנטור אשמח לדעת אותם.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא יותר פשוט לפתוח מכסה מנוע ולבדוק אם יש רישום על האלטרנטור בין אם מספר אמפר בפני עצמו או מק"ט שניתן להריץ עליו חיפוש ברשת?

ממה שאני מוצא, יש מצב שמדובר אפילו ב-140A (כשהאופציה החלשה ביותר היא 70A).

פורסם
לא יותר פשוט לפתוח מכסה מנוע ולבדוק אם יש רישום על האלטרנטור בין אם מספר אמפר בפני עצמו או מק"ט שניתן להריץ עליו חיפוש ברשת?

ממה שאני מוצא, יש מצב שמדובר אפילו ב-140A (כשהאופציה החלשה ביותר היא 70A).

אבדוק מחר בבוקר. אבל מה החוק המתמטי אומר על אמפר לוואטים? אני פשוט רוצה לדעת אם מגבר 400 ואט ומונו 750 וואט יעשו לי בעיות ברכב. ולהוסיף לזה מערכת מולטימדיה שאני לא יודע אם זה כ"כ משנה

פורסם

המערכת היא לא צרכן החשמל היחיד ברכב.

כמו כן, המגברים לא עובדים ב-100% יעילות.

ובנוסף, לא מספקים 100% מיכולתם באופן רציף (מוזיקה היא דינמית).

חוקי החשמל קובעים כי וולטXאמפר=וואט.

כאשר האלטרנטור מספק בין 13.8-14.4V בדר"כ.

פורסם
המערכת היא לא צרכן החשמל היחיד ברכב.

כמו כן, המגברים לא עובדים ב-100% יעילות.

ובנוסף, לא מספקים 100% מיכולתם באופן רציף (מוזיקה היא דינמית).

חוקי החשמל קובעים כי וולטXאמפר=וואט.

כאשר האלטרנטור מספק בין 13.8-14.4V בדר"כ.

אם זה ככה אז לא תהיה לי שום בעיה - תודה!

פורסם

יש דברים שצריכים להדאיג אותך הרבה יותר מאשר כמה וואט מערכת החשמל שלך תוכל לספק.

מדובר על מוזיקה יומיומית ולכן הסיכוי שתגיע לצריכת שיא של חשמל באופן קבוע היא מאוד נמוכה.

הרגעים שאתה צריך לדאוג להם הינם הפיקים, מהירות הפריקה של המצבר.

אם אתה מתכנן מערכת עתירת הספק ואתה שומע מוזיקה שיש בה צלילים מתמשכים -בעיקר באס - תדאג למערכת חשמל חזקה.

אני לא חושב שאתה שם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
יש דברים שצריכים להדאיג אותך הרבה יותר מאשר כמה וואט מערכת החשמל שלך תוכל לספק.

מדובר על מוזיקה יומיומית ולכן הסיכוי שתגיע לצריכת שיא של חשמל באופן קבוע היא מאוד נמוכה.

הרגעים שאתה צריך לדאוג להם הינם הפיקים, מהירות הפריקה של המצבר.

אם אתה מתכנן מערכת עתירת הספק ואתה שומע מוזיקה שיש בה צלילים מתמשכים -בעיקר באס - תדאג למערכת חשמל חזקה.

אני לא חושב שאתה שם.

אז מה המקסימום שמערכת סטוק יכולה לתת? סה"כ מתוכנן כרגע מונו 650 וואט ומגבר 4 ערוצים 400 וואט (שיגביר רק את הסט הקדמי)

פורסם

אתה מתכוון לחבר את הרמקולים הקדמיים שלך בבי-אמפ או בגישור?

אני מניח שאתה מתכוון לקומפוננט T2652-S ולמגבר T400-4, שהתייחסת אליהם בשרשור קודם).

יש לך כבר מונו על הכוונת וסאבוופר?

פורסם
אתה מתכוון לחבר את הרמקולים הקדמיים שלך בבי-אמפ או בגישור?

אני מניח שאתה מתכוון לקומפוננט T2652-S ולמגבר T400-4, שהתייחסת אליהם בשרשור קודם).

יש לך כבר מונו על הכוונת וסאבוופר?

זה קצת מוקדם להגיד כי אני עדיין בבחירת רכיבים, רק רציתי לדעת אם יהיו בעיות עתידיות.

כן אני מתכוון ל T2, ול T4.

פורסם

מתוך הנחה שתחבר אותם בבי אמפ, שלדעתי היא התצורה העדיפה במקרה זה, אנחנו מדברים פה על 240W RMS בסה"כ.

הסאב שיש לך כרגע (P2D2-12), אם תבחר להישאר איתו, מוגדר 400W RMS. כך שגם אם תשדך לו מונו תואם או אם תחליט ללכת על סטאפ חזק יותר בכיוון ה-600W, תגרד את ה-800W בסה"כ.

משהו שרוב הרכבים ידעו להתמודד איתו.

פורסם

חיבור שני ערוצי הגברה לוופר ולטוויטר בנפרד (בכל צד, סה"כ שימוש ב-4 ערוצים).

ממה שראיתי, הקרוס של הקומפוננט שלך תומך בזה.

פורסם
חיבור שני ערוצי הגברה לוופר ולטוויטר בנפרד (בכל צד, סה"כ שימוש ב-4 ערוצים).

ממה שראיתי, הקרוס של הקומפוננט שלך תומך בזה.

צריך עוד דברים בשביל ההגברה הזאת? ממה שהבנתי טעות אחת קטנה והטוויטר הולך לעולמו?

בעצם בי אמפינג זה להוציא את הקרוס שמקבלים עם הסט, ולחבר אותם ישר למגבר? ככה שאין "filter loss"?

• תוכן חדש...