Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4237 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רואה בבאנגוד ובאלי המון מכשירים בתחום האזורים האלה , 5-5.5 אינץ, חלקם ארבע ליבות, עם מסכי ips וכו', ראיתי דגמים של לנובו, זופו, ועוד על מיני חברות. יש משהו מומלץ ומרשים בתחום המחיר הזה? אני לא מחפש מכונת ביצועים אולטימטיבית, כן בא לי מסך גדול ומצויין, ומכשיר שלא יתקע, gps תקין, ושיתמוך ברשת סלקום מבחינת תחום תדרים

יש איזה המלצה? איך הדגמים של לנובו בכלל?

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

יש לי תחושה שה-Moto G דור שני הולך להופיע פה בתגובות (ובצדק).

טיפה מעל התקציב אבל שווה את ההשקעה לדעתי.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם (נערך)
רק אני לא מבין מה רע בגלקסי 3 עם אנדרואיד נקי?

שכל רום מקוסטם הוא יותר קקמייקה מהשני.

לפות"ש, יש את XIAOMI HONGMI

http://www.superdealer.co.il/product/xiaomi-hongmi-redmi-1s

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

קנה את זה

לנובו S860

http://www.pandawill.com/lenovo-s960-vibe-x-smartphone-50-inch-fhd-screen-mtk6589t-15ghz-2gb-16gb-69mm-ultrathin-p82379.html

מכשיר טוב, יש מגינים בכל מקום, נמכר גם בארץ (כמובן בהרבה יותר כסף)

2 גיגה זיכרון RAM ומסך 5"

ביקורות טובות בעולם והוא תחליף מעולה.

מגיע עם עברית כמובן

ביקורות טובות עליו

http://tbreak.ae/lenovo-vibe-x-review/

http://www.mytechupdate.com/mobile-phones/lenovo-vibe-x-s960-review-killer-looks-with-decent-tech-specs/

עריכה אחרונה על ידי kobi_g

קובי

:-)

פורסם

זה שההבדל לא דרמתי זה לא בגלל שהשלוש טוב זה בגלל שהחמש אחרי שימוש קצר מתחיל לעבוד כמו השלוש.

מדהים איך סמסונג בכל פעם הורסים מכשיר עם נתונים של מחשב על בעזרת הרומים הנהדרים שלהם.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

הs3 שלי מצויין לטעמי, נכון קצת איטי כבר, קצת כבד, אבל לא זאת הבעיה, פשוט בא לי משהו עם מסך גדול יותר ועם צבעים חדים יותר. בכל זאת, יש לי אותו 3.5 שנים.

אני פשוט לא מאלו שמתעסקים ברומים וכל השטויות האלה, האם השאיומי והלנובו שדוברו כאן לא יצריכו ממני התעסקות כזאת?

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

השבוע החלפתי S2 בlenovo a806.

16G 2GB ram

כל מי שראה התלהב.

כולל חובב תפוחים (אבא שלי) ששוקל להעיף את ה5s שלו ולהשיג לעצמו משהו כזה.

אחלה מכשיר.

Peugeot  5008 2023 

פורסם

לדעתי שווה להשקיע קצת יותר לללכת על המוטו G2. מכשיר שבנוי ומגיב מצויין עם סוללה שלא נגמרת.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
הs3 שלי מצויין לטעמי, נכון קצת איטי כבר, קצת כבד, אבל לא זאת הבעיה, פשוט בא לי משהו עם מסך גדול יותר ועם צבעים חדים יותר. בכל זאת, יש לי אותו 3.5 שנים.

אני פשוט לא מאלו שמתעסקים ברומים וכל השטויות האלה, האם השאיומי והלנובו שדוברו כאן לא יצריכו ממני התעסקות כזאת?

אז אם כבר להחליף למשהו שבאמת יהיה שיפור משמעותי כמו איזה HTC ONE M8 או אם בסינים עסקינן אז XIAOMI MI4 או MEIZU MX4.

לא להתעסק בקקי(מכשירים בטווח המחיר 800-1000 שקל)

פורסם

כל שקל שתוציא הוא ביזבוז, הs3 מכשיר נהדר.

שים את גירסת הstable האחרונה של cm ותהנה.

החלפתי כבר ל3 חברה אצלי בעבודה רום בs3 וכולם מבסוטים. לפני כן כולם רצו להחליף מכשיר.

החלפתי גם לכמה אנשים עם s2 רום וגם הם ירדו מרעיון השידרוג.

לסמסונג יש אחלה חומרה אבל תוכנה שיכולה להרוג שרתים

יום טוב גם לך

פורסם

אם ה-S3 שלך לא שמיש הוסף לתקציבך 100 ש"ח וקנה מוטו G 2014. מכשיר זריז, מסך "5, שמע מעולה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מה זה קקי? להוציא סכומים של 2000-3000 שח לא בא בחשבון. אני לא פריק של טלפונים ולא עד כדי כך חשוב לי. פשוט חשבתי לאור המבול של האפשרויות שיש בכל האתרים לפנק את עצמי במשהו עם מסך יותר גדול כי זה מה שקורץ לי. מסך fhd לפחות בגודל 5 אינטש

אפשר גם להגדיל את התקציב ל1000 -1200 שח מקסימום, יותר מזה לא אשקיע , ואם זה מחו"ל, אז כולל מיסים והכל.

המוטו g הוא FHD? וקישור לקניה במחיר סבבה בארץ /חו"ל יש למישהו?

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

• תוכן חדש...