Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתם יורדים לשטוף/להתעסק ברכב בחנייה או מוותרים מחשש להתנקלויות בעתיד מצד השכנים ועושים זאת בימיי חול באמצע השבוע?

אין כמו קמארו עצבנית

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

מעולם לא נתקלתי בהתנכלויות מצד שכנים דתיים - אלא אם מדובר באחת הכתות הקיצוניות. אם אתה נוסע בשבת איני רואה שום סיבה שלא תנקה את הרכב.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני מתגורר מול בית כנסת, ממש 20 מטר ממני מול הבית והחניה. אני שוטף ושואב אבק ברכב ביום שישי\שבת ואף פעם לא נתקלתי ברבע מבט.

נכון, צריך לכבד אבל אל תשכח שכמו שהחוק מאפשר את חופש הדת, הוא מאפשר גם את החופש מדת.

מוזמנים לשאול ולהתייעץ בתחום מצלמות דרך לרכב

פורסם

שיילכו לחפש. אתה חי את החיים שלך.

אתה לא מחייב אותם לעבוד בשבת, הם לא יכולים לחייב אותך לא לשטוף את האוטו.

אני חי את החיים שלי תוך התעלמות מוחלטת מהם, כמו שאני מצפה שיעשו איתי.

פורסם

לאורך השנים נבנה בית כנסת מול הבית שלי, מה זה בית כנסת, בגודל של הבניין שבו אני גר, וכמובן שהסבו את הקומה התחתונה לאולם אירועים.

יש שכן עם גינה בבניין השכן שאהב לעשות על האש בימי שבת (מאז שנפתח בית הכנסת), אף אחד לא דיבר איתו.

מה שכן, נראה שהוא עושה להם בכוונה,

ברמה האישית הייתי שוטף את הרכב בשישי אם מתאפשר.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם
שיילכו לחפש. אתה חי את החיים שלך.

אתה לא מחייב אותם לעבוד בשבת, הם לא יכולים לחייב אותך לא לשטוף את האוטו.

אני חי את החיים שלי תוך התעלמות מוחלטת מהם, כמו שאני מצפה שיעשו איתי.

בדיוק.

שילכו לחפש.

גם בכביש, לא צריך איתות. אני מתעלם מהם ושהם יתעלמו ממני.

תור ארוך לרמזור? פחחחח אני נדחף. מתעלם ושיתעלמו ממני.

בכלל אין צורך להתחשב באף אחד שהוא לא אני עצמי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

בשביל זה יש חוקים של איתות, זכות קדימה והתפרצות לנתיב.

כל עוד הוא לא עובר על החוק הם לא יכולים להגיד לו כלום ואין להם זכות להיפגע מפעולה סבירה מאוד שמישהו עושה.

וכן, מוזיקה זה קצת לעבור את הגבול ולהתגרות. גם את זה לא צריך לעשות.

פורסם

בבית הקודם שגרתי הייתי שוטף בשבת וחברי הישיבה הדתית היו אומרים לי כל פעם שבת שלום והיחסים היו בסדר.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

אני הייתי משתדל להימנע ככל שניתן לנקות בשעות שהם נכנסים או יוצאים מהתפילה. סתם עניין של כבוד לזולת. לא חובה כמובן אבל חומר למחשבה

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

מניח שאף אחד מהמנקים בשבת לא מנקה ביום כיפור או ממנגל באותו יום.

קצת כבוד לשכנים והתחשבות ברגשותיהם גם אם אתה אתאיסט מושבע לא זיק .

את השנאה לדת אינך צריך להביע במעשה שפוגע בשכניך , והוא פוגע.

דו קיום זה לא רק בינינו לבין הערבים זה קודם כל בנינינו לבינינו

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מה הבעיה לשטוף בשבת? אלה אם כן שוטפים ברחוב בדיוק מול בית הכנסת או בחצר בית הכנסת עצמו.

בחנייה שלי אני יכול לעשות כרצוני, כל עוד אני לא גוזל משהו מהזכויות של השכנים, ז"א שמוזיקה לא חייבים לשמוע דווקא בחצר הבניין אך אני יכול לשטוף את הרכב ואף אחד לא חייב להסתכל עליי.

מה לעשות ובכל מקרה יום השבת זה היום הפנוי שלי.

בכל השבוע אני מגיע אחרי השעה 18:30 הביתה עייף אחרי יום עבודה ארוך, כך שכל השבוע בלתי אפשרי לשטוף.

יום שישי מיועד לסידורים, במיוחד עכשיו בחורף קל מאוד למצוא את שעות האור של היום נעלמות, מה שנשאר כיום הכי נוח זה יום שבת.

• תוכן חדש...