Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מעיפים את מצלמות המהירות!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4214 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, כמו שבטח ראיתם Citro פתח פה אשכול לפני כשבוע במטרה לארגן מחאה נגד מצלמות המהירות.. פתחנו קבוצה חדשה בפייסבוק לפני כמה דקות והיא עדיין בחיתוליה ונשמח אם תוכלו לקחת חלק ולתמוך במאבק נגד המסחטה המשומנת הזאת... נשמח לקבל תכנים לפרסום בדף הצעות לשיפור או כל דבר אחר מכל אחד פה!

שיהיה לנו בהצלחה!

https://www.facebook.com/kickthecams

לקבוצה קוראים: "מעיפים את מצלמות המהירות"

208GTi, 206XS, BRZ- SOLD

Mx5 Nc Prht- SOLD

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הצעות ייעול:

* תבינו איך עובדת מדינה דמוקרטית ומשרדי ממשלה עם אחריות לכל אחד.

* תבינו איך עובד משרד האוצר והפקידים שלו

* תקבלו את העובדה שהדרך היחידה להלחם במצלמות היא להפוך אותם לעמודי יופי בצדי הדרכים, לנסוע מספיק לאט לידם כדי שלא יצלמו אף תמונה, אף פעם.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

מצטרף לאלו שהגיבו מעליי.. תבינו איך המדינה עובדת וגרמו לאנשים לנסוע לאט כך שהמצלמות לא יפיקו אף דו"ח אף פעם ואז אולי יעיפו את המצלמות כי הן לא יהיו הכנסה מובטחת.

אבל כל מה שכתבתי הוא בגדר פנטזיה, אנשים לא יפסיקו לחלק כסף למדינה על ידי דוחות חוזרים.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

* תקבלו את העובדה שהדרך היחידה להלחם במצלמות היא להפוך אותם לעמודי יופי בצדי הדרכים, לנסוע מספיק לאט לידם כדי שלא יצלמו אף תמונה, אף פעם.

X10

ועל הדרך, כבונוס לנסיעה איטית תחסכו אלפי שקלים בשנה על דלק. לא חבל סתם לשלם אקסטרא כסף רק כדי להגיע לרמזור אדום הבא במהירות? כאשר תיסעו לאט, תגיעו לרמזור והוא כבר יתחלף לירוק. אני מבין נהג ליסינג שלא משלם על הדלק. אבל לנהג פרטי מה הטעם לטחון את המנוע בכל רמזור רק כדי להגיע להבא לעמוד יותר זמן?

תחשבו כמה זמן תחסכו בנסיעה מהירה יותר. פחות או יותר כלום, רק תגיעו עצבניים יותר אם תסעו מהר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
X10

ועל הדרך, כבונוס לנסיעה איטית תחסכו אלפי שקלים בשנה על דלק. לא חבל סתם לשלם אקסטרא כסף רק כדי להגיע לרמזור אדום הבא במהירות? כאשר תיסעו לאט, תגיעו לרמזור והוא כבר יתחלף לירוק. אני מבין נהג ליסינג שלא משלם על הדלק. אבל לנהג פרטי מה הטעם לטחון את המנוע בכל רמזור רק כדי להגיע להבא לעמוד יותר זמן?

תחשבו כמה זמן תחסכו בנסיעה מהירה יותר. פחות או יותר כלום, רק תגיעו עצבניים יותר אם תסעו מהר.

יש סיכום נפלא בחתימה שלך:wink:

אני דוגל בזה ומחזק כל מילה:mm_yeah:

פורסם
X10

אני דווקא בעד לנסוע תמיד במהירות התואמת את תנאי הדרך, וליד המצלמות לנסוע במהירות התואמת את החוק.

מן הסתם גם מספר קסם אחד לא יביא אותך לחסכון בדלק בכל הרכבים, עם כל המנועים וכל תיבות ההילוכים, לכל אחד מאלה יש את ה-Sweet Spot שלו שבו הוא הכי חסכוני.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
הצעות ייעול:

זאת הדרך היחידה - פגיעה בבירוקרטיה אפשרית רק דרך הבירוקרטיה עצמה

פורסם

זו הייתה כוונת המשורר, לא נסיעה איטית כמו של הזקנה בכביש מהיר אלה נסיעה תואמת את תנאי הדרך.

נסכם בזה שבעיר אין לנו סיבה לעקוף רכבים בזיגזג ליפני רמזור אדום?

פורסם

בשום מקרה אין סיבה לעקוף רכבים בזיגזג.

אבל זה כמובן צריך לבוא יד ביד עם אנשים שנוסעים בנתיב הימני ולא משתמשים בנתיב השמאלי כנתיב שיוט.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

ברור כשמש (לפחות לנורמליים שבנינו) שלא עוקפים בזיגזג.

והלוואי שיבוא יום ונתיב שמאלי יהיה לעקיפה בלבד כמו שצריך להיות אני מתחנן לרגע הזה שיבוא.

פורסם

גם פה וגם בעמוד הפייסבוק אתה לא מסביר איך תעשו את זה, אז זה המקום והזמן לפרוש את משנתך.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לדעתנו קודם כל צריך להקים קבוצה מספיק גדולה ורק אחרי שנצבור מספיק אנשים נוכל להחליט על דרכי פעולה ספציפיות... לאלה שהגיבו ראשונים, לפי מה שאתם אומרים גם אם היו משנים את המהירות המותרת בכבישים בין עירוניים ל50 קמ"ש לא הייתה עם זה שום בעיה, פשוט היינו נוסעים כל הדרך ב49 קמ"ש ולא מקבלים שום דוח... זה לא נכון, כביש בגין בירושלים למשל מוגבל לשמונים קמ"ש שלפי תוואי הדרך אפשר לנסוע שם מעל 100 בלי בעיה וללא שום סיכון! כל המחקרים אומרים שמהירות בהתאם לתנאי הדרך היא לא גורם משמעותי לתאונות ושיש גורמים רציניים וחמורים בהרבה! הם פשוט מצאו דרך להוציא כספים מהציבור תוך כדי שהם גורמים לו להרגיש אשם בכך שסיכן את הציבור כשכל חטאו היה שנסע על 90 קמ"ש בבגין.. נשמח לקבל תמיכה מקם בדף ושתקחו חלק במחאה של כולנו!!

208GTi, 206XS, BRZ- SOLD

Mx5 Nc Prht- SOLD

פורסם

עוד עצות:

* תקראו ותדעו מה ההבדל בין מהירות ביחס לתנאי הדרך ומהירות ביחס לחוק, רמז עבה - אלה שני דברים שונים, ולפי ההודעה האחרונה של מנשה אתם לא יודעים את ההבדל.

* תקראו כמה דו"חות אחרונים של הלמ"ס בנושא תאונות דרכים.

ומה ייצא לכם אם תאספו 50 אלף אנשים שעקרונית רוצים להוריד את מצלמות המהירות, ואז תחליטו על דרך פעולה שמקובלת על הרוב, שהוא נניח 51% ואז תישארו עם קצת יותר מ-25K אנשים? תחליטו על דרך פעולה ואז תאספו אנשים שמתאימה להם דרך הפעולה.

זה מסתמן מחאה סטייל מחאת הקוטג'.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

מנשה, המטרה היא להוריד את מצלמות המהירות, לא להעלות את מהירות הנסיעה המותרת על פי החוק (זה דיון אחר לגמרי).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...