Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לא, מה שאתה מדבר עליו הוא הגברה אקטיבית.

אני מדבר עדין על שימוש בקרוס.

אמורות להיות לו כניסות TW IN ו-WFR IN. לכל אחד מאלו אתה מחבר ערוץ במגבר.

יש צורך גם בהזזת סוויץ' בתוך הקרוס כדי לעבוד בתצורה הזו.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
  • תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לא, מה שאתה מדבר עליו הוא הגברה אקטיבית.

אני מדבר עדין על שימוש בקרוס.

אמורות להיות לו כניסות TW IN ו-WFR IN. לכל אחד מאלו אתה מחבר ערוץ במגבר.

יש צורך גם בהזזת סוויץ' בתוך הקרוס כדי לעבוד בתצורה הזו.

מה יניב תוצאה יותר טובה? בי אמפינג או הגברה אקטיבית? או שזה טעם אישי כבר?

פורסם

גם בבי אמפינג ההגברה היא אקטיבית, החיתוך הוא פסיבי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אכן. תודה אדי על החידוד.

המושג "הגברה אקטיבית" השתרש, לפחות אצלי, כוויתור על הקרוסים של הקומפוננט לטובת שליטה בחיתוכים בין אם מהמגבר או מיחידת הראש.

פורסם
אכן. תודה אדי על החידוד.

המושג "הגברה אקטיבית" השתרש, לפחות אצלי, כוויתור על הקרוסים של הקומפוננט לטובת שליטה בחיתוכים בין אם מהמגבר או מיחידת הראש.

ליחדית הראש שאני הולך לקנות (פיוניר 8650) יש אפשרות לחתוך את הסט הקדמי והסאב, האם זו הפונקציה שאדי הזכיר אותה? אני מתכוון לחיתוך פסיבי

פורסם (נערך)

חיתוך פסיבי הוא באמצעות סלילים וקבלים, כמו בקרוסאובר החיצוני וכפי שאני מעריך גם במגבר (באחרון איני בטוח, למרות שהקרוס שם קצת יותר "משוכלל" אבל עדין לא מספיק לדעתי).

למיטב הבנתי אין שליטה מלאה בחיתוכים במכשיר המדובר, אלא רק HPF עבור רמקולים קדמיים ואחוריים בנפרד ו-LPF עבור סאבוופר.

וגם אז טווח האפשרויות נע בין 50 הרץ ל-200 בלבד.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם
חיתוך פסיבי הוא באמצעות סלילים וקבלים, כמו בקרוסאובר החיצוני וכפי שאני מעריך גם במגבר (באחרון איני בטוח, למרות שהקרוס שם קצת יותר "משוכלל" אבל עדין לא מספיק לדעתי).

למיטב הבנתי אין שליטה מלאה בחיתוכים במכשיר המדובר, אלא רק HPF עבור רמקולים קדמיים ואחוריים בנפרד ו-LPF עבור סאבוופר.

וגם אז טווח האפשרויות נע בין 50 הרץ ל-200 בלבד.

לא הבנתי, הגברה אקטיבית זה כשמוציאים את הקרוס ומחברים את הסט ישר למגבר, ומשתמשים בקרוס שיש למגבר?

פורסם

ואיחלתי לחייל הצלחה בהמשך דרכו.

כל מי שעלה פעם או פעמיים ( או שלוש או יותר במקרה שלי :-) ) למשפט צבאי, צריך להכיר את המשפט הזה.

הפיוניר כנראה לא מתאים להגברה אקטיבית של הסט הקדמי, אבל אם הקרוס הפסיבי שלו תומך בי אמפ אז הקרוס הפסיבי של הסט מאפשר דרכו הגברה אקטיבית של האלמנטים.

במקרה כזה תחתוך את המידבאס בhpf מהפיוניר ואת השאר הקרוס הפסיבי יעשה, מגברים על פול ריינג'

את הסאב גם כן תחתוך מהפיוניר.

