Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתקופה האחרונה הייתה בעיה ברכב שלי שבעקבותיה גם פתחתי אשכול במיוחד. בהתנעה קרה במיוחד וגם בזמן נסיעה המנוע היה מגמגם וקפיצות סל"ד ונורת epc שדלקה מידי פעם בעקבות התופעות האלו זה היה פשוט סיוט עד שמצאנו את התקלה- צינור וואקום קרוע\משוחרר. לצערי פתרנו את הבעיה אחרי חודשים רבים שאני נוסע כך, אבל הכי חשוב שהיא תוקנה והכל בסדר. גם התגובות של המנוע השתפרו יותר חדות בלי קפיצות בלחיצת דוושה, הכל מרגיש חלק ובלי שום הרגשה לא נוחה שהייתי רגיל אליה ברכב. עכשיו משהו שהציק לי ועד היום אני לא יודע למה זה קרה ואני מדבר על תקתוקים חשמליים כאלה שהייתי שומע מתחת להגה או באזור הדשבורד והם היו מופיעים בדיוק בזמן קפיצות הסל"ד ורציתי לדעת מהם אותם תקתוקים שכנראה מבינים מבניכם ידעו לזהות ולהבין מאיפה הם באים. חשוב לציין שמאז שהבעיה סודרה התקתוקים כבר לא מופיעים.

מצורף סרטון שבו צלמתי את הרכב בבוקר בהתנעה קרה שבו רואים בבירור את קפיצות הסל"ד ואת התקתוקים שמתלווים אליהן. הסרטון צולם כמובן לפני שהבעיה סודרה. תגבירו קצת רמקולים שתצליחו לשמוע.

אשמח להבין מהם אותם התקתוקים האלו ומאיפה הם מגיעים.

תודה

www.youtube.com/watch?v=hVhHtdB2Nyg&list=UUZw-iH4XQKZjwXx1mIdP2cw

פורסם
זה נשמע כמו רילאי(ממסר) שמתקתק שם. עשו סריקת תקלות לפני ואחרי התיקון?

כן.

בסריקה הופיעה שגיאה של בית מצערת ותרמוסטט.

לאחר תיקון הצינור ואקום בעיית הגמגום וקפיצת הסל"ד אומנם נעלמה אבל בשבוע הבא אסדר את הבית מצערת כדי למנוע תקלה בעתיד.

את התרמוסטט אני דוחה קצת כי זה סיפור יקר.

• תוכן חדש...