Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

להורים של אשתי יש ג'אסטי שנת 92 (יד ראשונה!), שעומדת כשנה וחצי-שנתיים.

אני רוצה להחזיר אותה לחיים.

לא הייתה לה בעיה מכנית מיוחדת, אבל אחרי תקופה כזאת בטוח צריך להחליף פילטרים ושמן, נוזל קירור, לרוקן את מה שיש בצינורות וכו'.

יש לי רקע וידע טכני, אבל אף פעם לא התעסקתי באופן מעשי ברכבים.

האם אתם יכולים להמליץ על מדריך מפורט לביצוע טיפולים ופעולות אחזקה ממנו אפשר ללמוד?

תודה מראש!

פורסם

מעבר להחלפת נוזלים ויישור קו כללי, אני מניח שתצטרך להחליף גם צמיגים (בעיקר עם הרכב ישב עליהם סטטי כל הזמן הזה).

כמו כן, יש לבדוק את מצב הרישוי שלה ולשלם ע"פ צורך.

זה נשמע לי כמו פרוייקט מעולה לעשות בליווי אחד או יותר מחברי "כנופיית הטיפולים השוטפים".

פורסם

ליפני שאתה מתחיל תעשה לעצמך טובה, מניסיון שלי כשמתחילים לפרק חלקים זה מתגלגל לעוד בורג ועוד אום ועוד באנד וכו'

תצטייד בשקיות ניילון שקופות קטנות (מהסופר) ומדבקות לבנות וטוש - בכל פעם שאתה מפרק משהו תמרכז את זה לשקית ותרשום סתם דוגמה (ברגיי ראש מנוע)

יחסוך לך כאבי ראש וטעויות שיתישו אותך בחיבור החלקים חזרה.

פורסם

אם אתה מאזור חיפה או הצפון אשמח לעזור לך... בכל זאת היו לי 7 שנות נסיון עם הרכב ואני מכיר בו כל בורג וחור וגם שלי לבסוף עמדה כמעט שנתיים עד שהחלטתי להחזירה לחיים, להעביר אותה טסט ולמכור.

אגב, על איזה דגם ושנה מדובר?

פורסם

לא אמרו אבל לדעתי :החלף את הדלק ( רוקן מיכל והחלף פילטר דלק ) אני לא רואה שום סיבה להחליף מצתים אם מצבם טוב

חוטי הצתה כנ"ל אם הם לא יבשים לא רואה טעם מראש להחליף , הייתי מעביר מבט על כל הצינורות גומי ליובש , אחרי הנעה ולפני הזזה של הרכב הייתי בודק תקינות בלמים במיוחד תופים אחוריים וכן נזילות שונות

עפר.

גילוי נאות: לא מבין כלום בכלום

• תוכן חדש...