Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מעיפים את מצלמות המהירות!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכביש של 90 היא הגיעה ל 115? אין סיבה לנסוע מעל המהירות המותרת בחוק. אם זה היסח דעת כמו שאתה טוען, ניתן להמיר דו"ח באזהרה. יכולת גם לטעון שהיא נסעה 130 או אפילו יותר מזה. בינינו רוב המכוניות מסוגלות להגיע ל 150+ בלי מאמץ מיוחד. אבל זאת אחריות הנהג בלבד למהירות באוטו שלו. לא למצלמות ולא לשוטרים. אם אתה נוסע כחוק אין לך סיבה להילחץ גם משוטרים בצידי הדרך או שנוסעים מאחוריך/סביבך. לא מבין מה כל כך מסובך בלנסוע כמו שצריך, ולהיות מרוכז נטו בנהיגה.

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה מוזמן לנסוע בכביש 4 (דרומית לחדרה) על 90 ולגלות שחוץ מטרקטור מזדמן שתעקוף, אפילו המשאיות יושבות לך על התחת עם צפירות והבהובים באורות.

כביש דו מסלולי, עם גדר הפרדה בין כיווני הנסיעה, 90 זו לא מהירות על הכביש (בלי שום קשר כרגע לחוק).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
. אם אתה נוסע כחוק אין לך סיבה להילחץ גם משוטרים בצידי הדרך או שנוסעים מאחוריך/סביבך. לא מבין מה כל כך מסובך בלנסוע כמו שצריך, ולהיות מרוכז נטו בנהיגה.

מכיר את הסרטונים של הבחור שעצר עצירה מלאה בעצור, נסע כחוק, ועדיין רצו להביא לו דו"ח, והוא נחלץ מהעניין רק כי יש לו מצלמת דרך (כשלרוב המדינה אין)? אז הנה, זו התשובה שלי בשבילך, ממליץ לך לראות במידה ולא ראית. כשצריכים כסף, תמיד ימצאו איך להתלבש על הנהגים, כל האמצעים כשרים (כמובן שלא כל השוטרים כאלו, אבל לא חסר).

אותה דוגמה לגבי המצלמות, הם ימצאו דרך לחלוב אותנו בשיטה כזו או אחרת, גם אם כולם ייסעו 90, 80 או 20.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מסכים אתכם בהחלט, אבל אין לכם זכות לנסוע מעל המהירות המותרת ולבכות אם נתפסתם. דבר נוסף, זה שחולבים אותנו בכל שיטה שאפשר זו תעודת עניות של משרד התחבורה/משטרה, כמו כל דבר במדינה הזו. בנימה אישית אני שמח שרוב השוטרים שנפלתי עליהם היו מהנורמטיביים.

פורסם

תשמע אם כיף וטוב לך להיות הפרה החולבת של המדינה - Knock yourself out, אבל אנחנו לא רוצים.

בטח לא כשזה משמש לחלק מהאנשים עלה תאנה כדי לא להלחם בגורמים האמיתיים לתאונות דרכים.

ניתן להציל לפחות 120 אנשים עם מלחמה בגורמים האמיתיים לתאונות הדרכים. אבל לא ניתן לעשות זאת כשהמצלמות הללו משמשות עלה תאנה בפי דוברים כאלה ואחרים.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
זה לא רציני, אתה רוצה שאנשים יצתרפו למחאה אנונימית ובסוף יגלו שהאג'נדה שלכם היא , סתם לדוגמא, הצתה של המצלמות?

מנשה, קחו בחשבון שכשרואים את ההודעה שלך ואת ההתייחסות שלך לנושא נדלקות 3 נורות אדומות שגורמות לאנשים (לפחות לי) לא לעשות לייק לדף הפייסבוק המדובר:

1.פותח השרשור הוא משתמש שנפתח לפני 5 דקות או 5 ימים (ולא מהמשתמשים הקבועים והפעילים בפורום)...

2.אתם לא ממש מראים רצינות ואג'נדה סדורה כפי שכבר נאמר כאן, וזה לא מושך אנשים להצטרף לצעקה חסרת כיוון וטון.

