Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מברגה ביתית

318i
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4242 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה foo_bar. סיכוי גדול שהפטישון הזה יהיה אוברקיל, אבל לאור המחיר הקורץ בשז"ר (650 ש"ח) אני דיי משוכנע בכדאיות, לא?

פורסם

650 ש"ח לפטישון 26 מ"מ? נחמד מאוד. אם אין דגם קל יותר (אבל עדיין עם מבטל סיבוב) במחיר זול עוד יותר, אני גם הייתי הולך על זה.

פורסם

לא קראתי את כל השירשור.

יש לי בבית את המקיטה, מברגה מעולה. לשימוש ביתי מזדמן היא ממש טובה. אל תשכח לקנות סט ביטים אם אין לך (אני קיבלתי עם המקיטה סט של 20 ומשהוא ביטים).

פורסם

מחפש סט ביטים למברגה, שימושים כלליים. אני מסוג האנשים שלא אכפת להם להשקיע פעם אחת וזהו.

כבר אכלתי מרורים מכלי עבודה זולים והבנתי ששווה להשקיע יותר ולהנות מvכלים לכל החיים.

בכל אופן, בחיפושיי אחר סטים כאלו נתקלתי בחברה הבאה- PB Swiss Tool, התמחור דיי גבוהה (בארץ

הוא פסיכי אבל בחו"ל שפוי יותר), למישהו יש השגות לגבי החברה הנ"ל או בכלל, הצעות לסטים ספציפיים?

פורסם

יש קיטים של בוש. בדוק, למשל, באתר של שזר יש סט של 70 כלים (ביטים ומקדחים) ב-100 ש"ח - נמצא בדף המברגות. אני קניתי סט דומה - קצת יותר גדול - באחד המבצעים של הום סנטר לפני מספר חודשים, אם כי עדיין הבאתי אותו לידי ביטוי כיון שבינתיים הספיקו לי כלים שנמצאים אצלי מקודם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

raiden- לפי דעתי לא מדובר "רק" בביטים. ביטים מחברה עלומה עשויים מחומרים עלומים ועוברים בקרת איכות עלומה.

זה אומר שהביט לא בנוי בצורה\גודל הנכונים מה שעלול להוביל לשחיקה של הבורג או לשבירה של הביט בדיוק כשמרפי רוצה להזכיר את קיומו.

sperial- לא יצא לי לראות פיזית את הסט המדובר של בוש, אבל התחושה אומרת לי שמדובר בליין מקביל לכלים הירוקים, שמבחינתי דיי מקביל

למייד אין צ'יינה.

החברות שחשבתי להתמקד בהן- WERA\DEWALT וכד'..מה דעתכם? אני טועה לגבי התחושה לביטים הזולים?

פורסם

אכן Made in China. כנראה ששילמתי הרבה יותר, אבל זה היה לפני למעלה משנה. כיון שהשימוש שלי די דליל אני אפילו ממשיך להשתמש בכלים החשמליים העתיקים. למשל מקדחת B&D בת 25 שנה ואולי יותר, איכותית לכלי ביתי בזמנה וממלאת את צרכי גם כיום, ולא משקיע בהחלפה במודרניים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אין לי בעיה עם כלים עתיקים, עד לפני כמה חודשים הייתי משתמש במקדחה\פטישון של פג'ו שקיבלתי בירושה מאבא שלי. החזיקה 20 ומשהו שנה.

• תוכן חדש...