תקבע ta לסט הקדמי כלפי הסאב ולאחר מכן לצד שמאל גורף כלפי צד ימין.

איקולציה לפי מה שהפיוניר מאפשר וסע לשלום.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
ואיחלתי לחייל הצלחה בהמשך דרכו.

כל מי שעלה פעם או פעמיים ( או שלוש או יותר במקרה שלי :-) ) למשפט צבאי, צריך להכיר את המשפט הזה.

הפיוניר כנראה לא מתאים להגברה אקטיבית של הסט הקדמי, אבל אם הקרוס הפסיבי שלו תומך בי אמפ אז הקרוס הפסיבי של הסט מאפשר דרכו הגברה אקטיבית של האלמנטים.

במקרה כזה תחתוך את המידבאס בhpf מהפיוניר ואת השאר הקרוס הפסיבי יעשה, מגברים על פול ריינג'

את הסאב גם כן תחתוך מהפיוניר.

תקבע ta לסט הקדמי כלפי הסאב ולאחר מכן לצד שמאל גורף כלפי צד ימין.

איקולציה לפי מה שהפיוניר מאפשר וסע לשלום.

אם הבנתי נכון הגברה אקטיבית היא בעצם שימוש בכל ארבעת הערוצים במגבר ישירות לסט? ובעצם אפשר לשחק עם נקודות החיתוך?

הסתבכתי, שוב. אפשר גרסת In a nutshell?

פורסם

"הגברה אקטיבית" היא שימוש בערוץ הגברה נפרד עבור כל אלמנט (טוויטר, מיד, מיד-באס, סאב).

החיתוך מתבצע לפני ההגברה ע"י קרוס אקטיבי. זה יכול להיות קרוס דיגיטלי דרך ה-HU למשל או חיצוני שדורש הזנת מתח נפרדת (פרוססורים למיניהם וכד').

הקרוסים שקיימים אצלך ב-HU המתוכנן ובמגבר הנוכחי לא יכולים לעשות זאת (נקודות החיתוך שלהם לא מספקות) ולכן "תיאלץ" להשתמש בקרוסים של הסט. ולכייל את המערכת בהתאם להודעתו האחרונה של אדי.

פורסם
"הגברה אקטיבית" היא שימוש בערוץ הגברה נפרד עבור כל אלמנט (טוויטר, מיד, מיד-באס, סאב).

החיתוך מתבצע לפני ההגברה ע"י קרוס אקטיבי. זה יכול להיות קרוס דיגיטלי דרך ה-HU למשל או חיצוני שדורש הזנת מתח נפרדת (פרוססורים למיניהם וכד').

הקרוסים שקיימים אצלך ב-HU המתוכנן ובמגבר הנוכחי לא יכולים לעשות זאת (נקודות החיתוך שלהם לא מספקות) ולכן "תיאלץ" להשתמש בקרוסים של הסט. ולכייל את המערכת בהתאם להודעתו האחרונה של אדי.

הבנתי. אז האופציה שיש לי כרגע היא רק בי אמפימג? ואיזה יתרונות יש לי עם בי אמפינג שאין לי עם חיבור אחר?

פורסם

זה עדין מאפשר לך שליטה טובה יותר בכל אלמנט - למעשה אתה יכול לחבר יציאות קדמיות לוופרים, ויציאות אחוריות לטוויטרים - כך תוכל לשלוט בעוצמה שלהם בנפרד (נגיד ע"י שימוש בפיידר), תוכל לקבוע תיקוני זמן בנפרד עבור כל אלמנט, וכמו שאמר אדי, לבצע חיתוך HPF למיד-באסים דרך ה-HU.

בנוסף, בסיטואציה שלך כל אלמנט יקבל מהמגבר (מינוס מה שהקרוס יקח) 60W RMS במקום כל הסט ביחד.

אני חושב שהאופציה השניה של חיבור בגישור עוצמתית מדי עבור הסט, גם בכיוון מוקפד בענין זה.

• תוכן חדש...