3.כל עניין הדפים בפייסבוק בשילוב של שתי הנורות הקודמות מריח פישי. יש תופעה של פתיחת דפי פייסבוק עם כותרת לעניין אחד ולאחר שצוברים מספיק לייקים מוכרים את הדף לכל המרבה במחיר שיהפוך אותו לדף לשיווק מוצר שקר כלשהו...

אני מדגיש, לא אמרתי שזה המקרה שלך!

אז בבקשה בלי לקחת את זה באופן אישי ולהיכנס איתי כאן להתנצחויות שאני לא מתכוון להתחיל בהן אפילו.

רק קח בחשבון שככה לא מעט אנשים רואים מהלכים כמו שביצעת כאן.

ערב נפלא :-)

:-D

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

לא אתה ולא CITRO הצלחתם להסביר איך בדיוק המחאה הזאת אמורה לפעול על מנת שיורידו את מצלמות המהירות.

בכביש של 90 היא הגיעה ל 115? אין סיבה לנסוע מעל המהירות המותרת בחוק.

כמובן שיש סיבה לעבור את המהירות המותרת: נסיעה אופטימלית בהתאם לתנאי הדרך.

הסיבה לא לנסוע לפי תנאי הדרך היא שאתה עלול לחטוף קנס עצבני ונקודות.

לי זה לא משנה כי אני חסין מצלמות, אבל נהיגה במכונית מודרנית במהירות המותרת ברוב הכבישים הבין עירוניים פשוט מתסכלת.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ממני לא תקבלו לייק, למחאה שיותר מכל נראית ילדותית.

אין לכם אפילו נימוק אחד רציני, שלא לדבר על משנה סדורה.

במקום להלחם מלחמות אבודות במצלמות המהירות עלינו לפעול למען העלאת המהירות המירבית המותרת, זה מציאותי הרבה יותר.

רק חבל שכה מעט נעשה בעיניין.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

שמישהוא בבקשה יסביר לי למה להוריד אותם?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

כי הן מסחטת כספי הציבור וכי הן ממוקמות כך שהן לא באמת מטפלות באיזה אספקט של בטיחות או תאונות דרכים.

אם מחר כל מצלמות המהירות יהפכו למצלמות רמזור, לא תשמע שום טענה כלפיהן.

ואפשר בהחלט להקים קול צעקה בקריאה להוריד אותן או למקם אותן במקומות ששם למהירות יש איזה גורם בטיחותי, אבל זה צריך להיות מלווה בדרכי פעולה, לא ב"בוא תחתום בתחתית הדף, אנחנו כבר נחשוב מה לכתוב למעלה".

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

עדיף כבר לשים אותן בתוך הערים בכבישים עירוניים ליד בתי ספר וגנים.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
שמישהוא בבקשה יסביר לי למה להוריד אותם?

כי זה מס בלי לקרוא לזה מס

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לא הבנתי מה מסחטת כספים בזה.

בנאדם נסע מהר מידי - צולם.

מי שיסע כחוק לא צפוי לו צילום ולא מארב משטרתי עם ליזר או כל כלי שיש להם.

מחזק את הטענה שצריך יותר מצלמות רמזור, אבל למה להוריד את מצלמות המהירות הקיימות?

ושלא תבינו לא נכון, חצי מיום העבודה שלי אני מבלה בנסיעה סביב המצלמות האלו

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

כי כשיש כביש שאפשרי בהחלט לנהוג בו ב-120 קמ"ש, כשתנאי הדרך מאפשרים זאת, ואתה מקבל דו"ח, זו מסחטת כספים.

ZOOM-ZOOM

פורסם

ואם יש מכונית שמגיעה למהירות מירבית של 250 קמ"ש, אז זו המהירות שניסע בה ?

שוב, הבעייה אינה במצלמות אלא במהירות הנסיעה הנמוכה מידי, בכבישים שבהחלט ניתן לעלות בהם את מהירות הנסיעה המירבית.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...