Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4240 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למוטו מסך מעולה, רזולוציה 720X1280

קישורים לקניה זריזה ונוחה:

אנגליה

צרפת

הדגם המומלץ XT1068

יש גם דגם "4.5 תומך דור 4, דגם "5 אינו תומך בטכנולוגיה זו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
מה זה קקי? להוציא סכומים של 2000-3000 שח לא בא בחשבון. אני לא פריק של טלפונים ולא עד כדי כך חשוב לי. פשוט חשבתי לאור המבול של האפשרויות שיש בכל האתרים לפנק את עצמי במשהו עם מסך יותר גדול כי זה מה שקורץ לי. מסך fhd לפחות בגודל 5 אינטש

אפשר גם להגדיל את התקציב ל1000 -1200 שח מקסימום, יותר מזה לא אשקיע , ואם זה מחו"ל, אז כולל מיסים והכל.

המוטו g הוא FHD? וקישור לקניה במחיר סבבה בארץ /חו"ל יש למישהו?

כשאני אומר קקי, אני לא מתכוון שהמכשירים עצמם הם קקי. הקקי הוא פשוט מטאפורה למכשירים שלא ישפרו בשום דבר את חווית השימוש שלך לעומת הגלקסי 3 שלך(אחרי התקנת רום נקי כמובן)

תאמין לי, מנסיון של מישהו שהחליף הרבה מכשירים, מסך 5 אינץ' זה לא באמת שונה ממסך 4.8 אינץ'. כנ"ל לגבי צפיפות פיקסלים.

לא צריך להוציא 2000-3000. המייזו החדש עולה 1600 שקל בבאג, והוא באמת ניראה כמו שיפור יחסית רציני(עד כמה שלשיפורים המינוריים האלה אפשר לקרוא רציניים) יחסית לגלקסי 3.

פורסם

בתקציב של 700-800 יש באמת את השיומי הונגמי/רדמי, שיחסית לא רע בכלל.

אם אתה מגדיל קצת את התקציב, לך על nubia z7s mini. מכשיר מצויין בכלום כסף

לעומת האיכות והביצועים. לי אישית יש את ה Z5S MINI, ומרוצה ממנו מאוד.

פורסם

נראה לי בסוף אני אלך על המייזו הזה שמוכרים בבאג במכירה מוקדמת. קצת יקר ממה שתכננתי להוציא אבל בכל זאת, 5.5 אינטש, ואחריות, טובה פחות או יותר, בבאג.

למישהו יש נסיון עם המכשיר?

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם (נערך)

אם אתה כבר מוכן להתגמש על המחיר,למה שלא תלך על הנקסוס 5?

לא נראה לי שתוכל לקבל יותר "שיפור" תמורת המחיר,ואם יש לך מישהו שיורד לאילת המחיר עוד יותר אטרקטיבי (1521 שקל על פי זאפ)

אגב,סתם שתקבל פרופורציה,לנקסוס 5 אומנם יש מסך 5 אינץ' אבל 0.2 הולכים על השורת מקשים (חזור בית ותפריט) לכן בפועל יש לך 4.8 אינץ' כמו בגלאקסי 3 שלך חוץ מבסרטים ובמשחקים בודדים שהשורה אכן נעלמת.

עריכה אחרונה על ידי WonderDin

Seat Ibiza 3d 2010 כרגע...

ובעתיד...אלפא אלפא אלפא ואלפא!

• תוכן חדש...