Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נמאס לי כבר מלנסוע על טרקטורון... זה פשוט לא כיף כמו אופנוע...

אני רוצה לקנות אופנוע מוטוקרוס בנפח 125 סמ"ק...

בינתיים מצאתי קאוואסקי KX125... שנת 95, אחרי בוכנה ורינגים גלגל"ש אחורי ומצב חיצוני מצויין++

הבחור רוצה 11,000 שקל ואני מניח שאני יוכל להוריד אותו טיפה...

אתם חושבים ששווה? מישו יודע על בעיות ספציפיות באופנוע? למישו יש ניסיון עליו?

או בכללל פרטים עליו.. אני תריך לדעת כמה שיותר לפני שאני קונה.. כי אני בן 15 ואני לא יכול להחליף אופנוע כל כך מהר...

בבקשה תעזרו לי.. תודה.

בעליו החדש של HONDA CR 125!!

פורסם
נמאס לי כבר מלנסוע על טרקטורון... זה פשוט לא כיף כמו אופנוע...

אני רוצה לקנות אופנוע מוטוקרוס בנפח 125 סמ"ק...

בינתיים מצאתי קאוואסקי KX125... שנת 95, אחרי בוכנה ורינגים גלגל"ש אחורי ומצב חיצוני מצויין++

הבחור רוצה 11,000 שקל ואני מניח שאני יוכל להוריד אותו טיפה...

אתם חושבים ששווה? מישו יודע על בעיות ספציפיות באופנוע? למישו יש ניסיון עליו?

או בכללל פרטים עליו.. אני תריך לדעת כמה שיותר לפני שאני קונה.. כי אני בן 15 ואני לא יכול להחליף אופנוע כל כך מהר...

בבקשה תעזרו לי.. תודה.

מציע לך לבדוק בפורום אופנועי השטח של תפוז (363)

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם
לקחתי לתשומת ליבי...

אפשר לשאול למה?

כיוון ששם יש יותר ידע וניסיון עם הכלים הנ"ל.לא משהו אישי נגדך,החסה רק מנסה לעזור לך...:beerchug:
פורסם
מציע לך לבדוק בפורום אופנועי השטח של תפוז (363)

זה באמת חכם לעזור לילד בן 15, ללא רשיון לאופנוע כזה (או אפילו לטוסטוס), למצוא את מבוקשו?

פורסם
זה באמת חכם לעזור לילד בן 15, ללא רשיון לאופנוע כזה (או אפילו לטוסטוס), למצוא את מבוקשו?

מצטער - אבל אני לא מייחס לגיל חשיבות מסויימת. זה לא מעיד על יכולתו של הבחור לרכב או לא.

זאת ועוד, מה הקשר לרישיון? הבחור רוצה מוטוקרוס - אופנוע שממילא אינו חוקי (הוברח ארצה) וממילא אסור לרכב עליו (עם רישיון, ובלעדיו).

וכאילו שזה לא מספיק, מהכרותי המינימלית עם עולם השטח אני יודע שהוא ירכוש אופנוע בסופו של דבר, איתנו, ובלעדינו. אז במקום להתעלם ממנו לגמרי, עדיף לפחות שקיבל עזרה מקצועית ככל שאפשר.

ועוד דבר אחרון לסיום: אנחנו כותבים פה בפורום אופנוענים - זו ל-א העבירה היחידה על החוק שתוכל לקרוא כאן ותהיה זו התחסדות של ממש להתעלם מההודעה של הבחור בטענה של "לא חוקי/ לא גיל מתאים / אין רישיון".

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

ולעזור לבעל רישיון להסתיר מספר זה יותר חוקי?

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם

לא רמזתי ולו לרגע על חוקיות או אי חוקיות של העניין.

גם אני גנבתי מסטיקים מהמכולת לפני 20 שנה (ששש...), וגם אני רוכב על 101 קמ"ש (או קצת יותר)

העניין עליו טענתי הוא העידוד (בעקיפין) של ילד בן 15 לרכוש אופנוע שטח שאינו הכי בטוח גם לרוכב מנוסה - קל וחומר למישהו שלא רוכב 10 שנים (בעצם אולי הוא ילד פלא?)

הבעיה שלי היא לא עם החוק - אלא עם הסיכון של הצעיר.

זה הכל.

לשיקולכם..

פורסם
לא רמזתי ולו לרגע על חוקיות או אי חוקיות של העניין.

גם אני גנבתי מסטיקים מהמכולת לפני 20 שנה (ששש...), וגם אני רוכב על 101 קמ"ש (או קצת יותר)

העניין עליו טענתי הוא העידוד (בעקיפין) של ילד בן 15 לרכוש אופנוע שטח שאינו הכי בטוח גם לרוכב מנוסה - קל וחומר למישהו שלא רוכב 10 שנים (בעצם אולי הוא ילד פלא?)

הבעיה שלי היא לא עם החוק - אלא עם הסיכון של הצעיר.

זה הכל.

לשיקולכם..

הסיכון של ילד בן 15 הרוכב על מוטוקרוס לא שונה וכנראה קטן מבן 18 שנכנס כאן לשאול GS או ER.

גם כן פורום של אופנועים,

פורסם

כרובי.. תודה על הודעתך.. מסכים איתך לגמרי...

ובקשר לבחור ההוא שאומר שבגלל שאין לי רישיון לרכב אז לא לעזור לי..

תשמע.. יש לי כבר כמעט שלוש שנות ניסיון נסיעה בשטח.. החל מאופנועי 50 סמ"ק.. דרך טרקטורונים ועד אופנועים גדולים וכבדים יותר... אז כן יש לי קצת ניסיון.. לא שאני מתיימר להיות טראוויס פסטרנה או משו כזה.. אני יודע שבהתחלה יהיה קשה לשלוט עליו, ושבוודאי הוא הוא יהיה לי חזק מאוד..

אבל אתה יודע.. לאט לאט לומדים לרכב יותר טוב.. ידע בסיסי ואף יותר כבר יש לי ברכיבת שטח..

ואני יודע את המגבלות שלי.. אני לא אלך יותר רחוק ממה שאני מסוגל...

חוצמזה.. תחשוב על זה... אני נוסע רק בשטח, לא עולה על כביש, ויש לי כבר שלוש שנים של ניסיון בכל סוגי השטחים..

ולעומת זאת, תחשוב על הילדים בני ה118 שרק עשו רידיון לאופנוע 500 סמ"ק, בלי ניסיון בלי כלום...

ישר קונים GPZ ויוצאים לקורע את ערד/מלקישוע... אני חוזה להם הרבה יותר סיכון מאשר לי...

בעליו החדש של HONDA CR 125!!

פורסם

:-D אני איתך!!!

ובכללי אני חושב ששטח פחות מסוכן מהכביש..

בשטח אתה נכנס בעץ לא במסעית.

יש מצב לגלידה?

פורסם

ולעומת זאת, תחשוב על הילדים בני ה118 שרק עשו רידיון לאופנוע 500 סמ"ק, בלי ניסיון בלי כלום...

ישר קונים GPZ ויוצאים לקורע את ערד/מלקישוע... אני חוזה להם הרבה יותר סיכון מאשר לי...

קבל את ברכתי. סע בזהירות ;)

פורסם
:-D אני איתך!!!

ובכללי אני חושב ששטח פחות מסוכן מהכביש..

בשטח אתה נכנס בעץ לא במסעית.

רק ששטח זה שטח וכביש זה כביש.

גם אופנוע ים באמבטיה פחות מסוכן, אז מה?

גם כן פורום של אופנועים,

• תוכן חדש...